marius1971 Reputație: 4 Postat August 29, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2013 Cristina de la ce ora te pot gasi la telefon? merci mult marius! ce facebook ai?
ionut5506 Reputație: 0 Postat August 30, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat August 30, 2013 esti minuntata cristina,as vrea sa vin la tine,sunt incepator si nu prea indraznesc ,dar sper sa mi fac curaj
masternice Reputație: 55 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 26, 2013 Da tot nr.0723279894 il am numai ca eu lucrez numai seara si noaptea de asta nu ma gasesti pe zii,ziua am tel.inchise asa ca mai incerca.kisstot pe Patriotilor stai ?
transsex cristina Reputație: 210 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 26, 2013 Pe Prevederi stau nu Patriotilor.
masternice Reputație: 55 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 7, 2013 Pe Prevederi stau nu Patriotilor.mersi
zebraa Reputație: 5 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2013 Da tot nr.0723279894 il am numai ca eu lucrez numai seara si noaptea de asta nu ma gasesti pe zii,ziua am tel.inchise asa ca mai incerca.kissBuna, De la ce ora iti deschizi tel? kiss :-)
transsex cristina Reputație: 210 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2013 Depinde nu am o ora anume dar in genereal dupa ora 18 sunt deschise, si mai devreme cateodata depinde de zile la ce ore ma bag la somnic.kiss 4
giovanni Reputație: 527 Postat Octombrie 10, 2013 Oras:departe Oras:departe Postat Octombrie 10, 2013 Stie cineva daca scula ei e functionala si daca accepta bj?Multumesc
kroko Reputație: 22 Postat Octombrie 11, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2013 Stie cineva daca scula ei e functionala si daca accepta bj?MultumescBuna Don Giovanni, scula e functionala, in sensul ca are erectie si cred ca poate fi si activa, eu n-am primit-o dar am observat-o si am dezmierdat-o. Bineinteles ca accepta BJ, este una dintre cele mai faine experiente pe care le-am avut cu TS si TV in Romania. De altfel, cred ca am mai mentionat asta pe aici, pe undeva... TOATE PUTZELE SUS!
giovanni Reputație: 527 Postat Octombrie 11, 2013 Oras:departe Oras:departe Postat Octombrie 11, 2013 Buna Don Giovanni, scula e functionala, in sensul ca are erectie si cred ca poate fi si activa, eu n-am primit-o dar am observat-o si am dezmierdat-o. Bineinteles ca accepta BJ, este una dintre cele mai faine experiente pe care le-am avut cu TS si TV in Romania. De altfel, cred ca am mai mentionat asta pe aici, pe undeva... TOATE PUTZELE SUS!Multumesc Kroko!Cam cati centimetri are,daca nu sunt prea indiscret?
giovanni Reputație: 527 Postat Octombrie 11, 2013 Oras:departe Oras:departe Postat Octombrie 11, 2013 Multumesc Kroko!Cam cati centimetri are,daca nu sunt prea indiscret?Ma referam la scula ei
zebraa Reputație: 5 Postat Octombrie 12, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2013 Depinde nu am o ora anume dar in genereal dupa ora 18 sunt deschise, si mai devreme cateodata depinde de zile la ce ore ma bag la somnic.kiss Merci frumos, abia astept sa te cunosc. Kiss
masternice Reputație: 55 Postat Octombrie 14, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 14, 2013 Multumesc Kroko!Cam cati centimetri are,daca nu sunt prea indiscret?max 5 cm in erectie, cam cat degetul mic de la mana
kroko Reputație: 22 Postat Octombrie 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2013 Don Giovanni, "Don't ask silly questions if you don't want foolish answers" (C. Ryland), adica in traducere pentru orice eventualitate: Nu pune întrebări prosteşti, dacă nu vrei răspunsuri stupide. Esti Serious Contributor, ce naiba, fata e amabila, pune mana pe molecular, sun-o si intreab-o, deoarece eu, preventiv, iti spun ca nu, nu stiu cat de grele le are, nu le-am cantarit, recunosc cinstit, am fost de o neglijenta de neiertat...Uite, masternice ti-a oferit o informatie utila, cu conditia ca degetul mic de la mana sa nu fie prevazut cu atat de practicul si igienicul device numit Unghia de Frizer, caz in care masuratoarea poate da rezultate diferite si deci neconcludente. Fata e serioasa, corecta, curata, frumoasa, miroase bine si e dotata corespunzator, asa ca hai... merita sa o cunosti nemijlocit TOATE PUTZELE SUS!
