Sari la conținut

Cristina - şatena singurică - 0756542057

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Nuuuu mah !!! Acuma dice va loati di fatah fara motiv ???

Io am purtat o coversatii privata cu Singuratica si iam facut nisti sujestiii. Una din ieli iera ca lenjeria pi negru da moi bini ân poze. Si fata so conformat si vo bagat poze cu lenjerii niagra...si da bini di tat blonda an poze...cie nu ?

Iera doar o glumita a nostra ca ântre fete...da voi repidi cu ştourili !!!

Mah...cum nu putieti voi diloc sa vorbiti serios vrodata !!! Ca mini !!!

:)))))))))))

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Ieri am fost și eu la domnișoară în cauză, deși inițial voiam să merg marți, dar era ocupat. Locația este lângă non-stopul de pe Alexandru Lăpușneanul cu locuri de parcare accesibile pe bulevard. O sun pe Cristina când ajung pentru ultimele informații legate de adresa și urc la ea. Odată ce ajung sus mă întâmpina Cristina, o tipă simpatică care mă invită pentru început lângă calorifer pentru a-mi încălzi mâinile care mi-au cam înghețat de la mașină până la bloc. După ce m-am mai dezmorțit umpic am stat la o mică bârfâ și m-am făcut comod la ea în pat, așteaptând să fie și ea gata. Începem acțiunea cu un oral neprotejat, face și protejat pentru cei interesați, iar apoi continuăm cu normal când pe o parte, când pe altă parte până când s-a cam terminat timpul.

Locația: 9 (locația chiar e drăguță)

Baia: 9

Fața: 9 (e simpatică)

Corp: 9 (apropo are sânii mari)

Oral: 9

Normal: 9

Gfe: 9

Cadou: 200/h

De revenit: Da

De recomandat: Da

• Like 3
Link spre comentariu

Ieri am fost și eu la domnișoară în cauză, deși inițial voiam să merg marți, dar era ocupat. Locația este lângă non-stopul de pe Alexandru Lăpușneanul cu locuri de parcare accesibile pe bulevard. O sun pe Cristina când ajung pentru ultimele informații legate de adresa și urc la ea. Odată ce ajung sus mă întâmpina Cristina, o tipă simpatică care mă invită pentru început lângă calorifer pentru a-mi încălzi mâinile care mi-au cam înghețat de la mașină până la bloc. După ce m-am mai dezmorțit umpic am stat la o mică bârfâ și m-am făcut comod la ea în pat, așteaptând să fie și ea gata. Începem acțiunea cu un oral neprotejat, face și protejat pentru cei interesați, iar apoi continuăm cu normal când pe o parte, când pe altă parte până când s-a cam terminat timpul.

Locația: 9 (locația chiar e drăguță)

Baia: 9

Fața: 9 (e simpatică)

Corp: 9 (apropo are sânii mari)

Oral: 9

Normal: 9

Gfe: 9

Cadou: 200/h

De revenit: Da

De recomandat: Da

mulțumesc frumos pentru vizita si apreciere te pup
Link spre comentariu

eu am sunat-o si m-a luat cu 'ne cunoastem?' :| dupa mi-a zis pe unde are locatia dar cu asa replica mi-a murit tot cheful si mi-am bagat pula (la figurat, din pacate)  

Ai prins o in chef de futut dar ia dute încă o dată să o prinzi un pic in stres si sa iti vad părerea.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...