Sari la conținut

Te astept 0722234690 si 0729533885

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bulevardul Burebista nr 4
Postat

Detali wapp 0729533885 â¤ï¸

😛150 finalizarea (sex oral, normal protejat, diferite poziți)

😛200 finalizarea (sex oral depinde de igiena ta , normal protejat,diferite poziții și anal protejat dar contează mărimea)

😛350 ora (sex oral depinde de igiena ta , normal protejat, diferite poziții și o fantezie de a ta 😈)

😛400ora ora (sex oral depinde de igiena ta, normal protejat,anal protejat și diferite poziții)

😛 Deplasarea 450 ora

post-282024-0-28978700-1563886034_thumb.jpg

post-282024-0-26589700-1563886059_thumb.jpg

post-282024-0-94728200-1563886083_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Locație ROND ALBA IULIA - BULEVARDUL UNIRII 78

Postat

Bună baieti disponibila pana de dimineață

Postat

150 finalizarea - oral, normal diferite poziții,69 și masaj

300 ora sex oral np depinde de igiena ta, normal în diferite poziți (protejat) 69,masaj

Uro-50 de lei

Scato - 50lei

O ora de dominare - 350

Dominare +sex - 450 ora

Anal +100(contează mărimea)

Locatie - Bulevardul unirii 78

PROGRAMĂRI WAPP 0729533885

post-282024-0-41578900-1564219536_thumb.jpg

post-282024-0-19497100-1564219663_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Detali wapp 0729533885 ❤

150 finalizarea (sex oral, normal protejat, diferite poziți)

200 finalizarea (sex oral depinde de igiena ta , normal protejat,diferite poziții și anal protejat dar contează mărimea)

350 ora (sex oral depinde de igiena ta , normal protejat, diferite poziții și o fantezie de a ta )

400ora ora (sex oral depinde de igiena ta, normal protejat,anal protejat și diferite poziții)

Deplasarea 450 ora

up am și colega
Postat

Buna diana cine este colega?

Bună din păcate colega a plecat în alt orași.

Postat

150 finalizarea - oral, normal diferite poziții,69 și masaj

300 ora sex oral np depinde de igiena ta, normal în diferite poziți (protejat) 69,masaj

Uro-50 de lei

Scato - 50lei

O ora de dominare - 350

Dominare +sex - 450 ora

Anal +100(contează mărimea)

Locatie - Bulevardul unirii 78

Disponibila

• Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale
Postat

Salut confrați,

Am fost eu la domnișoara, pe Bd Unirii, foarte aproape de Piața Alba Iulia.

Are o locație curată, baia de asemenea, geluri de duș de mai multe feluri, prosop curat (cam jerpelit,dar curat).

Ea este cea din poze, însă, din punctul meu de vedere, pozele o avantajează.

Este clar creola de la natură, in poze nu prea se vede, însă la fața locului iti dai seama din prima, aspect care pe mine unul nu ma deranjează, dar este bine de știut.

Ca si puncte negative:

- dantura este foarte stricată, ceea ce mi-a cam tăiat cheful - am văzut târziu din pacate.

- prețul foarte mare pentru ceea ce oferă (atât ca persoana, cât si ca servivii). Sunt fete mult mai frumoase, cu servicii cel puțin similare, la banii ăștia, ba chiar mai puțini, pentru că nu au adăugiri pentru anal sau altele.

- pozele o ajută.

Puncte pozitive:

- este lipicioasa, inca de la apariția de după ușă;

- are o atitudine pro client si proactiva. Încearcă sa îți fie pe plac, să te facă sa te simți bine;

- nu este tupeista. Bine, este fermă pe ceea ce face si pe ce acceptă, însă nu are atitudine de "fiță" sau țoapă;

- se implică și pare ca vrea sa se conecteze cu tine, deși se vede ca doar joacă teatru;

- este foarte curata, chiar emană un miros de proaspăt, de curat.

Eu am stat doar o finalizare. Puțin oral. Nu știu daca se implică sau daca este atentă la zonele adiacente, sau dacă face deepthroat etc.,pentru ca am oprit-o (ma tot gândeam la dantura) si am pus-o capră.

Se misca bine, da contre, destul de stramta.

Nu stiu ce anal face, ca avea fundul foarte închis, nu prea părea utilizat, însă nici nu eram interesat.

Finalizat in caciulita, igienizat, îmbrăcat si plecat.

Note:

Fata: 6

Atitudine: 8

Oral: nu pot sa dau nota

Normal: 8-8.50

Eu personal nu revin din motivele expuse, dar este o opinie personală.

• Like 3
Postat

Salut confrați,

Am fost eu la domnișoara, pe Bd Unirii, foarte aproape de Piața Alba Iulia.

Are o locație curată, baia de asemenea, geluri de duș de mai multe feluri, prosop curat (cam jerpelit,dar curat).

Ea este cea din poze, însă, din punctul meu de vedere, pozele o avantajează.

Este clar creola de la natură, in poze nu prea se vede, însă la fața locului iti dai seama din prima, aspect care pe mine unul nu ma deranjează, dar este bine de știut.

Ca si puncte negative:

- dantura este foarte stricată, ceea ce mi-a cam tăiat cheful - am văzut târziu din pacate.

- prețul foarte mare pentru ceea ce oferă (atât ca persoana, cât si ca servivii). Sunt fete mult mai frumoase, cu servicii cel puțin similare, la banii ăștia, ba chiar mai puțini, pentru că nu au adăugiri pentru anal sau altele.

- pozele o ajută.

Puncte pozitive:

- este lipicioasa, inca de la apariția de după ușă;

- are o atitudine pro client si proactiva. Încearcă sa îți fie pe plac, să te facă sa te simți bine;

- nu este tupeista. Bine, este fermă pe ceea ce face si pe ce acceptă, însă nu are atitudine de "fiță" sau țoapă;

- se implică și pare ca vrea sa se conecteze cu tine, deși se vede ca doar joacă teatru;

- este foarte curata, chiar emană un miros de proaspăt, de curat.

Eu am stat doar o finalizare. Puțin oral. Nu știu daca se implică sau daca este atentă la zonele adiacente, sau dacă face deepthroat etc.,pentru ca am oprit-o (ma tot gândeam la dantura) si am pus-o capră.

Se misca bine, da contre, destul de stramta.

Nu stiu ce anal face, ca avea fundul foarte închis, nu prea părea utilizat, însă nici nu eram interesat.

Finalizat in caciulita, igienizat, îmbrăcat si plecat.

Note:

Fata: 6

Atitudine: 8

Oral: nu pot sa dau nota

Normal: 8-8.50

Eu personal nu revin din motivele expuse, dar este o opinie personală.

Bună, apreciez sinceritatea ta dar sa ști ca unele chestii le pot schimba 1 dantura, 2 culearea tenului chiar dacă vreau nu am cum, prețul din punctul meu de vedere și al celorlalți clienți nu li se pare ca am un preț mare, (serviciile mele nu sunt de 100lei finalizarea și 200lei ora părerea mea). Iar cu punctele pozitive sa ști ca ai dreptate dar cu "teatru" nu mai nimerit. Te pup și îmi pare rău că am avut o chimie unul cu altu dar asta este nu am cum sa dau timpul înapoi și plus nu am cum sa mulțumesc pe toată lumea. O sera frumoasa! Scz greșelile dar sunt conectată pe tel și nu le observ atât de bine.
Postat

Bună, apreciez sinceritatea ta dar sa ști ca unele chestii le pot schimba 1 dantura, 2 culearea tenului chiar dacă vreau nu am cum, prețul din punctul meu de vedere și al celorlalți clienți nu li se pare ca am un preț mare, (serviciile mele nu sunt de 100lei finalizarea și 200lei ora părerea mea). Iar cu punctele pozitive sa ști ca ai dreptate dar cu "teatru" nu mai nimerit. Te pup și îmi pare rău că am avut o chimie unul cu altu dar asta este nu am cum sa dau timpul înapoi și plus nu am cum sa mulțumesc pe toată lumea. O sera frumoasa! Scz greșelile dar sunt conectată pe tel și nu le observ atât de bine.

Culoarea tenului nu ai de ce sa o schimbi. Simte-te bine in pielea ta. Așa cum am spus nu ma deranjează.

Scopul mesajului meu era altul, respectiv pentru cei pe care ii deranjează să nu mai bată drumul.

