Sari la conținut

frantuzoaica 0736 811 653

Vizitator rasca

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut , daca si ea este frantuzoica .

Exact. E la fel de frantuzoaica cum sunt eu malaezian

Postat

Nu revin astea,sunt in trecere si hai sa faca o escala sa vada care e treaba,nu prea stau strainele la noi,exceptie a fost o spanioloaica din Tenerife care a stat ceva mai mult,ma intalneam in fiecare seara cu ea la un fast food pe Gheorghe Lazar,s-a acomodat fata la noi

Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Nu revin astea,sunt in trecere si hai sa faca o escala sa vada care e treaba,nu prea stau strainele la noi,exceptie a fost o spanioloaica din Tenerife care a stat ceva mai mult,ma intalneam in fiecare seara cu ea la un fast food pe Gheorghe Lazar,s-a acomodat fata la noi

Te referi cumva la fatuca aia bruneta micuta, tunsa bob, ce facea doar deplasari?

Stiu ca a trebuit sa vorbesc in spaniola cu ea, nu stia romana. Vorbea cam repejor pt mine. Noroc ca m-am uitat la telenovele si ne-am inteles intr-un final.

Despre ea e vorba?

• Oras:Dinias
Postat

Oare se mai intoarce? Ar fi interesant sa avem ceva strain la noi pe teritoriu...

Postat

Oare se mai intoarce? Ar fi interesant sa avem ceva strain la noi pe teritoriu...

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat

Din cate stiu, nu. ;)

D'aia ziceam atunci...one time in life.

In schimb posibil sa revina Sofia pt cateva zile, poate sapt viitoare.

Postat

Te referi cumva la fatuca aia bruneta micuta, tunsa bob, ce facea doar deplasari?

Stiu ca a trebuit sa vorbesc in spaniola cu ea, nu stia romana. Vorbea cam repejor pt mine. Noroc ca m-am uitat la telenovele si ne-am inteles intr-un final.

Despre ea e vorba?

Nu,era blonda si activa pe Circumvalatiunii la nr 34,nu stia nici asta romana,dar noroc cu telenovelele si campionatul Spaniei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...