catamix Reputație: 30 Postat Martie 24, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 24, 2013 ADELINA, Bubulina, visat mereu sa intalnesti amanta perfecta? Vrei ceva nou si diferit de ceea ce ai avut pana acum? Suna-ma si visul tau va deveni realitate. Te astept la mine sa te rasfat prin telefon 50l fin actiunea sa petrecut simbata trecuta nu merita trecuta la de evitat pt ca este o tipa destul de placu dar politica siteului poze false sau mi se par false verdict de evitat locatie ar fi tineretulei primele blocuri pe stinga cum o spre uniri apartament cu 2 sau 3 camere destul de modest utilate cel putin atelierul avea un pat vechi dar soliddescrierea prestatoarei marunta inaltime 1.5 m cred ca pina in 40kg genul de femeie care daca o vezi pe strada zici ca nu are unde itra pula da a intrat fara a intipina greutati bruneta cu niste sini ca niste mugurasi si coaste proeminente si o voce foarte placuta actiunea am sunat am fost indreptat spre locatie care era cunocuta mai fusesem si pe la altele acolo de o voce placuta am ajuns m-am dezbracat si am trecut la actiune 1 sex oral dupa preferinte protejat sau neprotejat ,unde a prestat modest ca pt 50 lei2 sex normal ea despra cu ceva vociferari ca de ce trebuie sa faca ea toata munca dar intr-un mod placut amuzant are o voce fff placuta cam rizgiiata pt cea ce face dupa citeva minute ma intrebat daca nu vreau sa schimbam si am schimbat3 eu deasupra iarasi vociferari sa nu cumva sa o turtesc (vociferari amuzante) unde m-am comformat dorintelor ei aici am finalizat in balonasnote locatie 8 aspectul fetei 8.5 prestatie 8.9 oral 7.5 normal 8 nu cred ca are pre muta experienta 8 datorita corpuluirecomand celor amatori de tipe ultra skini merita 50 leips cred ca merita mutata la testate daca pozele sunt reale scuze
zico Reputație: 236 Postat Martie 25, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 25, 2013 http://www.coedcherry.com/galleries/2102
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum