dianavitan Reputație: 89 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 23, 2018 Am fost la domnisoara din anunt acum cateva zile in urma, m-am simtit bine, este miniona slim, abdomen frumos, patratele, fund mic rotund misto, sani medii super faini. Pustoaica are par lung negru, cred ca face sala pentru ca are un corp de vis pentru iubitorii de fete slim, un mic defect la dinti, saruta discret. Oralul e de nota 7, fara artificii (neprotejat), normalul (protejat) bun de 8, foarte stramta, LOT e super, mi-am dat drumu repede, nu am putut rezista. Stie sa isi contracte super misto muschii vaginali. Eram in zona si mi-a raspuns, in 15 minute eram la ea, ales o finalizare (200 ron), bani investiti bine. Locatia este o garsoniera pe strada Brailitei, pat rezistent. Ciocane tari Ma bucur ca te ai simțit bine ❤️❤️❤️❤️te mai aștept pe la mine, te pup și sa ai o zi frumoasa ❤️❤️❤️❤️
dianavitan Reputație: 89 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 23, 2018 A iesit de pe grupul agentiei Flirt!, deci nu recomand.Pe riscul vostru baieti :)mai întâi întreba - ma de ce am ieșit de pe grug în privat. Te pup.
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 23, 2018 mai întâi întreba - ma de ce am ieșit de pe grug în privat. Te pup. De ce ai ieșit de pe grug în privat? :)
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 23, 2018 mai întâi întreba - ma de ce am ieșit de pe grug în privat. Te pup.a vrut sa te santajeze ?
xoxoingeras Reputație: -48 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 Am fost la domnisoara din anunt acum cateva zile in urma, m-am simtit bine, este miniona slim, abdomen frumos, patratele, fund mic rotund misto, sani medii super faini. Pustoaica are par lung negru, cred ca face sala pentru ca are un corp de vis pentru iubitorii de fete slim, un mic defect la dinti, saruta discret. Oralul e de nota 7, fara artificii (neprotejat), normalul (protejat) bun de 8, foarte stramta, LOT e super, mi-am dat drumu repede, nu am putut rezista. Stie sa isi contracte super misto muschii vaginali. Eram in zona si mi-a raspuns, in 15 minute eram la ea, ales o finalizare (200 ron), bani investiti bine. Locatia este o garsoniera pe strada Brailitei, pat rezistent. Ciocane tari ahhahahaah sclavule te-a tinut aia 3 ore prin fata blocului data trecuta, ai facut recenzie de pe pizdadera dar nu te-ai lasat =)) tot te-ai dus sa futi cioara asta ahhahahaha cat da prost sa fii ma ? ahhhhhhhhhhhhhhhhhhahahaha
amun ra Reputație: 1447 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 ahhahahaah sclavule te-a tinut aia 3 ore prin fata blocului data trecuta, ai facut recenzie de pe pizdadera dar nu te-ai lasat =)) tot te-ai dus sa futi cioara asta ahhahahaha cat da prost sa fii ma ? ahhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahasclav esti tu si prietena ta, de unde stii tu ca e cioara ? ba proxenete, te deranjeaza domnisoara ca iti strica socotelile ? 2
amun ra Reputație: 1447 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 fata iti strica fata piata ca are scoururi/servicii bune si nu mai vin clientii la pizdele tale care le pestesti. Mars de aici proxenetul pulii 2
flirtagency Reputație: 54 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 De ce ai ieșit de pe grug în privat? :)De ce ai iesit din grup, te.a jignit cineva?
