Sari la conținut

Andreea dragutza - 0721519329

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Buna sunt Andreea sunt o fata draguta si fara fite astept sa ma contactezi la nr de ma jos pwp poze reale la mine, la tine sau hotel

post-172588-0-75630500-1534676365_thumb.jpg

post-172588-0-15014200-1534676366_thumb.jpg

post-172588-0-72871200-1534676366_thumb.png

post-172588-0-25335900-1534676367_thumb.png

post-172588-0-64593300-1534676367_thumb.png

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Ar trebui trecută la “ de evitat” direct pentru ca folosește poze false.

• Like 1
Vizitator cenzurat
Postat

Da sunt pozele alinei !!! Toate sunt furate !!!

Ps: macar fata asta imi raspunde pe whatsapp si la tel in comparatie cu alyna :(

• Like 1
Postat

Din punctul meu de vedere, le-as trece direct la “ de evitat” pe nesimtitele astea care folosesc poze false, fără a încerca in vreun fel sa rezolv situația ( așa cum a incercat Alina)

Gândiți-va ca cei care doresc sa se ducă la ea pleaca de acasa cu un gând ( văzând pozele alea ) și la fata locului găsesc altceva ( un 4x4 sau o scobitoare eventual)

• Like 1
Postat

Din punctul meu de vedere, le-as trece direct la “ de evitat” pe nesimtitele astea care folosesc poze false, fără a încerca in vreun fel sa rezolv situația ( așa cum a incercat Alina)

Gândiți-va ca cei care doresc sa se ducă la ea pleaca de acasa cu un gând ( văzând pozele alea ) și la fata locului găsesc altceva ( un 4x4 sau o scobitoare eventual)

post-206334-0-60569400-1534746666_thumb.jpeg

• Like 1
Postat

Da sunt pozele alinei !!! Toate sunt furate !!!

Ps: macar fata asta imi raspunde pe whatsapp si la tel in comparatie cu alyna :(

Așa și? Ce legatura are pozele furate cu faptul ca nu vrea sa-ți raspunda la whats app și la telefon??!! Zic și eu.

Vizitator cenzurat
Postat

Așa și? Ce legatura are pozele furate cu faptul ca nu vrea sa-ți raspunda la whats app și la telefon??!! Zic și eu.

1. Nu ai prins ironia mea

2. Nu mereu cand apare o fata cu poze false o trimit la de evitat. Sa nu uitam ca sunt multe fete care au performat excelent si unele au ajuns si la top si au folosit poze care nu le apartineau. Uneori filtrul meu personal ma face sa nu le evit pe toate cele cu poze false. In felul asta am ajuns sa cunosc cateva piese bune vara asta.

• Like 1
Postat

1. Nu ai prins ironia mea

2. Nu mereu cand apare o fata cu poze false o trimit la de evitat. Sa nu uitam ca sunt multe fete care au performat excelent si unele au ajuns si la top si au folosit poze care nu le apartineau. Uneori filtrul meu personal ma face sa nu le evit pe toate cele cu poze false. In felul asta am ajuns sa cunosc cateva piese bune vara asta.

1) Ironie?? :)))))) Așa se numește acum când postezi de vreo zece ori ca nu vrea sa-ți raspunda la whats app , sms sau telefon?? :))))

Ai zis o data , am priceput toți. Nu-i nevoie sa repeți , ca nu suntem retardați. Am priceput ideea din prima.

2) Bravo tie. Felicitări!! Spor la “ vânat” și la “ piesele bune” din vara asta.

Sau spor la “ sportul “ asta , așa cum îl numesc unii de pe aici.

La urma urmei și sexul e tot un fel de mișcare, nu?? :)

Vizitator

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...