Sari la conținut

Seful Jandarmeriei Cocos - precedentul Pristina(fosta Yugoslavia )

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Urmariti cu atentie din minutele 6,7

• Like 1
Postat

ba sa-ti moara ma-ta esti prost ? iesi in mortii tei si tu in parc cu nepotii sa-ti mai revii

toata ziua pe un site de curve sa scrii despre jandarmi si dragnea

degeaba ai 50 da ani sa moara nevasta-ta in pula da cal =))

Vizitator
Postat

ba sa-mi moara ma-ta esti prost ? iesi in mortii mei si tu in parc cu nepotii sa-mi mai revin

toata ziua pe un site de curve sa scrii despre jandarmi si dragnea

degeaba am 50 da ani sa moara nevasta-mea in pula da cal =))

vad ca te tii cu dintii de pula mea. Ma bucur ca mi-am atins scopul sa te fut in gura pe tot forumul si ai ramas marcat prostea ! Nu stiam ca ai 50 de ani, multi inainte cretinel !

• Like 1
Postat

http://www.infobraila.ro/2018/08/exclusivitate-colonelul-gheorghe-cucos-era-seful-misiunii-de-restabilire-a-ordinii-publice-cand-doi-oameni-din-kosovo-au-murit-in-timpul-unei-manifestatii-de-protest-ca-si-la-bucuresti-fortele-de/

"

EXCLUSIVITATE / Colonelul Gheorghe Cucos era seful Misiunii de restabilire a Ordinii Publice cand doi oameni din Kosovo au murit in timpul unei manifestatii de protest / Ca si la Bucuresti, fortele de ordine incercau sa formeze un cordon de diviziune si au folosit gaze si gloante de cauciuc"

• Like 1
Vizitator
Postat

Cucos - mana criminala !

Vizitator
Postat

Ioane, de ce nu tii cu PSD-ul?

• Like 1
Vizitator
Postat

Ioane, de ce nu tii cu PSD-ul?

PSD = PCR = FSN :) si cu asta am zis totul

Vizitator
Postat

Rau , rau. Trebuia sa te faci prezentator tv

Vizitator
Postat

Rau , rau. Trebuia sa te faci prezentator tv

dar tu nu stii cu ce ma ocup eu :)))

Vizitator
Postat

dar tu nu stii cu ce ma ocup eu :)))

Perversule , cu ce te ocupi?
  • Like 1
Vizitator
Postat

Perversule , cu ce te ocupi?

nu zic nimic.  Tu ai fost la protestul pasnic din 10 august ? Te intreb pentru ca ne-au gazat bine nu gluma, in cazul fericit.

Vizitator
Postat

nu zic nimic. Tu ai fost la protestul pasnic din 10 august ? Te intreb pentru ca ne-au gazat bine nu gluma, in cazul fericit.

Da, am primit si un jet de spray in gura .

De ce ma intrebi? Voiai sa ne vedem?

Vizitator
Postat

Da, am primit si un jet de spray in gura .

Nasol, sa mergi sa faci investigatii daca ai problema de respiratie. Unele din acele gaze inhalate timp indelungat pot duce la cancer pe termen lung. Banuiesc ca te-ai documentat deja.

Vizitator
Postat

Nasol, sa mergi sa faci investigatii daca ai problema de respiratie. Unele din acele gaze inhalate timp indelungat pot duce la cancer pe termen lung. Banuiesc ca te-ai documentat deja.

Sunt fresh ! Nu iti fa griji, e ok.

• Oras:#
  • Oras:#
Postat

https://news.un.org/en/story/2007/04/215752-interim-report-shootings-kosovo-cites-romanians-attached-un-police-unit

Desi nu sunt nominalizati individual, cel mai probabil asta este episodul cu jandarmii romani criminali din Kosovo.

Iar drept recompensa, la 10 ani distanta, unul dintre criminali este desemnat sef al Jandarmeriei. In ce tara traim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Oras:bucuresti
Postat

Cat de cretin sa fii sa mai vii cu astfel de lozinci din anii '90 ! Esti iremediabil pierdut !

Desteptule, retine doar atat : PSD-ul a dus Romania in NATO si UE.

Doamne cat esti de prostalau.

Vizitator
Postat

https://news.un.org/en/story/2007/04/215752-interim-report-shootings-kosovo-cites-romanians-attached-un-police-unit

Desi nu sunt nominalizati individual, cel mai probabil asta este episodul cu jandarmii romani criminali din Kosovo.

Iar drept recompensa, la 10 ani distanta, unul dintre criminali este desemnat sef al Jandarmeriei. In ce tara traim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

l-au rasplatit si l-au facut seful jandarmeriei, dand curs abuzurilor jandarmeriei. Si-au batut joc de aceasta institutie, sper sa infunde puscaria !!!

Vizitator
Postat

Cat de cretin sa fii sa mai vii cu astfel de lozinci din anii '90 ! Esti iremediabil pierdut !

Desteptule, retine doar atat : PSD-ul a dus Romania in NATO si UE.

Doamne cat esti de prostalau.

Spalatura pe creier, ce treaba are faptul ca PSD=PCR=FSN e adevarat si aderarea Romaniei la NATO si UE ?!????!??!?!

Mars la ghena

MANI PULARE

zi Vasile cu subiect si predicat

Postat

Spalatura pe creier, ce treaba are faptul ca PSD=PCR=FSN e adevarat si aderarea Romaniei la NATO si UE ?!????!??!?!

Mars la ghena

zi Vasile cu subiect si predicat

Pai bai desteptule daca erau comunisti militau pentru intrarea in NATO ? Chiar esti prost ? Se duceau dracu' langa Rusia nu langa SUA. Esti ceva de speriat. Atat prostie nu s-a mai vazut.

Vizitator
Postat

Pai bai desteptule daca erau comunisti militau pentru intrarea in NATO ? Chiar esti prost ? Se duceau dracu' langa Rusia nu langa SUA. Esti ceva de speriat. Atat prostie nu s-a mai vazut.

Bai esti incredibil de retardata. Cum plm sa se duca spre Russia ??? tu stii oleaca de istorie ? razboaiele mondiale, comunistii, nationalizarile, etc ? Pune in plm mana pe o carte de istorie, nu aia scrisa de comunisti ...istoria adevarata asa cum s-a intamplat si o sa intelegi de ce am ales sa ne orientam spre NATO si UE. Ai de plm, numai pe A3 stai :slap2

Postat

Bai esti incredibil de retardata. Cum plm sa se duca spre Russia ??? tu stii oleaca de istorie ? razboaiele mondiale, comunistii, nationalizarile, etc ? Pune in plm mana pe o carte de istorie, nu aia scrisa de comunisti ...istoria adevarata asa cum s-a intamplat si o sa intelegi de ce am ales sa ne orientam spre NATO si UE. Ai de plm, numai pe A3 stai :slap2

Pffffff, esti praf rau, ce spun io si ce spui tu. Du-te, lasa-ma ca esti repetent rau.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...