dianavitan Reputație: 89 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 23, 2018 ahhahahaah sclavule te-a tinut aia 3 ore prin fata blocului data trecuta, ai facut recenzie de pe pizdadera dar nu te-ai lasat =)) tot te-ai dus sa futi cioara asta ahhahahaha cat da prost sa fii ma ? ahhhhhhhhhhhhhhhhhhahahaha tu ai ceva cu persoana mea??? Pe bune, ce încerci sa faci să-mi strici clienteala??? Nu te înțeleg ce ai cu pesona mea. Nici nu ma cunoști și nici nu ai venit la mine și îți dai cu părerea. 1
dianavitan Reputație: 89 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 23, 2018 De ce ai iesit din grup, te.a jignit cineva? am avut discuți neplăcute în privat. Am ales sa ies ca am avut discuți în privat și este mai bine asa. 2
dianavitan Reputație: 89 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 23, 2018 Disponibila ❤️❤️❤️❤️ Sex normal (poziții diferite) # Cu prezervativSex oral (poziții diferite) # cu prezervativ sau fără (doar dacă aveți o bună igienă)COB (termina pe corpul meu) CIM (termină-mi în gură) (dacă ești curat)French Kiss - dacă igiena este bună și ajungem să avem "clic"69 - poziție 2
dianavitan Reputație: 89 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 24, 2018 Discreta ❤️nebunatica❤️simpatica❤️miniona ❤️❤️ 3
dianavitan Reputație: 89 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 24, 2018 Hai sa ne distram ❤️❤️❤️❤️ sex total 400 ora , sex oral și normal 200 finalizarea timp 30 de min, 15min 150lei, 300lei ora ❤️❤️❤️❤️fac și deplasări 500leiora 3
andrei_slks Reputație: 28 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:romania Oras:romania Postat Noiembrie 24, 2018 analul e in functie de dimensiune ?
dianavitan Reputație: 89 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 24, 2018 â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸Sună-mă, pupiciiðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 3
tmcostin Reputație: 7173 Postat Noiembrie 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 24, 2018 Scobitoare cu tupeu de 2 bani . 1
dianavitan Reputație: 89 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 24, 2018 Scobitoare cu tupeu de 2 bani .haha,nu cred ca ma cunoști asa ca te rog sa ți părerile tale acasă.Daca crezi ca rezolvi ceva cu vocabularul asta te înșeli. O sera bună.
dianavitan Reputație: 89 Postat Noiembrie 25, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 25, 2018 Disponibila â¤ï¸â¤ï¸ðŸ˜‹ðŸ˜‹ 7
darknightmare Reputație: -6 Postat Noiembrie 25, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Noiembrie 25, 2018 Bai frate, stau si ma uit stupefiat, pe majoritatea topic-urilor acum e circ, nu pricep de ce trebuie sa jigniti si desconsiderati niste fete care se prostitueaza, doar pentru faptul ca le dati niste bani? Eu nu-i iau partea ei, ca n-o cunosc personal, dar daca e intr-adevar tepara sa fie trecuta la "de evitat"...e simplu! Eu n-as astepta mai mult de 15 minute, cand ii aud pe astia ca asteapta cu orele, inseamna sa ai prea mult timp liber! 5 13
brett force Reputație: 16 Postat Noiembrie 25, 2018 Postat Noiembrie 25, 2018 uite-l mai sus pe proxenetul xoxo care face circ pe toate topicele fetelor pentru as promova el fetele. Poti sa iti trimiti bombardierii oricand peste el.esti prieten pe FB cu el? am avut discuți neplăcute în privat. Am ales sa ies ca am avut discuți în privat și este mai bine asa.A vrut sa te reguleze gratis?
dianavitan Reputație: 89 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 26, 2018 esti prieten pe FB cu el? A vrut sa te reguleze gratis? eu cred ca a vrut sa spună ce gândește.
dianavitan Reputație: 89 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 26, 2018 Disponibila 💋💋 6
tmcostin Reputație: 7173 Postat Noiembrie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 26, 2018 haha,nu cred ca ma cunoști asa ca te rog sa ți părerile tale acasă.Daca crezi ca rezolvi ceva cu vocabularul asta te înșeli. O sera bună.Nici nu vreu să te cunosc e dejuns ce a zis băiatul în recenzie când scrie cu cv cu cv cu atenție este cit se poate de clar ca nu esti serioasa şi felul cum vb . 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum