Sari la conținut

Simona 21 NOU PEFORUM

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Eu n-am zis asta, am zis ca nu era proaspat spalata si acolo. Overall e o fata curata.

Multumesc frumos , nu iti bate capul ca nu are rost cu hapcipaliti dastia ! Multumesc frumos te pup !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Daca scapi de faza asta cu "fast fuck" anuntane si pe noi... nam nimic personal cu tine, ma bate gandu sa te vizitez de ceva timp da recenziile astea ma intorc din drum... cand auzi poezia ca hai mai repede ca vine urmatoarea programare se duce dracu tot... pai ori sunt 30/60 de min ori sunt 5/10 *depinde de fraier*...

Link spre comentariu

Daca scapi de faza asta cu "fast fuck" anuntane si pe noi... nam nimic personal cu tine, ma bate gandu sa te vizitez de ceva timp da recenziile astea ma intorc din drum... cand auzi poezia ca hai mai repede ca vine urmatoarea programare se duce dracu tot... pai ori sunt 30/60 de min ori sunt 5/10 *depinde de fraier*...

Unde ai văzut recenzie să zică omu că e fast fuck?!

Eu din ce am citit ultimele recenzii, nu am văzut să se pomenească fast fuck ....

Link spre comentariu

Unde ai văzut recenzie să zică omu că e fast fuck?!

Eu din ce am citit ultimele recenzii, nu am văzut să se pomenească fast fuck ....

Fiecare isi da cu parerea automat ! Nu isi au fost comentariile astea cine se ia dupa recenzii ok treaba lor ! Daca aveam reclamații numai lucram in momentul asta si schimbam orasul ca nu stăteam pentru 500 de lei la zi ! Da fiecare cum consideră!

Multumesc frumos , ei sa scrie ce or vrea ! O seara frumoasa ! Te pup !

• Like 1
Link spre comentariu

Servicii !

-Oral , normal , diferite fantezii - 150lei (30min , 1 finalizare)

- Oral , normal , diferite fantezii , masaj de relaxare - 250lei (60min , 2 finalizari)

- Oral , normal , diferite fantezii , masaj erotic - 300lei (60min , 2 finalizari)

- Oral , normal , diferite fantezii , masaj erotic sau de relaxare , jacuzzi - 400lei (60min , 2 finalizari)

- Deplasarea - 500lei - (60min , 2 finalizari) !

Alte detalii la telefon ! Va pup ! ❤

post-323965-0-81131400-1590078900_thumb.jpg

post-323965-0-99397400-1590078908_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Servicii !

-Oral , normal , diferite fantezii - 150lei (30min , 1 finalizare)

- Oral , normal , diferite fantezii , masaj de relaxare - 250lei (60min , 2 finalizari)

- Oral , normal , diferite fantezii , masaj erotic - 300lei (60min , 2 finalizari)

- Oral , normal , diferite fantezii , masaj erotic sau de relaxare , jacuzzi - 400lei (60min , 2 finalizari)

- Deplasarea - 500lei - (60min , 2 finalizari) !

Alte detalii la telefon ! Va pup ! ❤

La varianta de top cu jacuzzi , facem baie impreuna in jacuzzi ? Ne futem in jacuzzi ? Poti sa detaliezi ? Ai un jacuzzi in locatie ?

Link spre comentariu

La varianta de top cu jacuzzi , facem baie impreuna in jacuzzi ? Ne futem in jacuzzi ? Poti sa detaliezi ? Ai un jacuzzi in locatie ?

Da putem sa facem jacuzzi impreuna , putem sa facem sex in jacuzzi ! La cererea fiecăruia!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...