dl_geo Reputație: 712 Postat Noiembrie 9, 2018 Postat Noiembrie 9, 2018 In ce zonă e locația ? Avea pește în apartament ?
honeyboss Reputație: 10 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 ba baieti nu stiu despre voi da cu mine s-a purtat super frumos. plm. am stat la o fin minim 30 de min, n-a zis nimic decat la sfarsit a zis ca dupa asta se baga direct la somnic :))
honeyboss Reputație: 10 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 ba baieti nu stiu despre voi da cu mine s-a purtat super frumos. plm. am stat la o fin minim 30 de min, n-a zis nimic decat la sfarsit a zis ca dupa asta se baga direct la somnic :) mai e si chestie de chimie na.. sunt si ele fete daca nu le place de tine se vede. am patit-o si eu la altele care chiar se vedea ca nu vor sa se futa cu mine. "deea" cum isi spune acum er interesata clar.
alexask95 Reputație: -3 Postat Februarie 5, 2019 Oras:. Oras:. Postat Februarie 5, 2019 Salutare, am vizitat-o si eu pe domnisoara. Este p fata cu bun simt, si nu , nu este cu nici un peste in apartament. Fata are 2 catei pe care mi i-a si aratat deoarece am auzit zgomote din bucatarie, pozele sunt reale, fata este ceq din poze. Eu sincer o Recomand.
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 Coane....zici ca-i TRANS in PLM :)))) am vorbit cu ea la tel....m am speriat...are voce de trans.
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 cum futeti voi fete cu fata de baietei???? :))))) alooooo...... orasul e arhi mega full de pizde si tocmai la pitza asta v ati oprit? :)))
bilosul69 Reputație: 278 Postat Martie 8, 2019 Oras:În mai multe parti Oras:În mai multe parti Postat Martie 8, 2019 Salutare, am vizitat-o si eu pe domnisoara. Este p fata cu bun simt, si nu , nu este cu nici un peste in apartament. Fata are 2 catei pe care mi i-a si aratat deoarece am auzit zgomote din bucatarie, pozele sunt reale, fata este ceq din poze. Eu sincer o Recomand. dute si tu la pacanele cat ti-o fute lumea ca dupaia o sa trebuiasca sa iti cauti de munca sau se gaseste vreunul nemultumit de ea si te fute pe tine :-)
daniell99 Reputație: -1 Postat Mai 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 27, 2019 Eu cred ca e vorba de chimie e.ma duc la ea de ceva timp si din prima sa purtat foarte ok cu mine este curata si face tot ce ii sta in putinta sa te faca sa te simti bine o sa ma duc chiar in seara asta iar am vb cu ea si am stabilit ca o sa ma sune cand eate libera asa ca acum fumez o tigare ai astept aa ma sune o sa va scriu cand plec ma duc pt o ora dar cine stie pt ca in peezenta li trece repede timpu asa ca nu se stie nici o data
daniell99 Reputație: -1 Postat Mai 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 27, 2019 Da corect are un anstaf acum
marque Reputație: 167 Postat Mai 28, 2019 Oras:Buzeldorf Oras:Buzeldorf Postat Mai 28, 2019 In ce zona are locatia?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum