Sari la conținut

transsex cristina 0723279894

Postări Recomandate

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

.Nu ajung în Brașov,pentru ca nu stau mult în România,doar în București sunt de găsit.

Niște poze noi sa mai pui sa ne delectezi ca la ce vreme e afara nu reușim sa ajungem de la Brașov :(❤️❤️❤️❤️

• Oras:Bucuresti
Postat

Si niste preturi ar trebui scrise !

Postat

Si niste preturi ar trebui scrise !

400 roni / h

• Oras:bucuresti
Postat

Te pup Cristina! Am fost la tine acum 7-8 ani!Nota 10! Bravo!

Postat

Transsexuala adevarata sexy si voluptoasa dornica de aventuri in pat.Doresc sa specific ca am dreptul sa-mi selectez clientela nu primesc persoane care miros urat ,nu primesc in stare avansata de ebrietate si nu primesc cretini care nu stiu sa vorbeasca la telefon s-au care trag tepe isi fac programari si nu vin asa ca cei care scriu ca am vorbit urat la telefon inseamna ca merita la peste 70 de telefoane pe zii nu pot fii de fier ma refer psihic,care ma cunosc stiu adevarul acum bine pot fi comenturi puse de cei refuzati s-au de travestiti s-au asa zise transsexuale invidioase atat am avut de spus asa ca dragi clienti cui nu-i convine nu are decat sa se duca la travestiti cu bureti in sutiene si cand il dezbraci regulezi barbat s-au la asa zisi transsexuali de etine roma care chipurile sunt bronzati la solar eu cred ca incercati sa va mintiti singuri.Nu inteleg cum puteti sa spuneti despre o transsexuala ca este ok doar prin faptul ca este activa m-am uitat la unele comentarii si am ras de una singura cat de needucati sunt uni despre ce inseamna transsexualismul adevarata a fii transsexuala adevarata nu trebuie sa spargi nuci cu sula ,dar daca voua va convine sa dati 450 lei pentru a va penetra unu in fund pe mine nu ma deranjeaza dar singurul lucru e sa nu exagerati,sunt transsexuale de ani de zile ok care nu apare nici un coment despre ele oare de ce nu va intrebati si ciudat apare despre uni care sunt asa zisi transsexuali de 2 ani de zile si vine ziua si comentul deci pana la urma e un teleshoping.Si inca ceva hormoni cu sula sculata se  bat cap in cap asa ca nu mai puneti botul la tot ce se zice si se scrie ca se face tratamente cu hormoni ca nu face nici unul asta va jur eu dar va place sa va lasati mintiti si sa traiti cu gandul ca ati fost cu o transsexuala ma abtin de la multe chestii aici pe forum ca stiu ca adevarul deranjeaza si o sa-mi sara toti lingai si travestiti in cap cum o fac de multi ani de zile .Bafta si va pup si mare atentie ce regulati s-au cine va reguleaza.

sal.sunt nou aici..mi-ar face  placere  sa  te  cunosc pe  tine,Cristi..esti visul meu si mi-ar face  placere  sa  facem sex...cum dau de  tine?

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Te pup Cristina! Am fost la tine acum 7-8 ani!Nota 10! Bravo!

Si informatia asta este relevanta... cum?  :slap2

• Like 1
Postat

sal.sunt nou aici..mi-ar face  placere  sa  te  cunosc pe  tine,Cristi..esti visul meu si mi-ar face  placere  sa  facem sex...cum dau de  tine?

Suni la numarul DIN TITLUL TOPICULUI ("transsex cristina 0723279894") si vorbesti... De unde naiba apareti toti, din pestera?

• Like 1
Postat

Da mai sunt în România doar 7 zile ,în București mai exact.

Poti sa imi spui cat costa o,ora? Stiu ca te feresti sa scrii aici despre preturi dar vreau sa imi fac o idee, inainte sa te sun

Postat

Poti sa imi spui cat costa o,ora? Stiu ca te feresti sa scrii aici despre preturi dar vreau sa imi fac o idee, inainte sa te sun

.Prețul pentru o ora este 400 lei ,și mai sunt pana joi 19-01-2017 în România.
Postat

Postat

Pune niște poze noi cu tine ... ❤

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Pune niște poze noi cu tine ... ❤

Cristinica poate ne pui si noua o poza in exclusivitate cu jucaria ta ! :rax2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...