Sari la conținut

Marfa buna in mamaia cox

Postări Recomandate

• Oras:Antioquia, Medellin
Postat

ai gresit abordarea baiatul meu, vrei niste gust de kerosen ?!? :( n-ai sa gasesti asa :( 

• Like 1
Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Bai, ce mi-e drag mie de astia care ba se baga pe cate un topic cu intrebari stupide, doar, doar baga cineva inseama acel topic sau fata despre care este vorba in el, ba creeaza un topic nou cu intrebari stupide. Cititi ma pe forum sau dati tel. si intrebati ce este atat de greu!? Voi vreti mura-n gura? Credeti ca daca intrbati aici veti primii si raspunsul (mai mult sau mai putin corect)?

• Like 1
Postat

Bai, ce mi-e drag mie de astia care ba se baga pe cate un topic cu intrebari stupide, doar, doar baga cineva inseama acel topic sau fata despre care este vorba in el, ba creeaza un topic nou cu intrebari stupide. Cititi ma pe forum sau dati tel. si intrebati ce este atat de greu!? Voi vreti mura-n gura? Credeti ca daca intrbati aici veti primii si raspunsul (mai mult sau mai putin corect)?

Pai daca nu se gaseste nimic bun! Numai expirate

Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Pai daca nu se gaseste nimic bun! Numai expirate

Daca vrei ceva prospat nu intreba aici, cauta la gradinite!

Postat

du-te la sw cortul 3, e unu cu ochelari de soare polaroid, si se misca ca pe minimal, n-are nici o treaba...

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Marfa gasesti in piata.Stiu un tovaras care vinde fructe si legume,se promoveaza cam asa,marfa buna daca vrei,doar aici in tomis 3 :))

Postat

du-te la sw cortul 3, e unu cu ochelari de soare polaroid, si se misca ca pe minimal, n-are nici o treaba...[/q

Ok tnk

Postat

du-te la sw cortul 3, e unu cu ochelari de soare polaroid, si se misca ca pe minimal, n-are nici o treaba...

Ce inseamna “sw” !? :)))

Postat

pai si eu ti-am vorbit frumos, si dupaia ma iei ca ce-i aia sw cand orice pusti cordit de 12 ani stie ce-i aia sw ce pula mea 

• Oras:Oraș
  • Oras:Oraș
Postat

Cred că i s-au amestecat culorile in cap la băiatul :))) O fi inhalat prea mult gaz săptămâna trecută :))))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...