Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Bună dragule! Suntem 2 fete puse pe şotii, o brunetă cu picioare lungi şi o blondă rubensiană, te asteptăm in cuibuşorul nostru de nebunii, unde iți garantăm plăcere maximă si revenire garantată.Ne deplasăm si la hotel. SERVICII LA DUBLU: SHOW EROTIC SEX ORAL NEP/PRO: in functie de igiena. SEX NORMAL DOAR PRO : diferite pozitii.MASAJ DE RELAXARE/EROTIC: cu uleiuri aromaticeFACE SITTINGROLE PLAYKISSINGFRENCH KISSING -DOAR CU TINEHAND JOBSCOFCOBCIM - daca igiena este impecabilaSEX INTRE SANI CU FINALIZARESEX IN DUSANN-CUNN -se accepta69STRAP ONSEX TOYSFOOT FETISH/ FOOT WORSHIPGFE - MAXIM NU PRACTICAM ANAL! +ALTE MICI FANTEZII! MODALITATE DE CONTACT: TELEFON: 0728677555 PMSMS CADOU: INCALL: 400RON/ 40 MIN 600RON/ 80 MIN OUTCALL: 800 RON/ 80MIN 4
vinsatefut Reputație: 34 Postat August 17, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 17, 2018 In sfarsit va afisati si impreuna ... o sa ne revedem saptamana viitoare cand ajung in bucuresti
Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 UpIn sfarsit va afisati si impreuna ... o sa ne revedem saptamana viitoare cand ajung in bucurestiTe pupam si te asteptam
rabbit_boy69 Reputație: 14 Postat August 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2018 Dragalaselor am incercat sa va las mesaj pe whatsapp. Cand sunteti disponibile?
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Buna! Din pacate momentan nu avem whatsapp, poti incerca telefonic, sms sau pm. Suntem disponibile pana astazi pana pe la 4. Pupici 1
deepsecret Reputație: 169 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Bună dragule! Suntem 2 fete puse pe şotii, o brunetă cu picioare lungi şi o blondă rubensiană, te asteptăm in cuibuşorul nostru de nebunii, unde iți garantăm plăcere maximă si revenire garantată.Ne deplasăm si la hotel. SERVICII LA DUBLU:SHOW EROTICSEX ORAL NEP/PRO: in functie de igiena.SEX NORMAL DOAR PRO : diferite pozitii.MASAJ DE RELAXARE/EROTIC: cu uleiuri aromaticeFACE SITTINGROLE PLAYKISSINGFRENCH KISSING -DOAR CU TINEHAND JOBSCOFCOBCIM - daca igiena este impecabilaSEX INTRE SANI CU FINALIZARESEX IN DUSANN-CUNN -se accepta69STRAP ONSEX TOYSFOOT FETISH/ FOOT WORSHIPGFE - MAXIM NU PRACTICAM ANAL! +ALTE MICI FANTEZII! MODALITATE DE CONTACT: TELEFON: 0728677555 PMSMS CADOU: INCALL: 400RON/ 40 MIN 600RON/ 80 MIN OUTCALL: 800 RON/ 80MINCare sunt serviciile pe care le faceti intre voi? kissing, anni-cunni, strapon, ...?? :69
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Care sunt serviciile pe care le faceti intre voi? kissing, anni-cunni, strapon, ...?? :69Sarutari pe corp, strap on, fk cu tine, show erotic, mici fantezii.
rabbit_boy69 Reputație: 14 Postat August 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2018 Buna! Din pacate momentan nu avem whatsapp, poti incerca telefonic, sms sau pm. Suntem disponibile pana astazi pana pe la 4. PupiciNegresit maine va sun. La ce ora ajungeti la birou?
Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Negresit maine va sun. La ce ora ajungeti la birou? incepand cu ora 10:00
Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Negresit maine va sun. La ce ora ajungeti la birou? incepand cu ora 10:00
rabbit_boy69 Reputație: 14 Postat August 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2018 După cum am promis, mi-am făcut timp sa le vizitez pe Gyulia si Darya. Încântat de poze, sunat și făcut programare pentru sâmbătă, programare respectata de ambele părți, ajuns în zona piața alba iulia, am avut o plăcută surpriza... Fetele ma așteptau îmbrăcate foarte sexy, ciorapi cu bandă și costumațiile cerute. Am socializat la o țigară și o sticla de apa plată , dezbracat și dus la duș cu prosop curat luat din dulap, ajuns în dormitor am preferat sa le las pe fete sa se joace puțin.Au început sa se sărute, sa se mângâie, deja micutu' era sus, am pus balonasul și am început cu Darya cu un oral umed și adânc. Timp în care Gyulia ma săruta pe corp.Am trecut rapid la Gyulia, în poziția mea preferata, caprita, afișând un fund obraznic de bombat și ferm, schimbând cu Darya deasupra și terminând victorios.Stat 1h și 15 min. ( 1 fin cu Darya, una cu Gyulia) Note:Oral 9 (protejat la cererea mea)Normal 10 cu ambele Igiena 10+++ (au facut dus inainte)Locatie 9 -curata, primit prosop alb, papuci albiHalat : 600 leiP. S. : masajul la 4 mâini este senzațional, abia aștept sa pe revizitez peste 2 săptămâni când scap de spion.De recomandat: CATEGORIC DA Ciocane tari!
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat August 20, 2018 Postat August 20, 2018 După cum am promis, mi-am făcut timp sa le vizitez pe Gyulia si Darya. Încântat de poze, sunat și făcut programare pentru sâmbătă, programare respectata de ambele părți, ajuns în zona piața alba iulia, am avut o plăcută surpriza... Fetele ma așteptau îmbrăcate foarte sexy, ciorapi cu bandă și costumațiile cerute. Am socializat la o țigară și o sticla de apa plată , dezbracat și dus la duș cu prosop curat luat din dulap, ajuns în dormitor am preferat sa le las pe fete sa se joace puțin.Au început sa se sărute, sa se mângâie, deja micutu' era sus, am pus balonasul și am început cu Darya cu un oral umed și adânc. Timp în care Gyulia ma săruta pe corp.Am trecut rapid la Gyulia, în poziția mea preferata, caprita, afișând un fund obraznic de bombat și ferm, schimbând cu Darya deasupra și terminând victorios.Stat 1h și 15 min. ( 1 fin cu Darya, una cu Gyulia) Note:Oral 9 (protejat la cererea mea)Normal 10 cu ambele Igiena 10+++ (au facut dus inainte)Locatie 9 -curata, primit prosop alb, papuci albiHalat : 600 leiP. S. : masajul la 4 mâini este senzațional, abia aștept sa pe revizitez peste 2 săptămâni când scap de spion.De recomandat: CATEGORIC DACiocane tari!Multumim pt recenzie. Te asteptam si data viitoare si te pupam
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat August 20, 2018 Postat August 20, 2018 După cum am promis, mi-am făcut timp sa le vizitez pe Gyulia si Darya. Încântat de poze, sunat și făcut programare pentru sâmbătă, programare respectata de ambele părți, ajuns în zona piața alba iulia, am avut o plăcută surpriza... Fetele ma așteptau îmbrăcate foarte sexy, ciorapi cu bandă și costumațiile cerute. Am socializat la o țigară și o sticla de apa plată , dezbracat și dus la duș cu prosop curat luat din dulap, ajuns în dormitor am preferat sa le las pe fete sa se joace puțin.Au început sa se sărute, sa se mângâie, deja micutu' era sus, am pus balonasul și am început cu Darya cu un oral umed și adânc. Timp în care Gyulia ma săruta pe corp.Am trecut rapid la Gyulia, în poziția mea preferata, caprita, afișând un fund obraznic de bombat și ferm, schimbând cu Darya deasupra și terminând victorios.Stat 1h și 15 min. ( 1 fin cu Darya, una cu Gyulia) Note:Oral 9 (protejat la cererea mea)Normal 10 cu ambele Igiena 10+++ (au facut dus inainte)Locatie 9 -curata, primit prosop alb, papuci albiHalat : 600 leiP. S. : masajul la 4 mâini este senzațional, abia aștept sa pe revizitez peste 2 săptămâni când scap de spion.De recomandat: CATEGORIC DACiocane tari!Multumim pt recenzie. Te asteptam si data viitoare si te pupam
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat August 20, 2018 Postat August 20, 2018 Disponibile pt programari!
Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat August 20, 2018 Postat August 20, 2018 Disponibile toata noaptea
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Postat August 21, 2018 Disponibile pt programari!
Postări Recomandate