james_bond Reputație: 3 Postat August 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Autor Postat August 31, 2013 Am investit cativa ani(mai multi).Sa zicem ca fac in special box(mai folosesc elemente din sprint si haltere pentru conditionare).Pozele acestea sunt ceva mai vechi, acum nu mai arat chiar asa.Arat mult mai bine, ca aici eram cam pufos.Acum m-am cizelat mai frumos, mai striat, cu abdomen, cu tot ce trebuie.Poate imi voi mai face niste poze noi acum, daca voi avea timp.
james_bond Reputație: 3 Postat Septembrie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Autor Postat Septembrie 17, 2013 Mai este valabil?Chiloti mai stramti.. desi personal mi-a placut mai mult poza din spate, fara ei. Sunt de acord cu Cassy, blugi desfacuti, iarasi interesant. Nu ne intelege gresit, arati foarte bine si chiar nu ai nevoie de altceva sa devii mai atractiv, dar de dragul pozelor artistice.. Eu una ma ofer sa iti fac poze mai profi!
james_bond Reputație: 3 Postat Septembrie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Autor Postat Septembrie 17, 2013 Din pozele astea vechi pot sa sterg daca vreau?Nu gasesc de unde...
lexy2305 Reputație: 608 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 17, 2013 nu poti singur,roaga un moderator.
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 17, 2013 @james asteptam sa ne spui care poze doresti sa le stergem:wave
james_bond Reputație: 3 Postat Octombrie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Autor Postat Octombrie 6, 2013 Salut, deocamdata voresc sa sterg tot.Cred ca oricum le-a vazut si cine a vrut si cine nu a vrut, pentru ca am avut reclama in threadul ala cu mandire si nustiuce..Poate mai punem altele mai interesante vre-odata.Ne mai gandim si mai vedem(desi nu au nici o finalitate anume, nu prea isi au rostul).Multumesc.@james asteptam sa ne spui care poze doresti sa le stergem :wave
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum