Sari la conținut

Silvy - 0732838107 / 0721717865

Postări Recomandate

Vizitator kingsartoris
Reputație: 0
Postat

:aplaud  :aplaud te astept :couple

M-ar tenta chiar sa-ti devin sclav pe perioada mai indelungata, gen un weekend sau macar o zi, timp in care sa-ti indeplinesc toate poftele, chiar si cele non sexuale, sa prestez servicii pentru tine sau sa sa fiu cuckold.

Daca nu se poate asta, atunci accept doar o ora, dar si aici as avea niste fantezii care cred ca tu mi le-ai indeplini.

• Like 1
  • Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara
Postat

M-ar tenta chiar sa-ti devin sclav pe perioada mai indelungata, gen un weekend sau macar o zi, timp in care sa-ti indeplinesc toate poftele, chiar si cele non sexuale, sa prestez servicii pentru tine sau sa sa fiu cuckold.

Daca nu se poate asta, atunci accept doar o ora, dar si aici as avea niste fantezii care cred ca tu mi le-ai indeplini.

mi-ar face o  deosebita placere sa ma inviti la o cafea si povestim mai multe.   :maninlove Da,se poate ce vrei tu. te pup :gifs_ojos

Postat

He iau eu ca si sclav

îmi duci gunoiul,lustruiești pantofii,etc =))

Vizitator kingsartoris
Postat

mi-ar face o  deosebita placere sa ma inviti la o cafea si povestim mai multe.   :maninlove Da,se poate ce vrei tu. te pup :gifs_ojos

Eu sunt din Arad si am inteles ca in plan sa vizitezi Aradul. Daca vii curand, ne intalnim in Arad. Daca mai dureaza, dau eu o fuga la Timisoara?

Postat

Eu sunt din Arad si am inteles ca in plan sa vizitezi Aradul. Daca vii curand, ne intalnim in Arad. Daca mai dureaza, dau eu o fuga la Timisoara?

vino tu la mine :kiss3

Vizitator kingsartoris
Postat

Bine stapana, am sa vin. Am sa te sun pentru detalii.

Te sarut dulce in funduletul tau apetisant.

Postat

Bine stapana, am sa vin. Am sa te sun pentru detalii.

Te sarut dulce in funduletul tau apetisant.

Te  astept cat mai repede :date  :hug1

Vizitator gingo
Postat

Poti sa mai pui o data servicile si tarifele practicate ? Ca imi e greu sa caut in 75 de pagini... Eventual pe ce pagini ai poze.... ca nici poze nu am gasit.... 

O zi buna.

Postat

Buna.  Reamintesc preturile: 150 lei 1 finalizare 30 minute, 250 lei ora cu 2 finalizari. Servicii oferite in acesti bani : oral protejat,normal protejat,69,annilingus,cunnilingus,preludiu,atingeri,sarutari,mangaieri,finalizare corporala. Extra: oral neprotejat,finalizare faciala ,orala ,cu inghitire etc.  A 2a varianta : 100 EUR / ora cu multe servicii. A 3a varianta cu sex total si servicii totale - alt cost. Mai multe detalii telefonic. Program : 11 dimineata - 2,3 seara.  Va pup si va astept cu placere :kiss3 

• Like 4
Postat

Poze recente gasiti pe paginile 70, 72 :gifs_ojos . Luni (28.11) nu lucrez, revin marti. 

Postat

Pachetul la 100 eur/ora  : numar nelimitat de finalizari,oralul in functie de igiena,finalizari orale,cu inghitire,masaje(thailandez,erotic,body masaj,de relaxare),jucarii erotice ptr ambii parteneri,sarutari pasionale(french kiss),roluri,dominare(activa),streaptese,costumatii(multe),uro,scato(ambele activa),fantezii(stiu sa fac multe),hard sex,face fuck,foot fetish,foot job,hand job multiple,sarutari si jocuri cu sperma,porunci,umilita erotica sau  hard,pedepse,feminizare,penetrari..etc. Cam orice ne trece prin cap in limita bunului simt  :*

• Like 2
Postat

Buna.  Reamintesc preturile: 150 lei 1 finalizare 30 minute, 250 lei ora cu 2 finalizari. Servicii oferite in acesti bani : oral protejat,normal protejat,69,annilingus,cunnilingus,preludiu,atingeri,sarutari,mangaieri,finalizare corporala. Extra: oral neprotejat,finalizare faciala ,orala ,cu inghitire etc.  A 2a varianta : 100 EUR / ora cu multe servicii. A 3a varianta cu sex total si servicii totale - alt cost. Mai multe detalii telefonic. Program : 11 dimineata - 2,3 seara.  Va pup si va astept cu placere :kiss3 

Extra:oral neprotejat cu finalizare orala , faciala etc , cu cat se taxeaza?

• Minus 2
Postat

Extra:oral neprotejat cu finalizare orala , faciala etc , cu cat se taxeaza?

Detalii de genul telefonic :boob Am revenit,va pup si va astept

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Buna silvy, nu iti merge pm-ul, care este pretul pentru o ora in 3 (eu cu un confrate+tine) OP+NP+AP?

Vizitator gingo
Postat

Detalii de genul telefonic :boob Am revenit,va pup si va astept

Gata ? Esti disponibila? Pana la ce ora?

Postat

Buna silvy, nu iti merge pm-ul, care este pretul pentru o ora in 3 (eu cu un confrate+tine) OP+NP+AP?

Buna,nu,insa ne putem auzii la telefon...

Vizitator gingo
Postat

Foarte neserioasa...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...