antilex Reputație: 198 Postat Noiembrie 13, 2013 Oras:bv Disponibila Oras:bv Disponibila Postat Noiembrie 13, 2013 Tocmai ce a fost tâlhărită! http://www.libertatea.ro/detalii/articol/transsexual-agata-clienti-internet-batut-talharit-471285.html
transsex cristina Reputație: 210 Postat Noiembrie 13, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 13, 2013 Se poate intampla oricui Tocmai ce a fost tâlhărită! http://www.libertatea.ro/detalii/articol/transsexual-agata-clienti-internet-batut-talharit-471285.htmlAsta se poate intampla oricui nu este o lauda ca am fost talharita traim intr-o tara de cacat unde uni oameni traesc de azi pe maine si sunt in stare chiar de crima pentru bani iar eu am fost o victima sigura prin faptul ca locuiesc singura si fara aparare nu conteaza ca esti femeie transsexuala s-au orce orientare ai avea hoti au venit la furat nu la facut sex asta este clar ei aveau pont dat dar ma bucur ca sunt arestati si isi vor lua de la 10 ani nu voi lasa asemenea nenorociti in libertatea si sper sa fiu exemplu si pentru alte fete daca vor avea probleme de genul asta sa mearga sa declare la politie fara nici un fel de ezitare. 4
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Noiembrie 13, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 13, 2013 Se poate intampla oricui Asta se poate intampla oricui nu este o lauda ca am fost talharita traim intr-o tara de cacat unde uni oameni traesc de azi pe maine si sunt in stare chiar de crima pentru bani iar eu am fost o victima sigura prin faptul ca locuiesc singura si fara aparare nu conteaza ca esti femeie transsexuala s-au orce orientare ai avea hoti au venit la furat nu la facut sex asta este clar ei aveau pont dat dar ma bucur ca sunt arestati si isi vor lua de la 10 ani nu voi lasa asemenea nenorociti in libertatea si sper sa fiu exemplu si pentru alte fete daca vor avea probleme de genul asta sa mearga sa declare la politie fara nici un fel de ezitare. Felicitari pentru atitudine Cristina!!
ionut5566 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 13, 2013 sper ca esti bine si ai trecut de momentul asta cristina ,trebuie sa treci peste astfel de lucruri sa nu ramai cu traume
valy_v Reputație: 21 Postat Noiembrie 13, 2013 Oras:Europa Oras:Europa Postat Noiembrie 13, 2013 Bravo.Fler, intuitie, prezenta de spirit si curaj.Nota 10. Da-i incolo de gainari idioti. Ne miram ca ne cer fetele sa defilam prin fata blocului ca sa ne vada...O singura solutie, legalizarea acestei meserii. Ca in alte tari mult mai dezvoltate.Bine ca vor sa legalizeze consumul de alcool la volan. Ala nu lezeaza rusinea nationala. Ala omoara. Punct.
kroko Reputație: 22 Postat Noiembrie 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2013 Draga Cristina,stiu ca nu are mare importanta dar sunt sincer indignat de ceea ce ti s-a intamplat. Sper ca talharii sa isi primeasca la mititica exact, dar exact ce le place: sa intre cate doi gealati peste fiecare din ei si sa-i bata + futa, ca trebuie sa invete si cacatii aia pansati ca asa e in viata, ce dai cu placere vei primi inapoi, sa te bucuri si tu si sa vezi ce bine e! Tampeniile astea au dat nastere in tarile cu placeri legalizate (cum bine zice valy_v mai sus) la protectori, bodyguarzi sau dupa posibilitati, la pesti-caftangii. Cum era daca dupa ce te-au atacat labagiii aia care bat femei iesea din camera alaturata un Zmarandexu sau un Andrii Popa din categoria 2 pe 2, de le dadea borsu din doua jabs (http://en.wikipedia.org/wiki/Jab)? Dupa care, kinky nu?, se si pisa pe ei, gratis, fara sa le ceara bani, futu-le mortisorii mamelor lor de viteji care sar cate doi pe unul/una! Dupa ce e plin folclorul de baieti care bat fetele care nu vor, cat de josnic trebuie sa fii sa o bati pe una care te primeste in casa ei si vrea sa se futa cu tine? Probabil sunt din Hitlerjugend, din batalioanele alea Noua Dreapta sau cum pizda mamei lor le zice, aia care isi umfla piepturile de normalitate la fiecare parada gay si care sunt ok cu relatiile homosexuale, cu conditia sa se consume a) intre ei, intre popi sau c) intre ei si popi!Hai ca ma enervez si nu vreau sa ies din topic Cristina, fruntea sus! Iar voi, confutadorii mei, fetele va asteapta cu bratele si celelalte membre deschise, asa caTOATE PUTZELE SUS! 3
kstu Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2013 Buna Cristina, as vrea sa ne intalnim. Sunt incepator, ar fi prima mea intalnire cu ts. Daca se poate sa ne intalnim marti seara ar fi ok. Te rog sa imi spui daca ai scula activa si cat costa o ora de fun cu tine.
