dan_y Reputație: -55 Postat Martie 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 31, 2016 In opinia mea...- pe acest topic se scriu recenzii false de aproape 6 luni- acest numar de telefon este folosit de altcineva in opinia mea esti prea prost sa scrii pe acest topic asa ca sugeo!!!! pai voi nu va uitati ma in oglinda? cum plm sa va raspunda daca nici nu stiti sa sunati . Cand apelati aveti emotii , mana transpirata pe telefon si va masturbati. Cum plm sa va raspunda cand nu aveti nici una de 50 lei in buzunar saraciilor scrieti pe topicele tuturor fetelor ok da azi esti disponibila dar diseara esti dar primiti virgini dar pe pula mea de unde apareti ma cateilor toti saracii isi fac cont si isi dau cu parerea. Alicia e o super tipa ba cacatilor si nu aveti fata de ea de asta nu o sa ajungeti niciodata decat la prostitutate de la piata matache sau vacaresti dar nici alea nu cred ca merg cu voi 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2016 in opinia mea esti prea prost sa scrii pe acest topic asa ca sugeo!!!! pai voi nu va uitati ma in oglinda? cum plm sa va raspunda daca nici nu stiti sa sunati . Cand apelati aveti emotii , mana transpirata pe telefon si va masturbati. Cum plm sa va raspunda cand nu aveti nici una de 50 lei in buzunar saraciilor scrieti pe topicele tuturor fetelor ok da azi esti disponibila dar diseara esti dar primiti virgini dar pe pula mea de unde apareti ma cateilor toti saracii isi fac cont si isi dau cu parerea. Alicia e o super tipa ba cacatilor si nu aveti fata de ea de asta nu o sa ajungeti niciodata decat la prostitutate de la piata matache sau vacaresti dar nici alea nu cred ca merg cu voiCe-ai patit ma? 1
delimitator Reputație: 528 Postat August 4, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 4, 2020 Mmmmmmmmmmmm sa fi revenit oare domnișoară?
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2020 tu vrei sa fii injurat 1
delimitator Reputație: 528 Postat August 5, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 5, 2020 tu vrei sa fii injurat Înjurat? De cine și pt ce frate?
laury Reputație: 24071 Postat August 5, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 5, 2020 Mmmmmmmmmmmm sa fi revenit oare domnișoară?Cum ai ajuns la concluzia asta? Nu ai ce face?
delimitator Reputație: 528 Postat August 5, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 5, 2020 Cum ai ajuns la concluzia asta? Nu ai ce face? Frate Laury nu am ajuns la vreo concluzie,pur și simplu am descoperit topicul ei dezarhivat și mai am gindit ca o vrea sa revină ceea ce nu îi deloc rau dacă ar fi adevărat ar fi foarte mișto. Adevărul este ca,dacă îmi dopresc sa revină vreo fata astea is Adela fata în bini di tat și Alicia.Ăsta îi ordinea.
laury Reputație: 24071 Postat August 5, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 5, 2020 Fata a fost acum 7 ani pe metereze. Acum o avea 31 ani minim. Crezi ca daca dezgropi mortii o sa invie?😆
delimitator Reputație: 528 Postat August 5, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 5, 2020 Fata a fost acum 7 ani pe metereze. Acum o avea 31 ani minim. Crezi ca daca dezgropi mortii o sa invie? Frate așa e a i dreptate,dar nu se sție niciodată.
delimitator Reputație: 528 Postat August 5, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 5, 2020 Și pt ca,la munca fiind,mi am adus aminte de niște întâlniri mai mult devit memorabile cu titulara topicului mai am gindit sa postez o piesa frumoasa
spartanus Reputație: -20 Postat Martie 3, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Martie 3, 2021 La 05.08.2020 la 12:52, delimitator a spus: Și pt ca,la munca fiind,mi am adus aminte de niște întâlniri mai mult devit memorabile cu titulara topicului mai am gindit sa postez o piesa frumoasa Aoleoooo frate delimitator ce amintire. Se futea beleaa pizdulicea asta. 1
delimitator Reputație: 528 Postat Martie 5, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Martie 5, 2021 La 04.03.2021 la 0:11, spartanus a spus: Aoleoooo frate delimitator ce amintire. Se futea beleaa pizdulicea asta. Imi aduc aminte frate bineeee bestiala tipa 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum