Sari la conținut

Tilly 19 sexy teen doar astăzi in trecere

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Prietene, am futut pe forumul asta de mi-a dat sângele pe nas, si ieftin si scump si exagerat de scump.

Cu ce influențează peștele prestatia fetei???? Asta intreb.

P.s. TOATE, dar ABSOLUT TOATE curvele proaste au pește.

Felicitari,.... eu ti-am explicat ce ar imbunatati situatia acestui forum si cu siguranta ce ar creste calitatea serviciilor. Eu unu prefer curvele care fut 2-3-4-6 pe zi de cat sa futa 10-12, dupa atata pula oricat de nimfomana ar fi tot ii vine cu lehamite si automati ii scade calitatea serviciului. In loc sa ii dea in cap pestele sa faca mai multi bani ar focusa mai mult pe calitate ... 4 pe zi X 200 ron = 800 ron pe zi x 21 de zile 16800 ron... cine nu ar vrea atati bani si doar sa se futa cu 4 pe zi.. in schimb vin pesti, sparti care le obliga si automat calitatea scade ... ergo ajungem la ce am zis mai sus !

• Oras:Văscăuți
Postat

Felicitari,.... eu ti-am explicat ce ar imbunatati situatia acestui forum si cu siguranta ce ar creste calitatea serviciilor. Eu unu prefer curvele care fut 2-3-4-6 pe zi de cat sa futa 10-12, dupa atata pula oricat de nimfomana ar fi tot ii vine cu lehamite si automati ii scade calitatea serviciului. In loc sa ii dea in cap pestele sa faca mai multi bani ar focusa mai mult pe calitate ... 4 pe zi X 200 ron = 800 ron pe zi x 21 de zile 16800 ron... cine nu ar vrea atati bani si doar sa se futa cu 4 pe zi.. in schimb vin pesti, sparti care le obliga si automat calitatea scade ... ergo ajungem la ce am zis mai sus !

Si ajungem de unde am plecat. Rari peștii ăia care dau in cap. Acum sunt iubi, soți, care prostesc proasta din vorbe.

Peștele este un băiat deștept iar curva o dobitoacă care-și merită soarta ca după câțiva ani de supt mii de puli, se trezește ruptă-n cur fără una de-un leu in buzunar.

Încearcă tu să deștepți o curvă sa vedem ce iese!

Postat

Si ajungem de unde am plecat. Rari peștii ăia care dau in cap. Acum sunt iubi, soți, care prostesc proasta din vorbe.

Peștele este un băiat deștept iar curva o dobitoacă care-și merită soarta ca după câțiva ani de supt mii de puli, se trezește ruptă-n cur fără una de-un leu in buzunar.

Încearcă tu să deștepți o curvă sa vedem ce iese!

Traiesti in basme, toti o rup pe bataie sau santaje emotionale (care din punctul meu de vedere este si mai rau) ... dar avand in vedere ca tu crezi altfel face si mai trista aceasta conversatie si gandirea ta.

Postat

Traiesti in basme, toti o rup pe bataie sau santaje emotionale (care din punctul meu de vedere este si mai rau) ... dar avand in vedere ca tu crezi altfel face si mai trista aceasta conversatie si gandirea ta.

Bine.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Dai ma in sloboz si pe curve si pe pescari...

Curvele proaste isi merita soarta de sclave!...."bancomate"...cum le numea o cioara care avea vreo 3 curve pe strada in Pitesti!..."pai astea trebuie sa respire cand le dau eu voie"... Da-te-n plm!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...