ionut5566 Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 16, 2013 cred ca nu si a revenit dupa cele intamplate,mai ai rabdare si tu amice
Membru Premium masterblaster Reputație: 940 Postat Noiembrie 17, 2013 Membru Premium Postat Noiembrie 17, 2013 Draga Cristina,stiu ca nu are mare importanta dar sunt sincer indignat de ceea ce ti s-a intamplat. Sper ca talharii sa isi primeasca la mititica exact, dar exact ce le place: sa intre cate doi gealati peste fiecare din ei si sa-i bata + futa, ca trebuie sa invete si cacatii aia pansati ca asa e in viata, ce dai cu placere vei primi inapoi, sa te bucuri si tu si sa vezi ce bine e! Tampeniile astea au dat nastere in tarile cu placeri legalizate (cum bine zice valy_v mai sus) la protectori, bodyguarzi sau dupa posibilitati, la pesti-caftangii. Cum era daca dupa ce te-au atacat labagiii aia care bat femei iesea din camera alaturata un Zmarandexu sau un Andrii Popa din categoria 2 pe 2, de le dadea borsu din doua jabs (http://en.wikipedia.org/wiki/Jab)? Dupa care, kinky nu?, se si pisa pe ei, gratis, fara sa le ceara bani, futu-le mortisorii mamelor lor de viteji care sar cate doi pe unul/una! Dupa ce e plin folclorul de baieti care bat fetele care nu vor, cat de josnic trebuie sa fii sa o bati pe una care te primeste in casa ei si vrea sa se futa cu tine? Probabil sunt din Hitlerjugend, din batalioanele alea Noua Dreapta sau cum pizda mamei lor le zice, aia care isi umfla piepturile de normalitate la fiecare parada gay si care sunt ok cu relatiile homosexuale, cu conditia sa se consume a) intre ei, intre popi sau c) intre ei si popi!Hai ca ma enervez si nu vreau sa ies din topic Cristina, fruntea sus! Iar voi, confutadorii mei, fetele va asteapta cu bratele si celelalte membre deschise, asa caTOATE PUTZELE SUS!Folosesti un limbaj de grota, iar apoi acuzi niste grupuri de persoane despre care nici macar nu ai habar. Te asemeni foarte mult cu cei doi pe care-i blamezi: urasti si injuri ceea ce nu cunosti. Puteai sa te rezumi la cei doi urangutani, dar tu a trebuit sa-ti demonstrezi lipsa de cunostinte si de educatie. Iar partea cea mai interesanta e ca un administrator ti-a dat puncte de reputatie, cand ar fi trebuit cel putin sa-ti editeze mesajul plin de trivialitati. Felicitari pentru moderare, pisicuts, esti un adevarat exemplu!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Noiembrie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 17, 2013 @ masterblaster sa stii ca mai toti filozofii mari folosesc un limbaj mai colorat!
kroko Reputație: 22 Postat Noiembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2013 Domnule Masterblaster, va rog sa ma scuzati daca v-ati simtit lezat de limbajul meu! Dar...1. Limbajul de grota se refera la cu totul altceva, la disputele intre doua sau mai multe persoane cand una o ia razna, nu la un comentariu/pamflet despre o situatie nefericita si nenorocita in care un om a fost batut ca in grota. 2. Din pacate ii cunosc pe cei din gruparea respectiva (si care probabil dumneavoastra va sunt apropiati), stiu cum gandesc si chiar la asta am facut referire, prin urmare lipsa de cunostinte e o acuzatie vaga in general si fara baza in cazul de fata. Ii stiu - din pacate - bine pe Noii Dreptaci, been there, done that, daca ma intelegeti pe undeva... 3. La lipsa de educatie habar n-am ce sa raspund, oi fi needucat, sau poate este doar o parere a dvs pe care pot sa o respect. Oricum, sunt sincer si spun ce gandesc, ce simt si ce stiu, din proprie experienta. Domnule Masterblaster, acest forum isi propune sa popularizeze si sa faciliteze schimbul de informatii - cu lux de amanunte - din domeniul atat de sensibil al amorului pe bani. Limbajul folosit aici este cel mai... cum sa-i zic sa nu imi alunece iar piciorul... "colorat" cu putinta din literatura autohtona de specialitate. Este, daca vreti, o sloboda si sprintara varianta la Povestea Pulii, evident mult sub valoarea estetica a titanului Creanga. Ion Creanga! Probabil ca snoavele noastre nu vor intra in Istoria Literaturii, dar pe forumul nimfomane.com "trivial" este doar o vorba relativa de unii inventata si oricum foarte greu de definit aici si acum. De exemplu, fetele care ne arata curul pentru ca le-am cerut sa se pregateasca pentru un "pe la spate" nu sunt considerate aici nepoliticoase si faptul ca pula nu stie carte este... un fapt, nu o trivialitate! Inca o data, pentru opiniile ca sa zic asa extra-sexuale - care probabil sunt motivul pentru care ma dojeniti – va rog sa primiti scuzele mele. In rest – ramane cum am vorbit! TOATE PUTZELE SUS! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum