simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2020 fatuco, nu stiu ce mai cauti inca aici .. injuri si vorbesti ca la usa cortului de cand ai venit .. nu ai dat dovada de putin tact .. sa nu raspunzi provocarilor . nici nu vreau sa-mi imaginez cum te comporti cu clienti .. Marș !
inkaddict Reputație: 150 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2020 Marș ! Se vede ca ai venit de pe camp de la manat vaci sau ca ultima iesita pe usa cortului..
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2020 Se vede ca ai venit de pe camp de la manat vaci sau ca ultima iesita pe usa cortului.. Marș din nou !
zabest Reputație: 32 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 30, 2020 Off mult offtopic pe aici! Am o nelamurire, cat costa halatul? La inceputul topicului niste tarife din recenzii alte tarife care e pretul pt serviciile oferite?In rest, lasati fata in pace haterilor! :) 1
delimitator Reputație: 528 Postat Iunie 30, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iunie 30, 2020 Ce atâta cearta fratilor, sa mergem la futut, sa mergem la futut la Simona, și sa ii facem recenzie, sa va mai certați, zău. Hai la toți, și la fete, spor la cât mai mult futut, ca e frumosd
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2020 Off mult offtopic pe aici! Am o nelamurire, cat costa halatul? La inceputul topicului niste tarife din recenzii alte tarife care e pretul pt serviciile oferite?In rest, lasati fata in pace haterilor! :) Buna ! 150finalizarea si 250ora ! Ei numai aberatii scriu 80% care mi au scris aici numai aberatii si minciuni ! 1
adiduke Reputație: 3 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Marte Oras:Marte Postat Iulie 14, 2020 mie chiar imi place cum arata tipa
muschiulica Reputație: 64 Postat Iulie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2020 Salutare , Am vizitato si eu luna trecuta si nu cred ca voi mai reveniTotul a decurs pe repede inainte dor to dor max 20 de min Locatie - 8 greu cu parcarea in acea zonaOral -7 nu am simtit dinti , dar nici nu a dat atentie la zonele adiacenteNormal -6 :feet a stat doar deasupra si a alergat mai ceva ca la maraton sa termine cat mai repedeFizic - 7 sanii mari dar mai slaba decat in poze Atitudine - 6 foarte distantata , ma rog o fi in trend cu pandemiaHalat - 150 ron/ 1 finalizare De revenit - nu 3
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2020 Salutare , Am vizitato si eu luna trecuta si nu cred ca voi mai reveniTotul a decurs pe repede inainte dor to dor max 20 de min Locatie - 8 greu cu parcarea in acea zonaOral -7 nu am simtit dinti , dar nici nu a dat atentie la zonele adiacente[/size]Normal -6 :feet[/size] [/size]a stat doar deasupra [/size]si a alergat mai ceva ca la maraton sa termine cat mai repede[/size]Fizic - 7 sanii mari dar mai slaba decat in poze [/size]Atitudine - 6 foarte distantata , ma rog o fi in trend cu pandemia[/size]Halat - 150 ron/ 1 finalizare De revenit - nu Buna nu stiu unde ai fost tu ca eu am fost plecata in vacanta mai bine de o lună! Iar comentarii care habar nu au de persoana mea si serviciile mele !
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2020 Am revenit de vineri ! Acelaș program!
mariussr Reputație: 120 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Buna nu stiu unde ai fost tu ca eu am fost plecata in vacanta mai bine de o lună! Iar comentarii care habar nu au de persoana mea si serviciile mele !Mars fa , ca are dreptate ! 1
cromgod Reputație: 5 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Why are you guys hating on this woman? If you don't like her just move on. 1
kurmurdar Reputație: 187 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2020 Fost si eu acu ceva timp.In afara de tzatzele ale mari si lasate, nimic deosebit. Experienta banala, ca sa nu spun proasta.Nu mai revin. 2
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61001 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iulie 26, 2020 Why are you guys hating on this woman? If you don't like her just move on. So far, this is the best answer i've seen on the last 3 pages :) 4
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2020 Fost si eu acu ceva timp.In afara de tzatzele ale mari si lasate, nimic deosebit. Experienta banala, ca sa nu spun proasta.Nu mai revin. Acum ceva timp te ai gasit tu sa comentezi ! De ce nu ai comentat atunci ! La revedere
danlok Reputație: 9 Postat Iulie 27, 2020 Postat Iulie 27, 2020 Slab, slab rau ca si prestatie. Au dreptate cei de mai sus.
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2020 Slab, slab rau ca si prestatie. Au dreptate cei de mai sus. Du te si tu dupa ei !
danlok Reputație: 9 Postat Iulie 27, 2020 Postat Iulie 27, 2020 Du te si tu dupa ei !Nu inteleg ce sunt reactiile astea. Sunt feedback uri venite dupa intalniri, daca asa ai fost de ce sa nu spunem.Asta e realitatea. N are rost sa scriu recenzie cap coada pentru ca nu meriti. Ciao!
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 29, 2020 ❤ 2
alves44 Reputație: 151 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2020 Este. Face treaba buna, arata foarte bine. Mergi liniștit la ea ca merita. 1
simona15 Reputație: 363 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2020 Este. Face treaba buna, arata foarte bine. Mergi liniștit la ea ca merita.Multumesc frumos ! Cineva care chiar a fost la mine ! Nu doar aberațiile care se scriu de unii care habar nu au ! Te pup !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum