grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 23, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat August 23, 2018 Rozkendra se fute dur, mai ales cu barbatii dotati :x :x Link spre comentariu
vanatorul de_prosti Reputație: 5 Postat August 24, 2018 Oras:In your nightmares Oras:In your nightmares Partajează Postat August 24, 2018 Observ ca ti-ai scris dorinta la Member Title si cred ca te pot ajuta cu muia, doar sa imi spui mai multe detalii, vrei sa o primesti din picioare,din genunchi sau din culcat? O rezolvam cumva. Bre, chiar ma intrebam cand o sa se exteriorizeze din nou poponarul din tine. Remember the good old times ... cand puneai anunturi pe site-urile pentru gay? crezusem ca vanatorul de prosti s-a privit in oglinda, si-a vazut fata de prostalau si, natural, s-a impuscat in gura. m-am inselat, deci avem un bombalau in plus pe site. Incerci prea mult, e putin trist cata prostie si cate frustrari razbat din mazgalelile tale agramate. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 miss kin, nu te mai forta sa pari dura, esti doar o frustrata pe care se pisa toti 1 8 Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat August 24, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 24, 2018 crezusem ca vanatorul de prosti s-a privit in oglinda, si-a vazut fata de prostalau si, natural, s-a impuscat in gura. m-am inselat, deci avem un bombalau in plus pe site.Du-te si spanzura-te, s-avem unu' in minus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum