Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 Urmariti cu atentie din minutele 6,7 1
xoxotalent Reputație: -617 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 ba sa-ti moara ma-ta esti prost ? iesi in mortii tei si tu in parc cu nepotii sa-ti mai reviitoata ziua pe un site de curve sa scrii despre jandarmi si dragneadegeaba ai 50 da ani sa moara nevasta-ta in pula da cal =))
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 ba sa-mi moara ma-ta esti prost ? iesi in mortii mei si tu in parc cu nepotii sa-mi mai revintoata ziua pe un site de curve sa scrii despre jandarmi si dragneadegeaba am 50 da ani sa moara nevasta-mea in pula da cal =))vad ca te tii cu dintii de pula mea. Ma bucur ca mi-am atins scopul sa te fut in gura pe tot forumul si ai ramas marcat prostea ! Nu stiam ca ai 50 de ani, multi inainte cretinel ! 1
gigi de la 6 Reputație: 362 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 http://www.infobraila.ro/2018/08/exclusivitate-colonelul-gheorghe-cucos-era-seful-misiunii-de-restabilire-a-ordinii-publice-cand-doi-oameni-din-kosovo-au-murit-in-timpul-unei-manifestatii-de-protest-ca-si-la-bucuresti-fortele-de/ "EXCLUSIVITATE / Colonelul Gheorghe Cucos era seful Misiunii de restabilire a Ordinii Publice cand doi oameni din Kosovo au murit in timpul unei manifestatii de protest / Ca si la Bucuresti, fortele de ordine incercau sa formeze un cordon de diviziune si au folosit gaze si gloante de cauciuc" 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 Ioane, de ce nu tii cu PSD-ul? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 Ioane, de ce nu tii cu PSD-ul?PSD = PCR = FSN :) si cu asta am zis totul
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 PSD = PCR = FSN :) si cu asta am zis totulRau , rau. Trebuia sa te faci prezentator tv
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=hV5mJuMK7BU
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 https://3.bp.blogspot.com/-62UYEJQP7RM/U4ewSZzJKgI/AAAAAAAABz4/CutfZIcGiEM/s1600/pcr-fsn-moarte.jpg
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 Rau , rau. Trebuia sa te faci prezentator tvdar tu nu stii cu ce ma ocup eu :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 dar tu nu stii cu ce ma ocup eu :)))Perversule , cu ce te ocupi? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 Perversule , cu ce te ocupi?nu zic nimic. Tu ai fost la protestul pasnic din 10 august ? Te intreb pentru ca ne-au gazat bine nu gluma, in cazul fericit.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 nu zic nimic. Tu ai fost la protestul pasnic din 10 august ? Te intreb pentru ca ne-au gazat bine nu gluma, in cazul fericit.Da, am primit si un jet de spray in gura .De ce ma intrebi? Voiai sa ne vedem?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 Da, am primit si un jet de spray in gura . Nasol, sa mergi sa faci investigatii daca ai problema de respiratie. Unele din acele gaze inhalate timp indelungat pot duce la cancer pe termen lung. Banuiesc ca te-ai documentat deja.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 Nasol, sa mergi sa faci investigatii daca ai problema de respiratie. Unele din acele gaze inhalate timp indelungat pot duce la cancer pe termen lung. Banuiesc ca te-ai documentat deja.Sunt fresh ! Nu iti fa griji, e ok.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 Da!sarlotica e fresh! A zis ea ! :)))))
secret_account Reputație: 49 Postat August 15, 2018 Oras:# Oras:# Postat August 15, 2018 https://news.un.org/en/story/2007/04/215752-interim-report-shootings-kosovo-cites-romanians-attached-un-police-unit Desi nu sunt nominalizati individual, cel mai probabil asta este episodul cu jandarmii romani criminali din Kosovo.Iar drept recompensa, la 10 ani distanta, unul dintre criminali este desemnat sef al Jandarmeriei. In ce tara traim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cerrone Reputație: -1104 Postat August 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 15, 2018 PSD = PCR = FSN :) si cu asta am zis totulCat de cretin sa fii sa mai vii cu astfel de lozinci din anii '90 ! Esti iremediabil pierdut !Desteptule, retine doar atat : PSD-ul a dus Romania in NATO si UE.Doamne cat esti de prostalau.
_comisarul_ Reputație: -328 Postat August 15, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat August 15, 2018 Urmariti cu atentie din minutele 6,7 https://www.youtube.com/watch?v=q4mf-NJygm4MANI PULARE
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 https://news.un.org/en/story/2007/04/215752-interim-report-shootings-kosovo-cites-romanians-attached-un-police-unit Desi nu sunt nominalizati individual, cel mai probabil asta este episodul cu jandarmii romani criminali din Kosovo.Iar drept recompensa, la 10 ani distanta, unul dintre criminali este desemnat sef al Jandarmeriei. In ce tara traim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!l-au rasplatit si l-au facut seful jandarmeriei, dand curs abuzurilor jandarmeriei. Si-au batut joc de aceasta institutie, sper sa infunde puscaria !!!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 Cat de cretin sa fii sa mai vii cu astfel de lozinci din anii '90 ! Esti iremediabil pierdut !Desteptule, retine doar atat : PSD-ul a dus Romania in NATO si UE.Doamne cat esti de prostalau. Spalatura pe creier, ce treaba are faptul ca PSD=PCR=FSN e adevarat si aderarea Romaniei la NATO si UE ?!????!??!?!Mars la ghena MANI PULAREzi Vasile cu subiect si predicat
cerrone Reputație: -1104 Postat August 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 15, 2018 Spalatura pe creier, ce treaba are faptul ca PSD=PCR=FSN e adevarat si aderarea Romaniei la NATO si UE ?!????!??!?!Mars la ghena zi Vasile cu subiect si predicatPai bai desteptule daca erau comunisti militau pentru intrarea in NATO ? Chiar esti prost ? Se duceau dracu' langa Rusia nu langa SUA. Esti ceva de speriat. Atat prostie nu s-a mai vazut.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Postat August 15, 2018 Pai bai desteptule daca erau comunisti militau pentru intrarea in NATO ? Chiar esti prost ? Se duceau dracu' langa Rusia nu langa SUA. Esti ceva de speriat. Atat prostie nu s-a mai vazut.Bai esti incredibil de retardata. Cum plm sa se duca spre Russia ??? tu stii oleaca de istorie ? razboaiele mondiale, comunistii, nationalizarile, etc ? Pune in plm mana pe o carte de istorie, nu aia scrisa de comunisti ...istoria adevarata asa cum s-a intamplat si o sa intelegi de ce am ales sa ne orientam spre NATO si UE. Ai de plm, numai pe A3 stai :slap2
cerrone Reputație: -1104 Postat August 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 15, 2018 Bai esti incredibil de retardata. Cum plm sa se duca spre Russia ??? tu stii oleaca de istorie ? razboaiele mondiale, comunistii, nationalizarile, etc ? Pune in plm mana pe o carte de istorie, nu aia scrisa de comunisti ...istoria adevarata asa cum s-a intamplat si o sa intelegi de ce am ales sa ne orientam spre NATO si UE. Ai de plm, numai pe A3 stai :slap2Pffffff, esti praf rau, ce spun io si ce spui tu. Du-te, lasa-ma ca esti repetent rau.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum