Sari la conținut

Myky (nu e de la Kpital) 0733915924

Postări Recomandate

Postat

ba baieti nu stiu despre voi da cu mine s-a purtat super frumos. plm. am stat la o fin minim 30 de min, n-a zis nimic decat la sfarsit a zis ca dupa asta se baga direct la somnic :)) 

Postat

ba baieti nu stiu despre voi da cu mine s-a purtat super frumos. plm. am stat la o fin minim 30 de min, n-a zis nimic decat la sfarsit a zis ca dupa asta se baga direct la somnic :)

mai e si chestie de chimie na.. sunt si ele fete daca nu le place de tine se vede. am patit-o si eu la altele care chiar se vedea ca nu vor sa se futa cu mine. "deea" cum isi spune acum er interesata clar.

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Salutare, am vizitat-o si eu pe domnisoara. Este p fata cu bun simt, si nu , nu este cu nici un peste in apartament. Fata are 2 catei pe care mi i-a si aratat deoarece am auzit zgomote din bucatarie, pozele sunt reale, fata este ceq din poze. Eu sincer o Recomand.

• Oras:În mai multe parti
  • Oras:În mai multe parti
Postat

Salutare, am vizitat-o si eu pe domnisoara. Este p fata cu bun simt, si nu , nu este cu nici un peste in apartament. Fata are 2 catei pe care mi i-a si aratat deoarece am auzit zgomote din bucatarie, pozele sunt reale, fata este ceq din poze. Eu sincer o Recomand.

dute si tu la pacanele cat ti-o fute lumea ca dupaia o sa trebuiasca sa iti cauti de munca sau se gaseste vreunul nemultumit de ea si te fute pe tine :-)
Postat

Eu cred ca e vorba de chimie e.ma duc la ea de ceva timp si din prima sa purtat foarte ok cu mine este curata si face tot ce ii sta in putinta sa te faca sa te simti bine o sa ma duc chiar in seara asta iar am vb cu ea si am stabilit ca o sa ma sune cand eate libera asa ca acum fumez o tigare ai astept aa ma sune o sa va scriu cand plec ma duc pt o ora dar cine stie pt ca in peezenta li trece repede timpu asa ca nu se stie nici o data

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...