Sari la conținut

Te astept 0722234690 si 0729533885

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Pe bune???, da am probleme cu dantura dar deja merg la dentist.

Buna pisi!!ai mare grija,daca mergi la dentist,este bine sa faci oralul DOAR pro sau sa iti intrerupi activitatea,in fuctie de complexitatea lucrari riscul de a contacta boli este FOARTE mare.

Stiai ca periajul dentar nu este indicat cu o ora inainte si dupa o partida de sex oral?

O zi buna!!

Link spre comentariu
  • Oras:Bulevardul Burebista nr 4

Bună, am discutat cu dentistul și deocamdată nu am început lucrărea, nu risc la absolut nimic. Da ai drepte. Când o sa încep lucrarea îți dai seama ca nu o sa întrerup activitatea. Momentan pot face sex oral linistia ne. P ❤❤❤

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ca sa ne intelegem-

-recenziile mele sunt reale toate.

-eu le fac pentru ca alti colegi de pe forum sa evite sa arunce banii,timpul pe adtfel de specimene (consider ca asta este rolul acestui forum)

-tu o sa mai prestezi cateva zile ,poate 1-2 saptamani dupa care o sa te autoelimini de aici

-crede-ma ca stiu ce zic,eu sunt de 7-8 ani pe acest forum si consider ca prin recenziile obiective pe care le fac am o anumita credibilitate.

-Nu este o rusine sa fii tiganca.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ca sa ne intelegem-

-recenziile mele sunt reale toate.

-eu le fac pentru ca alti colegi de pe forum sa evite sa arunce banii,timpul pe adtfel de specimene (consider ca asta este rolul acestui forum)

-tu o sa mai prestezi cateva zile ,poate 1-2 saptamani dupa care o sa te autoelimini de aici

-crede-ma ca stiu ce zic,eu sunt de 7-8 ani pe acest forum si consider ca prin recenziile obiective pe care le fac am o anumita credibilitate.

-Nu este o rusine sa fii tiganca.

Da ai dreptate nu trebuie sa mi fie rușine, dar tu nu ai fost corect, asta ști prea bine. Când ai plecat de la mine te am întrebat dacă te ai șimtit bine și în primul rand dacă eu am avut vr-o vina, tu mi ai spus ca nu și ca sunt o tipa de nota 1000 și ca o sa mi faci o recenzie "bunicica". Dacă nu îți plăcea de mine puteai sa ma refuzi ca să evitam situație.

Într-un fel te înțeleg ai vrut sa încerci dar odată ce eu am fost corecta cu tine puteai și tu sa fi la fel. Mi ai spus să-ți fac oral 30 de minute te am făcut și nu am spus nimic.

Când am citit recenzia am fost foarte dezamăgită și supărată.

Bun am înțeles ca ai încercat dar odată ce nu ți sa sculat ce vroiai sa fac??? Altele după 20 de minute dacă nu ți se scoală te da afara eu ca am fost bună cu tine mi ai stricat topicul .

Înțeleg ca îți ajuți colegii dar tu nu mi ai dat de inteles ca atât de îngrozitor te ai simțit și ca nu îți plăcea de mine și ca aveam vocabular de cebturista.

Nu înțeleg ce sa întâmplat și de ce te ai supărat în halul asta și mai jignit.

Imi pare rău pentru tine dar eu consider ca am avut foarte multa răbdare cu tine și ca am încercat sa te ajut.

Clienții care au fost la mine ma știu ca nu am un vocabular indecent(numai la dominare) eu te înțeleg ca ești supărat ca nu ai putut face sex dar nu am nici o vina, nu poți sa spui ca nu mi am dat silita. Am cont pe nifomane de mult. Dacă chiar asa eram cum insinuezi tu nu mai avem clienți și nu mai munceam în domeniul asta

Eu va invit la mine în locație și decideți voi la sfârșit dacă ce spune omul este adevărat sau nu.. Scuzați greelile sunt pe telefon este mai dificil sa scri..

