Sari la conținut

Andra noua in oras 0758854747

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut. Astazi, am trecut pe la domnisoara. Locatie: vis a vis de fostul club Bellagio, la nr. 28, cu intrare prin spatele blocului, et.9

Nu cred ca sunt pozele ei, adica a domnisoarei Andra. Cand i-am cerut sa vad mica alunita mai jos de sanul stang, a refuzat.

De ce am plecat. Doua motive:

a. mi-a propus, daca igiena mea corespunde sa facem oral si normal neprotejat in aceiasi bani (100 de lei finalizarea, 200 de lei ora)

b. este slaba, slaba rau, mica de inaltime si are si probleme cu dantura....

Am intrebat-o de ce face sex normal neprotejat...ghiciti...mi-a spus ca doar mie imi propune asta....si ca ea este sanatoasa...nu am mai stat sa ascult alte argumente pentru ca in 2 secunde eram deja la lift....

Spor....

• Like 9
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

De ce nu? Ca sa raspandeasca bacteriile/fungii si virusurile la toata lumea? Sharing is caring?

Pentru ca-s milioane de cretini care cauta asa ceva.

• Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

Nu-i rău pentru milioanele celelalte care evită așa ceva.

• Like 4
Postat

Si tu, si colegul de mai sus aveti dreptate. Este totusi bine de stiut, ca sa putem evita sa pierdem vremea si poate si sanatatea, iar cine vrea sa-si faca rost de microorganisme de companie si sa dea bani pe tratamente poate chiar si o viata, sa futa fara.

• Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

Salut. Astazi, am trecut pe la domnisoara. Locatie: vis a vis de fostul club Bellagio, la nr. 28, cu intrare prin spatele blocului, et.9

Nu cred ca sunt pozele ei, adica a domnisoarei Andra. Cand i-am cerut sa vad mica alunita mai jos de sanul stang, a refuzat.

De ce am plecat. Doua motive:

a. mi-a propus, daca igiena mea corespunde sa facem oral si normal neprotejat in aceiasi bani (100 de lei finalizarea, 200 de lei ora)

b. este slaba, slaba rau, mica de inaltime si are si probleme cu dantura....

Am intrebat-o de ce face sex normal neprotejat...ghiciti...mi-a spus ca doar mie imi propune asta....si ca ea este sanatoasa...nu am mai stat sa ascult alte argumente pentru ca in 2 secunde eram deja la lift....

Spor....

Am fost si eu acum 2 săptămâni in acea locație,erau 3 fete.

Una roscata tunsa scurt(cu care de fapt am si intrat o finaliz la 100) ,o fată satena(probabil cea de care spui ca ti-a propis sex neprot) si inca una care chiar era foarte slaba,nu avea nici o forma dar dupa spusele colegei zicea ca nu practica.Doar mai raspunde la telefoane cand sunt celelalte ocupate.

Am fost mulțumiț de prestatia roscatei,on si np ,m-a atras funduletul ei extrem de sexy.

PS:locația este pe Stefan cel Mare 58,nicidecum 28...poate ca te-ai incurcat cand ai scris.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...