oarex Reputație: 136 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2020 nu ai WhatsApp?
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2020 nu ai WhatsApp? 0742660771 ! Numar whatsapp
alxcst Reputație: 23 Postat Iunie 4, 2020 Postat Iunie 4, 2020 Degeaba este frumoasă dacă are o atitudine flegmatică și sictirită....
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2020 Degeaba este frumoasă dacă are o atitudine flegmatică și sictirită.... A tu esti domnul care vorbeai in zeflemeuri ! Hai la revedere ! Degeaba mi ai dat comentariu ca nu duc lipsa de clienti !
peperinho Reputație: 230 Postat Iunie 7, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 7, 2020 Ioii,preț prohibitiv la banii ăștia, pentru o atitudine caustică, as fi spus tare n gură, dar n a primit note mari la oral..nu știu ce atuuri o avea în afară de lubenitele alea coapte, dar eu clar nu as vizita o. 1
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2020 Ioii,preț prohibitiv la banii ăștia, pentru o atitudine caustică, as fi spus tare n gură, dar n a primit note mari la oral..nu știu ce atuuri o avea în afară de lubenitele alea coapte, dar eu clar nu as vizita o. Nici nu am nevoie de vizitele tale ! Du te de unde ai venit !
alxcst Reputație: 23 Postat Iunie 7, 2020 Postat Iunie 7, 2020 E arogantă ea boss.. N ai vazut ce zice ca nu duce lipsă de clienți 😂... Mare femeie se vede 🙄😆
peperinho Reputație: 230 Postat Iunie 7, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 7, 2020 Nici nu am nevoie de vizitele tale ! Du te de unde ai venit !M as duce, da' nici n am venit, asta e rămâne fiecare la materia să cenușie sau tu la spartu' semințelor..te pup 😉😠1
curiosul7 Reputație: 49 Postat Iunie 8, 2020 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 8, 2020 buna, care-i setul de poze cel mai recent?ne poti posta niste recente poze mai needitate? Acum esti blonda? 1
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2020 Faci outcall langa oras ? Da
Vizitator ngniel Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2020 Postat Iunie 10, 2020 Am fost si eu la Simona acum cateva zile, nu le am cu povestile ca sa scriu cum a decurs totul, insa e un pret corect pentru serviciile oferite, doar ca asa cum te porti cu ea, asa se poarta si ea cu tine. N-ai cum sa ceri lucruri bune fara sa oferi acelasi lucru. Halat 250 ora, doua finalizari, totul protejat, desi nu exceleaza la nimic, vrea sa fie totul ok. Locatia excelenta, patul e deranjant de moale.Ciocane tari !
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2020 Am fost si eu la Simona acum cateva zile, nu le am cu povestile ca sa scriu cum a decurs totul, insa e un pret corect pentru serviciile oferite, doar ca asa cum te porti cu ea, asa se poarta si ea cu tine. N-ai cum sa ceri lucruri bune fara sa oferi acelasi lucru. Halat 250 ora, doua finalizari, totul protejat, desi nu exceleaza la nimic, vrea sa fie totul ok. Locatia excelenta, patul e deranjant de moale.Ciocane tari ! Multumesc!
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2020 Buna ! Anulez totul in seara , aceasta pentru că a intervenit o problemă ! Va pup , o seara frumoasa!
mariussr Reputație: 120 Postat Iunie 10, 2020 Postat Iunie 10, 2020 Buna ! Anulez totul in seara , aceasta pentru că a intervenit o problemă ! Va pup , o seara frumoasa!Foarte tare 😂😂 pleci inapoi “pă germania†??
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2020 Foarte tare 😂😂 pleci inapoi “pă germania†?? Mai citeste odata si dupaia scrie! O zi frumoasa !
simona15 Reputație: 363 Postat Iunie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2020 Buna ! Anulez totul in seara , aceasta pentru că a intervenit o problemă ! Va pup , o seara frumoasa! MA REPET , ASEARA A INTERVENIT O PROBLEMA , ATAT ! ASTAZI , MAINE SI SAMBATA PROGRAMARIILE NU SUNT ANULATE ! O ZI FRUMOASA SA AVETI !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum