Sari la conținut

Kinetoterapeut - sanatoriul 8, salon 2

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce se mai aude de Domnisoara?? a mai fost cineva la ea???

Din pacate da,

Este praf doamna, in nici un caz domnisoara. Nici un masaj basic nu stie sa face.

Te imbaie intr-ul kg de tot felul de creme ieftine si cam atat.  Am scapat dupa 2 zile si 4 dusuri de mirosul cremelor.

In rest, o laba trista si la revedere.

PS: pozele sunt de un deceniu, acum este cu mult mai "implinita".

• Like 2
  • Oras:Vitan
Postat

Unde are locatia?

Si zici ca nu face nimic, nu se merita??? Poate nu era ea intr.o stare ok in ziua aia, nu a fost in apele ei.

Din pacate da,

Este praf doamna, in nici un caz domnisoara. Nici un masaj basic nu stie sa face.

Te imbaie intr-ul kg de tot felul de creme ieftine si cam atat.  Am scapat dupa 2 zile si 4 dusuri de mirosul cremelor.

In rest, o laba trista si la revedere.

PS: pozele sunt de un deceniu, acum este cu mult mai "implinita".

Postat

Amice/amico...esti idiot!

quote name="mihai2705" post="5255870" timestamp="1541197757"]

De unde stii ca a facut videochat???

Postat

Foarte frumos vb.. Am intrebat de unde stie el ca a facut videochat a intrebato pe ea personal??

Amice/amico...esti idiot!

quote name="mihai2705" post="5255870" timestamp="1541197757"]

De unde stii ca a facut videochat???

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am.sunat-o si eu. M-a aburit 5 min ca ea e doctor, ocupata cu garzi si ca imi face o favoare ca ma primeste. Are clar personalitate multipla. Mi-a zis ca are o firma cu 240 de angajati. Aici n-am mai rezistat si i-am bagat-o pe-aia cu..."mai du-te-n pwla mea"

N-am avut curaj sa astept replica. Am inchis rapid!

• Like 1
Postat

Ok

Am.sunat-o si eu. M-a aburit 5 min ca ea e doctor, ocupata cu garzi si ca imi face o favoare ca ma primeste. Are clar personalitate multipla. Mi-a zis ca are o firma cu 240 de angajati. Aici n-am mai rezistat si i-am bagat-o pe-aia cu..."mai du-te-n pwla mea"

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

inseamna ca esti un las care nu-si asuma...

Postat

Am gasit-o cu tineye, cu mai multe nume de scena:

vanessabellamf; danyellepassion; daniellevanesssa; DanyellePasion, etc. gasesti toate numele de scena pe sexcamdb.com/female/daniellevanessa/

https://www.facebook.com/danielle.vanessa.1654

Deci da, a facut videochat si are peste 40 de ani.

Foarte frumos vb.. Am intrebat de unde stie el ca a facut videochat a intrebato pe ea personal??

post-57151-0-31969500-1542054780_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Am intrat pe situ.ul ala si am dat cautare la toate numele acele dar numai este nici unul valabil, ba imi da alte fete ba nu imi da nimic... Probabil si.a sters contul

Am gasit-o cu tineye, cu mai multe nume de scena:

vanessabellamf; danyellepassion; daniellevanesssa; DanyellePasion, etc. gasesti toate numele de scena pe sexcamdb.com/female/daniellevanessa/

https://www.facebook.com/danielle.vanessa.1654

Deci da, a facut videochat si are peste 40 de ani.

Postat

Am intrat de pe telefon

Incearca cu Tor browser. Altfel iti vad IP-ul de Romanica si cred ca nu te lasa s-o vezi.

Postat

Daca bag numele acelea imi apar alte profile ale altor fete.. Tu numai stii cum avea ea profilul exact cum era trecuta ce nume folosea?

Incearca cu Tor browser. Altfel iti vad IP-ul de Romanica si cred ca nu te lasa s-o vezi.

Postat

Am dat cautare la numele de care mi.ai zis si imi zice: Sorry, this page is not available. Browse similar models below.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...