zedicus Reputație: 74 Postat August 30, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 30, 2018 Salut , daca si ea este frantuzoica .Exact. E la fel de frantuzoaica cum sunt eu malaezian
zaeem123 Reputație: 109 Postat Septembrie 11, 2018 Postat Septembrie 11, 2018 Stie cineva daca a revenit?
lorenzzo Reputație: 977 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:UE Oras:UE Postat Septembrie 24, 2018 Deocamdata.. nu...
gigijuventino Reputație: 1860 Postat Septembrie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat Septembrie 30, 2018 Nu revin astea,sunt in trecere si hai sa faca o escala sa vada care e treaba,nu prea stau strainele la noi,exceptie a fost o spanioloaica din Tenerife care a stat ceva mai mult,ma intalneam in fiecare seara cu ea la un fast food pe Gheorghe Lazar,s-a acomodat fata la noi
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Nu revin astea,sunt in trecere si hai sa faca o escala sa vada care e treaba,nu prea stau strainele la noi,exceptie a fost o spanioloaica din Tenerife care a stat ceva mai mult,ma intalneam in fiecare seara cu ea la un fast food pe Gheorghe Lazar,s-a acomodat fata la noiTe referi cumva la fatuca aia bruneta micuta, tunsa bob, ce facea doar deplasari? Stiu ca a trebuit sa vorbesc in spaniola cu ea, nu stia romana. Vorbea cam repejor pt mine. Noroc ca m-am uitat la telenovele si ne-am inteles intr-un final.Despre ea e vorba?
deian v Reputație: 88 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Dinias Oras:Dinias Postat Octombrie 1, 2018 Oare se mai intoarce? Ar fi interesant sa avem ceva strain la noi pe teritoriu...
deian v Reputație: 88 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Dinias Oras:Dinias Postat Octombrie 1, 2018 Oare se mai intoarce? Ar fi interesant sa avem ceva strain la noi pe teritoriu...
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Oare se mai intoarce? Ar fi interesant sa avem ceva strain la noi pe teritoriu...Din cate stiu, nu. ;)D'aia ziceam atunci...one time in life.In schimb posibil sa revina Sofia pt cateva zile, poate sapt viitoare.
gigijuventino Reputație: 1860 Postat Octombrie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat Octombrie 2, 2018 Te referi cumva la fatuca aia bruneta micuta, tunsa bob, ce facea doar deplasari?Stiu ca a trebuit sa vorbesc in spaniola cu ea, nu stia romana. Vorbea cam repejor pt mine. Noroc ca m-am uitat la telenovele si ne-am inteles intr-un final.Despre ea e vorba?Nu,era blonda si activa pe Circumvalatiunii la nr 34,nu stia nici asta romana,dar noroc cu telenovelele si campionatul Spaniei
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum