bitchmannn Reputație: 951 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Terra Oras:Terra Postat Decembrie 10, 2018 E furate pozele... Fata e Bianca si e la Cluj. 2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Decembrie 10, 2018 E furate pozele... Fata e Bianca si e la Cluj.Mersi frumos, m-ai scutit de o "teapa" :)
maximusm75 Reputație: 181 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 10, 2018 Sa nu se inteleaga gresit: teapa de care se vorbeste e pt anuntul din Bucuresti!!! Fata e in Cluj! Apropo de furat poze si pe Alba au circulat pozele ieri 09.12.2018!!! Pe Cluj nu e nici o teapa la Bianca! Dar...pozele ii sunt furate le greu!E furate pozele... Fata e Bianca si e la Cluj. Mersi frumos, m-ai scutit de o "teapa" :) 3 1
mark2000 Reputație: 3125 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Decembrie 11, 2018 update la servicii : Nu mai face ON ci doar OPe de bine ? e de rau ? 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Decembrie 11, 2018 Sa nu se inteleaga gresit: teapa de care se vorbeste e pt anuntul din Bucuresti!!! Fata e in Cluj! Apropo de furat poze si pe Alba au circulat pozele ieri 09.12.2018!!! Pe Cluj nu e nici o teapa la Bianca! Dar...pozele ii sunt furate le greu!Da, m-a scutit de o teapa in capitala. Este ff clar ca pozele i-au fost "imprumutate". Mersi inca o data
remusika Reputație: 109 Postat Decembrie 11, 2018 Postat Decembrie 11, 2018 Pozele ei au fost si pe la anunturi din Buzau.Din pacate se cam fura pozele...
nwacompton77 Reputație: 381 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Decembrie 12, 2018 Am sunat-o.. Total schimbată față de prima oară când am vizitat-o ma refer la voce și la atitudine..ușor sictirita Apoi închide telefonul în nas la o întrebare banală, ca ultima bucureșteană.. Personal mi-o futut tot chefu, next
terminator22 Reputație: -30 Postat Decembrie 12, 2018 Postat Decembrie 12, 2018 update la servicii : Nu mai face ON ci doar OPe de bine ? e de rau ?De ce oare? Dar ele prefera oral np si fara fk Dar bolile se prin sex nu sarut
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 12, 2018 De ce oare?Dar ele prefera oral np si fara fkDar bolile se prin sex nu sarutCe vorbesti? Acuma depinde si de igiena ta, eu am beneficiat de DFK Am sunat-o.. Total schimbată față de prima oară când am vizitat-o ma refer la voce și la atitudine..ușor sictirita Apoi închide telefonul în nas la o întrebare banală, ca ultima bucureșteană.. Personal mi-o futut tot chefu, nextCiudat, sigur a fost la ea telefon? 1
terminator22 Reputație: -30 Postat Decembrie 12, 2018 Postat Decembrie 12, 2018 Ce vorbesti? Acuma depinde si de igiena ta, eu am beneficiat de DFK Ciudat, sigur a fost la ea telefon?Nu are nici o legatura igiena crede-ma Daca are o boala ai mari sanse sa o ieiChiar daca e igiena impecabila deci nu conteaza igiena 1
nwacompton77 Reputație: 381 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Decembrie 13, 2018 @enjoyy1 presupun ca ea o răspuns.. Am rămas puțin dezamăgit nu știu ce sa zic..cei care ați fost, prestația ei e tot așa sau și.a pierdut din ,,dulceață,,.cum s.ar zice?
generalistu Reputație: 15 Postat Decembrie 13, 2018 Postat Decembrie 13, 2018 am fost la ea in urma cu ceva timp la park rezidence langa iulius mall,sa stiti ca merita este chiar super ok moldoveanca😊
mark2000 Reputație: 3125 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Decembrie 13, 2018 Asta a fost si impresia mea...ca e o usoara decadere. Adica plictiseala.Dar na ...noi suntem de vina. Atata timp cat le tot laudam si si le spunem ca sunt fantastice , li se urca la cap. Vezi o gramada de exemple si din top si din afara lui. 4
kkmitz Reputație: 4245 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Decembrie 13, 2018 Asta a fost si impresia mea...ca e o usoara decadere. Adica plictiseala.Dar na ...noi suntem de vina. Atata timp cat le tot laudam si si le spunem ca sunt fantastice , li se urca la cap. Vezi o gramada de exemple si din top si din afara lui.pacat....mie mi-a lasat o impresie buna asta e daca managementul trage anumite targeturi la un moment dat intervine sictirul 1
maximusm75 Reputație: 181 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 13, 2018 ba prostane tu ai o obsesie cu bolile? du-te-n plm de guvid si vino cu chestii concrete! nu cu aberatii de copil retard! P.S. tu sigur esti bolnav! psihopatule! Mars in plm de arici!Nu are nici o legatura igiena crede-maDaca are o boala ai mari sanse sa o ieiChiar daca e igiena impecabila deci nu conteaza igiena
plvoda Reputație: 32 Postat Decembrie 13, 2018 Postat Decembrie 13, 2018 ba prostane tu ai o obsesie cu bolile? du-te-n plm de guvid si vino cu chestii concrete! nu cu aberatii de copil retard! P.S. tu sigur esti bolnav! psihopatule! Mars in plm de arici!Ma asta chiar are ceva cu bolile , din tot forumul doar el s-a gasit “mai ipohondru” sa tot deschida subiecte de genu.
terminator22 Reputație: -30 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 Ma asta chiar are ceva cu bolile , din tot forumul doar el s-a gasit “mai ipohondru” sa tot deschida subiecte de genu.Tu ce vrei jegule sa o fut pe mata
oricand Reputație: 95 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:k Oras:k Postat Decembrie 14, 2018 Am trecut si eu pe la moldoveanca asta. :pepsi Frumoasa la fata, par lung saten, corp frumos, sanatos, poate si o tenta si de musculatura care nu prea reiese din pozele postate. (care e pe placul meu :crazylove ) Programat telefonic, zona Park Lake, bloc nou, ap nou dar nu in stil lux. Asteptat putin in fata blocului vreo 4-5 min. Meh... :slap2 Cred ca mai era cineva in ap cand am intrat, am auzit ceva zgomote din baie... Intrat in camera, fumat o tzigara, povestit putin, persoana pozitiva, sociabila. :atm Trecut la treaba, ON, NP, ON. Stat 30-35 min. Amenda 150 tigri. Scor per total: 7.50 E de revenit, dar parca lipseste ceva, acel wow factor... (poate era de la mine, eram super obosit :dodgy: ) Cius :D :feet 1
dani2dani75 Reputație: 54 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 Am trecut si eu pe la moldoveanca asta. :pepsi Frumoasa la fata, par lung saten, corp frumos, sanatos, poate si o tenta si de musculatura care nu prea reiese din pozele postate. (care e pe placul meu :crazylove ) Programat telefonic, zona Park Lake, bloc nou, ap nou dar nu in stil lux. Asteptat putin in fata blocului vreo 4-5 min. Meh... :slap2 Cred ca mai era cineva in ap cand am intrat, am auzit ceva zgomote din baie... Intrat in camera, fumat o tzigara, povestit putin, persoana pozitiva, sociabila. :atm Trecut la treaba, ON, NP, ON. Stat 30-35 min. Amenda 150 tigri. Scor per total: 7.50 E de revenit, dar parca lipseste ceva, acel wow factor... (poate era de la mine, eram super obosit :dodgy: ) Cius :D :feetsalut,fata e chiar cea din poza de aici?merci ,,oricand,,
plvoda Reputație: 32 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 Tu ce vrei jegule sa o fut pe mataCiocu mic si la gara ca se mictioneaza tot forumul pe tine 😂
dani2dani75 Reputație: 54 Postat Decembrie 16, 2018 Postat Decembrie 16, 2018 salut,fata e chiar cea din poza de aici?salut,vad ca confirma nimeni poza desi sunt destule persoane care au vizitat fata,eu inca nu pot ajunge la ea sa confirm personal...dar sunt interesat
oricand Reputație: 95 Postat Decembrie 17, 2018 Oras:k Oras:k Postat Decembrie 17, 2018 Da e fata din poze
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Decembrie 17, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 17, 2018 salut,vad ca confirma nimeni poza desi sunt destule persoane care au vizitat fata,eu inca nu pot ajunge la ea sa confirm personal...dar sunt interesatUnele poze sunt facute chiar in locatie. Spor
simoncelli Reputație: 2 Postat Decembrie 17, 2018 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Decembrie 17, 2018 am zilele astea drum pe la Cluj. Oare pana cand ii disponibila?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum