Sari la conținut

0786219655 Adelina poze false

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

A doua tzeapa pe ziua de azi, Adelina, Circumvalatiunii 34, nu e cea din poza. Poate doar poza cu tipa in rosu de pe pat sa ii semene, restul sunt false. E grasa dupa parerea mea si figuranta. Ma asteptam la altceva, ma duc cu gandul sa fut ce vad in poze, nu ce mi se serveste!

Ma apuc sa fut transsexuali!

Postat

Am fost si eu, intradevar DE EVITAT ciircumvalatiuni 34  ... acum spune ca se numeste Alina, NUESTE CEEA DIN POZE, plus ca cere 150 fin manuala si 300 lei ora WTF ... si arata cu multe kilograme in plus, cred ca este colega ei , plus ca apartamentul este mizer, nu am mari pretentii dar macar curatenie sa fie, siincer nu stiu de ce am stat pt o finalizare manuala are nr de tel 0748248149

Postat

Am fost si eu, intradevar DE EVITAT ciircumvalatiuni 34  ... acum spune ca se numeste Alina, NUESTE CEEA DIN POZE, plus ca cere 150 fin manuala si 300 lei ora WTF ... si arata cu multe kilograme in plus, cred ca este colega ei , plus ca apartamentul este mizer, nu am mari pretentii dar macar curatenie sa fie, siincer nu stiu de ce am stat pt o finalizare manuala are nr de tel 0748248149

Ai stat pentru ca n-aveai ce sa faci cu banii...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...