Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Sunt disponibila si azi pentru cei interesati...va pup si va astept cu programari.:* Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Buna dimineata dragi futaciosi...sunt disponibila si azi pana in jurul orei 00-01:00.va astept cu drag sa ma contactati. Link spre comentariu
cucucugol Reputație: 12 Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Uro activ? Pasiv?Dubla penetrare cu jucării ? Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Uro activ? Pasiv?Dubla penetrare cu jucării ?Eu parte activa...nu fac dubla penetrare.... Link spre comentariu
cucucugol Reputație: 12 Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Super! Te sun mâine dimineața Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Super! Te sun mâine dimineațaMainr dimineata dupa ora 10 sunt disponibila... Link spre comentariu
rebel1968 Reputație: 10 Postat August 13, 2018 Oras:Paradise Oras:Paradise Partajează Postat August 13, 2018 https://nimfomane.com/forum/topic/110250-ralucanoua-in-cluj-0730895516/ Doar culoarea parului a schimbato,si vrea sa ne proasteasca ca pe fraierii. :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 https://nimfomane.com/forum/topic/110250-ralucanoua-in-cluj-0730895516/ Doar culoarea parului a schimbato,si vrea sa ne proasteasca ca pe fraierii. :laugh2Problema ta ce crezi... Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Disponibila si azi pana in jurul orei 23-00:00 va astept cu drag...pupici dulci:* :* Link spre comentariu
11bobo Reputație: 2 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Vizitat azi domnișoara.Destul de slăbuț. De 100 de lei. Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Vizitat azi domnișoara.Destul de slăbuț. De 100 de lei.....slabut dar ti'a placut intr'un final...:) Link spre comentariu
tuspic Reputație: 12206 Postat August 14, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 14, 2018 Dornic de ceva nou pentru mine, ma hotarasc sa o vizitez pe domnisoara Andrea. Imi fac programare cu o zi inainte pentru prima ora a zilei urmatoare, cu un telefon de comfirmare inainte. Totul decurge perfect si iata-ma la locatia comunicata de domnisoara, locatie usor de gasit, intr-o zona linistita ( din cate am discutat cu Andreea era pe picior de mutare ), locuri de parcare disponibile. Ora fiind destul de matinala, ma intampina imbracata doar intr-un maieu mai lung care nu ii acoperea insa fundul. Sunt poftit inauntru si, in timp ce scanam dotarile domnisoarei ce se misca languros in fata mea, ma serveste cu un pahar de suc. Verbalizam putin apoi trecem in camera pentru adevaratul scop al vizitei. Scoate si maieul de pe ea si pot sa o admir in toata splendoarea, corp bine proportionat, fund obraznic, sanii frumosi cu sfarcuri erectile. Astazi fiind mai lenes, optez pentr o finalizare orala. Actiunea in sine decurge ok, tipa este foarte docila, isi da silinta sa se faca placuta, se ocupa si de zonele adiacente, nu foloseste mainile prea mult. Finalizez, merg la baie pentru o reimprospatare, apoi revin si solicit un masaj pentru partea a doua. Aici ok, nimic special , totul executat insa foarte bine sau cel putin asa m-am simtit eu. Per total a fost o vizita reusita si m-am simtit super ok cu Andreea, o tipa dezghetata, fara inhibitii. Cadoul a fost 200 ron, solicitati inainte dar lasati pe o masuta pana am plecat.Notele:Locatie: 9 locatie ok, baia ok,Domnisoara: 9 fata, 9 corp, super draguta, ochi frumosi,fund obraznic, carnea tare, piele fina , o placere la atingere,ON: 9 bine executat,cu atentie la zonele adiacente,Igiena: 10, fara mirosuri,Atitudine 10, comunicativa,amabila, zambitoare, atenta, proclient. 5 Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 Dornic de ceva nou pentru mine, ma hotarasc sa o vizitez pe domnisoara Andrea. Imi fac programare cu o zi inainte pentru prima ora a zilei urmatoare, cu un telefon de comfirmare inainte. Totul decurge perfect si iata-ma la locatia comunicata de domnisoara, locatie usor de gasit, intr-o zona linistita ( din cate am discutat cu Andreea era pe picior de mutare ), locuri de parcare disponibile. Ora fiind destul de matinala, ma intampina imbracata doar intr-un maieu mai lung care nu ii acoperea insa fundul. Sunt poftit inauntru si, in timp ce scanam dotarile domnisoarei ce se misca languros in fata mea, ma serveste cu un pahar de suc. Verbalizam putin apoi trecem in camera pentru adevaratul scop al vizitei. Scoate si maieul de pe ea si pot sa o admir in toata splendoarea, corp bine proportionat, fund obraznic, sanii frumosi cu sfarcuri erectile. Astazi fiind mai lenes, optez pentr o finalizare orala. Actiunea in sine decurge ok, tipa este foarte docila, isi da silinta sa se faca placuta, se ocupa si de zonele adiacente, nu foloseste mainile prea mult. Finalizez, merg la baie pentru o reimprospatare, apoi revin si solicit un masaj pentru partea a doua. Aici ok, nimic special , totul executat insa foarte bine sau cel putin asa m-am simtit eu. Per total a fost o vizita reusita si m-am simtit super ok cu Andreea, o tipa dezghetata, fara inhibitii. Cadoul a fost 200 ron, solicitati inainte dar lasati pe o masuta pana am plecat.Notele:Locatie: 9 locatie ok, baia ok,Domnisoara: 9 fata, 9 corp, super draguta, ochi frumosi,fund obraznic, carnea tare, piele fina , o placere la atingere,ON: 9 bine executat,cu atentie la zonele adiacente,Igiena: 10, fara mirosuri,Atitudine 10, comunicativa,amabila, zambitoare, atenta, proclient.Ms de recenzie cat si pentru vizita si te mai astept cu drag... Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Neata futaciosi...sunt disponibila azi pana in jurul orei 01-02:00.va astept cu programari...pupici dulci.:* :* Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Disponibila...:* Link spre comentariu
cucucugol Reputație: 12 Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Tare tipa asta !La prima vedere ai zice ca e nipona, asiatica :)Super comunicativa, curată, elegantă și sociabilă.Dar mai ales futacioasa !De revenit !!! Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Tare tipa asta !La prima vedere ai zice ca e nipona, asiatica :)Super comunicativa, curată, elegantă și sociabilă.Dar mai ales futacioasa !De revenit !!!Mss de recenzie cat si penteu vizita si te mai astept cu maaaaareee ...pupici dulci Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Disponibila dragilor... Link spre comentariu
sexelectro Reputație: 3 Postat August 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2018 Teapa. Neseriosa. mie a confirmat si am am stat ca prost in fata blicului. De mutat la intrebari si raspunsuri evident. Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 Disponibila... :* Link spre comentariu
doru1992 Reputație: 136 Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 Andreutza poze noi cu tine ? Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Disponibila....:* :* Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Disponibila dragii mei.va astept cu programari... :* :* Link spre comentariu
Vizitator andreutza13 Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Disponibila dragilor... :* :* Link spre comentariu
Vizitator neacsupd Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Sunat astăzi, facut programare. Ajuns in zona la adresa indicata, am sunat de 2 ori, dar nici un răspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum