averescu Reputație: 38 Postat Mai 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2020 Fk ? Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Mai 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2020 Bune rau de supt tatele .Ne lasi sa ne jucam cu ele sau esti pe graba ?? Nu sunt pe graba ! Link spre comentariu
dereglat Reputație: 50 Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Graba e pe ea! 🤣 Link spre comentariu
Vizitator lelivr Reputație: 0 Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Nu multumesc! O zi frumoasaTrist!Ms o zi frumoasa si tie! Link spre comentariu
mircea@31 Reputație: 2 Postat Mai 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2020 La ce telefon putem sa te gasim? cel de pe prima pagina este inchis Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Mai 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2020 La ce telefon putem sa te gasim? cel de pe prima pagina este inchis 0742660771 ! 1 Link spre comentariu
ghiniditat Reputație: -6 Postat Mai 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2020 Lucrezi? Cum dam de tine? 2 Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Mai 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2020 Lucrezi? Cum dam de tine? Astăzi de la ora 20 am liber ! Pana atunci nu am nimic liber ! LUNI VINERI - 08AM 00PM SAMBATA - 10AM 00PM DUMINICA PROGRAMARI CLIENTI CUNOSCUTI ! DACA NU SE ANUNȚĂ NICI O PROGRAMARE DUMINICA NU LUCREZ ! Link spre comentariu
mariussr Reputație: 120 Postat Mai 27, 2020 Partajează Postat Mai 27, 2020 Poza cu pizda ai ?? Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Mai 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2020 Poza cu pizda ai ?? Parca zice ai ca ai fost la mine ! Acuma vrei poze ! 1 Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Mai 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2020 !!! 1 Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Mai 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2020 ❤ 2 Link spre comentariu
danjoe Reputație: -55 Postat Mai 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2020 Salut! Notez si eu cateva impresii in urma unei intalniri cu Simona. Contact: Programare facuta simplu si rapid pe Whatsapp cu 2 ore inainte. Comunicare foarte buna din partea ei. Punctualitate: Perfecta din partea ei. Nu m-a tinut nici un minut la usa. Locatie: 9. Intrare discreta in spatele blocului, apartamentul arata bine, curat, baie cu jacuzzi, prosop curat, tv pus pe muzica. Aspect: 8,5. Pustoaica draguta la chip, cu mici urme de acnee (nederanjant pentru mine). Mi-a placut ca nu era data cu fond de ten. Are o fața de fata cuminte. Pielea alba, sanii foarte mari, fundul bombat. Studiati pozele, sunt reale. Atitudine: 8,5. Are o personalitate foarte calma. Nu este vorbareata. Este tandra, zambeste, dar poate parea rece uneori. Este pro-client si profi. Masaj erotic: 7. Placut, dar a fost mai mult un masaj de relaxare decat erotic. ON: 8,5. Simplu, foloseste limba, facut in mai multe pozitii. Am simtit putin dintisorii. S-a folosit de mana intr-un mod placut, si nu sa ma termine repede. Privirea ei incitanta cand s-a pus intre picioarele mele. A incercat s-o ia adanc, n-a reusit pe toata. Foarte frumos ca a incercat. Finalizare orala placuta (CIM). NP: 7. A fost ok. O singura pozitie, cu ea deasupra, in care m-am bucurat de sanii si privirea ei. Putin problematic din cauza prezervativului prea mic. Igiena: 10. Nu am simtit nimic deranjant, nici cand i-am facut oral. Fata e profi la acest capitol. Cunilingus: Da, pare ca-i place si mi-a impins capul in lindic cand a simtit ca isi da drumul. Foarte sexy cand o fata face asta! Sarut/FK: Nu. Imbratisari: Daaaaaaa. Contact vizual: Da, foarte incitant! GFE: Nu. PSE: In general nu, poate doar privirile din timpul actiunii. Halat: 400 + 50 (masaj erotic) + 50 (ON, CIM), ceruti la inceput. Stat aproape o ora jumatate DTD, 3 finalizari - doua eu, una ea. Simona nu exceleaza in serviciile oferite, insa le face cu simt de raspundere, in general pe un ritm soft, fara graba. Punctele ei forte sunt fizicul deosebit, igiena si atitudinea corecta. 1 Link spre comentariu
mariussr Reputație: 120 Postat Mai 27, 2020 Partajează Postat Mai 27, 2020 Parca zice ai ca ai fost la mine ! Acuma vrei poze !Eu am fost , dar ar trebui sa pui sa vada baietii. Sau ai pizda urata ? Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Mai 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2020 Eu am fost , dar ar trebui sa pui sa vada baietii. Sau ai pizda urata ? O am urâtă vreo problema !? Du te si vezi ti de ale tale si de altele ! Numai imi scrie mie ! Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Mai 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2020 Salut! Notez si eu cateva impresii in urma unei intalniri cu Simona. Contact: Programare facuta simplu si rapid pe Whatsapp cu 2 ore inainte. Comunicare foarte buna din partea ei. Punctualitate: Perfecta din partea ei. Nu m-a tinut nici un minut la usa. Locatie: 9. Intrare discreta in spatele blocului, apartamentul arata bine, curat, baie cu jacuzzi, prosop curat, tv pus pe muzica. Aspect: 8,5. Pustoaica draguta la chip, cu mici urme de acnee (nederanjant pentru mine). Mi-a placut ca nu era data cu fond de ten. Are o fața de fata cuminte. Pielea alba, sanii foarte mari, fundul bombat. Studiati pozele, sunt reale. Atitudine: 8,5. Are o personalitate foarte calma. Nu este vorbareata. Este tandra, zambeste, dar poate parea rece uneori. Este pro-client si profi. Masaj erotic: 7. Placut, dar a fost mai mult un masaj de relaxare decat erotic. ON: 8,5. Simplu, foloseste limba, facut in mai multe pozitii. Am simtit putin dintisorii. S-a folosit de mana intr-un mod placut, si nu sa ma termine repede. Privirea ei incitanta cand s-a pus intre picioarele mele. A incercat s-o ia adanc, n-a reusit pe toata. Foarte frumos ca a incercat. Finalizare orala placuta (CIM). NP: 7. A fost ok. O singura pozitie, cu ea deasupra, in care m-am bucurat de sanii si privirea ei. Putin problematic din cauza prezervativului prea mic. Igiena: 10. Nu am simtit nimic deranjant, nici cand i-am facut oral. Fata e profi la acest capitol. Cunilingus: Da, pare ca-i place si mi-a impins capul in lindic cand a simtit ca isi da drumul. Foarte sexy cand o fata face asta! Sarut/FK: Nu. Imbratisari: Daaaaaaa. Contact vizual: Da, foarte incitant! GFE: Nu. PSE: In general nu, poate doar privirile din timpul actiunii. Halat: 400 + 50 (masaj erotic) + 50 (ON, CIM), ceruti la inceput. Stat aproape o ora jumatate DTD, 3 finalizari - doua eu, una ea. Simona nu exceleaza in serviciile oferite, insa le face cu simt de raspundere, in general pe un ritm soft, fara graba.Punctele ei forte sunt fizicul deosebit, igiena si atitudinea corecta. MULTUMESC FRUMOS! Posibil la dinti ca am o mica intervenție la dantura făcută de cateva zile si nu prea am putut sa deschid gura cum trebuie! O zi frumoasa 🤗 Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Mai 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2020 🤗 5 Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Mai 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 29, 2020 BUNA! Sâmbătă și Duminică nu voi lucra ! Asa ca va astept de luni ! O zi frumoasa ! ❤ Link spre comentariu
Vizitator scorpionul19 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 :kiss3 Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2020 â¤ðŸ˜˜ Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2020 Stiu ca o sa te , trezesti comentând! 👠Link spre comentariu
only-me Reputație: 17047 Postat Iunie 2, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iunie 2, 2020 Salut! Notez si eu cateva impresii in urma unei intalniri cu Simona. Contact: Programare facuta simplu si rapid pe Whatsapp cu 2 ore inainte. Comunicare foarte buna din partea ei. Punctualitate: Perfecta din partea ei. Nu m-a tinut nici un minut la usa. Locatie: 9. Intrare discreta in spatele blocului, apartamentul arata bine, curat, baie cu jacuzzi, prosop curat, tv pus pe muzica. Aspect: 8,5. Pustoaica draguta la chip, cu mici urme de acnee (nederanjant pentru mine). Mi-a placut ca nu era data cu fond de ten. Are o fața de fata cuminte. Pielea alba, sanii foarte mari, fundul bombat. Studiati pozele, sunt reale. Atitudine: 8,5. Are o personalitate foarte calma. Nu este vorbareata. Este tandra, zambeste, dar poate parea rece uneori. Este pro-client si profi. Masaj erotic: 7. Placut, dar a fost mai mult un masaj de relaxare decat erotic. ON: 8,5. Simplu, foloseste limba, facut in mai multe pozitii. Am simtit putin dintisorii. S-a folosit de mana intr-un mod placut, si nu sa ma termine repede. Privirea ei incitanta cand s-a pus intre picioarele mele. A incercat s-o ia adanc, n-a reusit pe toata. Foarte frumos ca a incercat. Finalizare orala placuta (CIM). NP: 7. A fost ok. O singura pozitie, cu ea deasupra, in care m-am bucurat de sanii si privirea ei. Putin problematic din cauza prezervativului prea mic. Igiena: 10. Nu am simtit nimic deranjant, nici cand i-am facut oral. Fata e profi la acest capitol. Cunilingus: Da, pare ca-i place si mi-a impins capul in lindic cand a simtit ca isi da drumul. Foarte sexy cand o fata face asta! Sarut/FK: Nu. Imbratisari: Daaaaaaa. Contact vizual: Da, foarte incitant! GFE: Nu. PSE: In general nu, poate doar privirile din timpul actiunii. Halat: 400 + 50 (masaj erotic) + 50 (ON, CIM), ceruti la inceput. Stat aproape o ora jumatate DTD, 3 finalizari - doua eu, una ea. Simona nu exceleaza in serviciile oferite, insa le face cu simt de raspundere, in general pe un ritm soft, fara graba.Punctele ei forte sunt fizicul deosebit, igiena si atitudinea corecta.Sa iti fie de bn...500 ron pt un fu**i de nota 7!!!...super afacere😜😂😂 1 Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2020 ❤ 2 Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 Te-ai vopsit? Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Iunie 3, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2020 O poza cu petalele si pistilul vedem și noi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum