Sari la conținut

posibil tipe noi si reale 😂

Postări Recomandate

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

Bagă un http in fața fiecărui link, eu nu-s așa fiert să le copiez in browser.

Postat

Bagă un http in fața fiecărui link, eu nu-s așa fiert să le copiez in browser.

ai dreptate 😂😂

nu m-am gândit sa bag http

• Oras:nicaieri si pretutindeni
  • Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Prima am sunat azi și a spus cv de genul 150 un Nr și 200 o ora str Călan Nr5 până la ora 22 parca.Link 2 și 3 e aceeași și are cv topic pe forum,nu am timp să îl caut.Link 4 nu știu....

Seara faina și "SPOR LA JOACA"

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

a doua aia e buna rau dar am citit despre ea,pozele din al treilea link sunt ale ei pb mai vechi,era banda rulanta si foarte miserupista!

Postat

a doua aia e buna rau dar am citit despre ea,pozele din al treilea link sunt ale ei pb mai vechi,era banda rulanta si foarte miserupista!

am văzut că cele două au si acelasi nr....probabil niste pocnitori neserioase ...păcat chiar păcat

era frumos sa fie adevarat 😂

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Cea din link ul 2 avea anunt pe Buc. in duet cu o colegă tot bună ca ea. N-ar fii rău să fie reală. Poate ne zice cineva care a pipăit la ea😊

Postat

Salutare... Am fost eu la tipa din anunțul l

2 și 3 cred ca în urma cu vreo 3-4 luni, avea locație lângă judetean.intra-adevar e aceeași tipa, in realitate însă cred ca pozele astea sunt făcute de ceva vreme pt ca atunci când am fost părea mai "obosita" la fata :)) sau pt ședința foto din anunț s-a super machiat :)Are fundul

mare, lat și parca puțin lăsat dar ai pe ce pune mana:) e destul de zdravănă ca și construcție :).La oral mi-a plăcut. Normal.. Am schimbat vreo 2 poziții după care am finalizat în prezervativ. Nu pot spune ca am fost grăbit pt ca eu ma grăbeam și nu am zăbovit mult pe la ea.Am decartat 150 RON și dus am fost. Confirm tatuajul cu bufniță de pe coapsa.per total a fost ok. Spor

Postat

Salutare... Am fost eu la tipa din anunțul l

2 și 3 cred ca în urma cu vreo 3-4 luni, avea locație lângă judetean.intra-adevar e aceeași tipa, in realitate însă cred ca pozele astea sunt făcute de ceva vreme pt ca atunci când am fost părea mai "obosita" la fata :)) sau pt ședința foto din anunț s-a super machiat :)Are fundul

mare, lat și parca puțin lăsat dar ai pe ce pune mana:) e destul de zdravănă ca și construcție :).La oral mi-a plăcut. Normal.. Am schimbat vreo 2 poziții după care am finalizat în prezervativ. Nu pot spune ca am fost grăbit pt ca eu ma grăbeam și nu am zăbovit mult pe la ea.Am decartat 150 RON și dus am fost. Confirm tatuajul cu bufniță de pe coapsa.per total a fost ok. Spor

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...