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Calea Victoriei
  • Oras:Calea Victoriei

Acum 2 seri am fost in vizita la Diana. Am sunat si mi-am anuntat venirea in 15 minute. M-a asteptat imbracata exact ca in ultima poza de pe topic. Am stat putin la povesti dupa care am inceput actiunea. M-am jucat putin cu sanii ei apoi a trecut la oral. La normal am schimbat cateva pozitii, putin anal, si am terminat la normal in pozitia doggy.

Note:

Locatie: 9 - locurile de parcare sunt platite iar cele gratuite sunt ocupate. Totusi problema asta e in tot Bucurestiul.

Aspect: 8 - miniona, 1,55-1,60, slabuta, draguta - scad un punct pentru o carie vizibila.

Oral: 9 - executat bine, incearca si deep dar nu ii reuseste mereu.

Normal: 10 - stramta, se implica, strange, da contre 

Igiena: 10 - n-am pentru ce sa scad

GFE: 9 - lipicioasa, fara graba, cum trebuie

Halatul: 400 lei o ora

❤️
Link spre comentariu

FAC SI DEPLASARI LA HOTEL!

Doresti sa petreci o ora doua sau poate chiar mai multe in compania unei tinere domnisoare care sa te răsfete si sa-ti ofere tot ceea ce-ti doresti cauti aventura ceva nou pasiune adevarata sexy eleganta discreta deosebita sunt o tipa care stie sa se bucure de momentele de intimitate. sunt disponibila la locatia mea sau la deplasări kiss suna-ma daca doresti sa iti petreci timpul alaturi de mine fotografiile imi apartin.te pup si astept sa ne vedem.

Cadoul - 150 finalizarea sex oral ne pr.cu finalizare depinde și de igena, normal în diferite poziții protejat, 69 diferite poziții și fantezii. .

- 300ora 2 finalizări (numai dacă tu poți) 69,diferite poziții, fantezii, oral ne protajat cu finalizare dacă ai igiena ok și normal(protejat) în diferite poziții

- analul se stabilește la fata locului +50 (protejat)

Deplasare 450 ora.

Locația Mall Vitan.

PROGRAMĂRILE SE FAC PE WAPP 0729533885 SAU APEL.

post-282024-0-86295600-1558113371_thumb.jpg

post-282024-0-16017500-1558113445_thumb.jpg

post-282024-0-06030600-1558113479_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ai postat in rubrica gresita... Aici sunt recenzii nu anunturi... Daca ai revenit posibil ca ai avut topic aici pe forum... Anunta ti revenirea pe topicul vechi.... Succes

ok
Link spre comentariu

FAC SI DEPLASARI LA HOTEL!

Doresti sa petreci o ora doua sau poate chiar mai multe in compania unei tinere domnisoare care sa te răsfete si sa-ti ofere tot ceea ce-ti doresti cauti aventura ceva nou pasiune adevarata sexy eleganta discreta deosebita sunt o tipa care stie sa se bucure de momentele de intimitate. sunt disponibila la locatia mea sau la deplasări kiss suna-ma daca doresti sa iti petreci timpul alaturi de mine fotografiile imi apartin.te pup si astept sa ne vedem.

Cadoul - 150 finalizarea sex oral ne pr.cu finalizare depinde și de igena, normal în diferite poziții protejat, 69 diferite poziții și fantezii. .

- 300ora 2 finalizări (numai dacă tu poți) 69,diferite poziții, fantezii, oral ne protajat cu finalizare dacă ai igiena ok și normal(protejat) în diferite poziții

- analul se stabilește la fata locului +50 (protejat)

Deplasare 450 ora.

Locația Mall Vitan.

PROGRAMĂRILE SE FAC PE WAPP 0729533885 SAU APEL.

post-282024-0-33505300-1558120101_thumb.jpg

post-282024-0-68308100-1558120704_thumb.jpg

post-282024-0-15887400-1558120744_thumb.jpg

Link spre comentariu

Bună băieți😋

🤩Un oral ne protajat cu finalizare dacă ai igiena ok

ðŸ˜Normal diferite poziții (protejat)

ðŸ˜Analuul se stabilește la fata locului

😋69

😈Fantezii plus dominare

Cadoul - "150 finalizarea și 300ora fără anal

- 200 finalizarea 400ora cu anal

Deplasarea 450 ora.

post-282024-0-15936400-1558172841_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...