Sari la conținut

Silvy - 0732838107 / 0721717865

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara

Silvy ce program ai de 14 feb? Ai putea sa ne întâlnim si sa ne futem ca doi sălbatici in toate pozitiile posibile si mai ales sa ti-o dau in doggy ca la ce fundulet ai ar fi super. Vreau să ne-O tragem Silvy esti o super mega bunaciune mi se scoala doar cand ma uit pe pozele tale.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0730430819

Silvy ce program ai de 14 feb? Ai putea sa ne întâlnim si sa ne futem ca doi sălbatici in toate pozitiile posibile si mai ales sa ti-o dau in doggy ca la ce fundulet ai ar fi super. Vreau să ne-O tragem Silvy esti o super mega bunaciune mi se scoala doar cand ma uit pe pozele tale.

Raspuns: te  astept sa mi dai cadouri,si daca esti cuminte,mai vedem :hug1 

Link spre comentariu
Vizitator jhony1
Reputație: 0

Am vizitat-o recent si sunt foarte multumit de serviciile ei.Nu am fost grabit,s-a conportat foarte frumos cu mine,amabila,a avut rabdare chiar daca am depasit putin timpul.A avut grija sa plec multumit de acolo si asta s-a si intamplat.Nu am nimic rau de spus despre ea.Este foarte draguta.Isi merita banii.

Eu unul mai revin la ea cu siguranta.Din partea mea are 10 de la aspect,atitudine,servicii,igiena,locatie.

Silvy am plecat foarte multumit de la tine.Mersi si ne mai vedem.

Link spre comentariu

Am vizitat-o recent si sunt foarte multumit de serviciile ei.Nu am fost grabit,s-a conportat foarte frumos cu mine,amabila,a avut rabdare chiar daca am depasit putin timpul.A avut grija sa plec multumit de acolo si asta s-a si intamplat.Nu am nimic rau de spus despre ea.Este foarte draguta.Isi merita banii.

Eu unul mai revin la ea cu siguranta.Din partea mea are 10 de la aspect,atitudine,servicii,igiena,locatie.

Silvy am plecat foarte multumit de la tine.Mersi si ne mai vedem.

Placere a fost si din partea mea. Te mai astept si te sarut. Zi minunata sa ai :2qm40hg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...