Sari la conținut

adelina bubulina 0734753892

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

ADELINA, Bubulina, visat mereu sa intalnesti amanta perfecta? Vrei ceva nou si diferit de ceea ce ai avut pana acum? Suna-ma si visul tau va deveni realitate. Te astept la mine sa te rasfat prin telefon 50l fin

actiunea sa petrecut simbata trecuta nu merita trecuta la de evitat pt ca este o tipa destul de placu dar politica siteului poze false sau mi se par false  verdict de evitat

locatie ar fi tineretulei primele blocuri pe stinga cum o spre uniri apartament cu 2 sau 3 camere destul de modest utilate cel putin atelierul avea un pat vechi dar solid

descrierea prestatoarei marunta inaltime 1.5 m cred ca pina in 40kg genul de femeie care daca o vezi pe strada zici ca nu are unde itra pula da a intrat fara a intipina greutati bruneta cu niste sini ca niste mugurasi si coaste proeminente si o voce foarte placuta

actiunea am sunat am fost indreptat spre locatie care era cunocuta mai fusesem si pe la altele acolo de o voce placuta am ajuns m-am dezbracat si am trecut la actiune 1 sex oral dupa preferinte protejat sau neprotejat ,unde a prestat modest ca pt 50 lei

2 sex normal ea despra cu ceva vociferari ca de ce trebuie sa faca ea toata munca dar intr-un mod placut amuzant are o voce fff placuta  cam rizgiiata pt cea ce face dupa citeva minute ma intrebat daca nu vreau sa schimbam si am schimbat

3 eu deasupra iarasi vociferari sa nu cumva sa o turtesc (vociferari amuzante) unde m-am comformat dorintelor ei aici am finalizat in balonas

note locatie 8

aspectul fetei  8.5

prestatie  8.9

oral 7.5

normal 8 nu cred ca are pre muta experienta 8 datorita corpului

recomand celor amatori de tipe ultra skini merita 50 lei

ps cred ca merita mutata la testate daca pozele sunt reale scuze

post-55402-0-24725500-1364138263_thumb.jpg

post-55402-0-56088600-1364138271_thumb.jpg

post-55402-0-39067400-1364138279_thumb.jpg

post-55402-0-08892400-1364138298_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...