Asta nu înseamnă că tu trebuie să schimbi ceva, sau ca este ceva rău.

Dinții, însă, ii poți repara. Asta cu siguranță. Chiar dacă costă, sunt sigur ca poți strânge bani pentru dentist.

Trebuie să înțelegi că in meseria ta imaginea este pe primul loc. Așa cum trebuie să fii curată, machiată și pieptănata, trebuie să ai si foarte mare grijă ca zâmbetul tău sa fie impecabil. Tu, in primul rând vinzi imagine, vinzi frumos.

Si, dacă tot mi-am permis sa dau sfaturi, îți recomand să mergi la sală, pentru o mai bună conturare a firmelor.

Vei vedea ca vei avea doar de castigat.

Postat

Culoarea tenului nu ai de ce sa o schimbi. Simte-te bine in pielea ta. Așa cum am spus nu ma deranjează.

Scopul mesajului meu era altul, respectiv pentru cei pe care ii deranjează să nu mai bată drumul.

Asta nu înseamnă că tu trebuie să schimbi ceva, sau ca este ceva rău.

Dinții, însă, ii poți repara. Asta cu siguranță. Chiar dacă costă, sunt sigur ca poți strânge bani pentru dentist.

Trebuie să înțelegi că in meseria ta imaginea este pe primul loc. Așa cum trebuie să fii curată, machiată și pieptănata, trebuie să ai si foarte mare grijă ca zâmbetul tău sa fie impecabil. Tu, in primul rând vinzi imagine, vinzi frumos.

Si, dacă tot mi-am permis sa dau sfaturi, îți recomand să mergi la sală, pentru o mai bună conturare a firmelor.

Vei vedea ca vei avea doar de castigat.

pai asta am spus și eu. Te pup
Postat

Bine că a pus poza de mai sus cu sfârcurile sfârtecate. 

În recenzii nu spune niciunul.

Nu-mi place, e deranjant, e dezagrabil.

Scoate-le !  :giggle:

Postat

Bună, nu știu ce va place, eu înțeleg ca imaginea contează foarte mult dar nu și deciziile personale, cum sau pus asa se și dau jos, eu nu cred că asta ar fi o problema și sa ști ca ma deranjat felul în care te ai exprimat. Nu mi se pare ceva scârbos ba chiar sexi. Te pup și te rog când vrei să-ți spui o părere încearcă să o spui într-un mod mai finuț.
Postat

Sa ii iau sfarcurile si sa i le fut

mai bine le guști ❤️după te îndrăgostesti ❤️
Postat

Bună, nu știu ce va place, eu înțeleg ca imaginea contează foarte mult dar nu și deciziile personale, cum sau pus asa se și dau jos, eu nu cred că asta ar fi o problema și sa ști ca ma deranjat felul în care te ai exprimat. Nu mi se pare ceva scârbos ba chiar sexi. Te pup și te rog când vrei să-ți spui o părere încearcă să o spui într-un mod mai finuț.

dezagreabil în sensul de neplăcut, care displace, nici vorbă de scârbos. Evident că nu-i nimic scârbos.

Zici altuia: "mai bine le guști" (sfârcurile). Păi tocmai asta e. Cu andrelele băgate nu se poate, n-ai cum. De aceea e deranjant și neplăcut. Hai că-i mai finuț acum  :wink2

• Oras:Outcall
Postat

Sunt persoane (me included) care le considera sexy. Tine de gusturile fiecaruia si ar fi plictisitor sa le avem toti la fel. Gusturile, nu sfarcurile :)

Postat

Sunt persoane (me included) care le considera sexy. Tine de gusturile fiecaruia si ar fi plictisitor sa le avem toti la fel. Gusturile, nu sfarcurile :)

Ma bucur ca cineva a înțeles! ❤️
Postat

Ma bucur ca cineva a înțeles! ❤️

Pe Whatsapp nu ne-am inteles la fel de bine  :blushing2

Postat

Or fi domne sexy. Doar că puține, foarte puține fete folosesc asemenea accesorii.

Se spune că duduile care-și străpung sfârcurile o fac pentru a împiedica impregnarea dentiției în zona cu pricina. Povești, desigur !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...