Sari la conținut

VisTantric 0731670030

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Nu cred ca mai revine.........

Cu avionu' după ce mă mai distrez un pic cu bucurestenii.

• Like 9
  • Minus 1
Vizitator aiudeanu
Reputație: 0
Postat

Mă uit si acum...dar nu văd ce nu e in regulă!

Eu chiar nu inteleg, sunt atatea poze in semnatura pentru a iti face o idee si se gasesc ei sa comenteze aiurea!

Mi-am făcut acestea acum...☺

attachicon.gif 2018-09-03 16.28.40.jpgattachicon.gif 2018-09-03 16.24.24.jpgattachicon.gif 2018-09-03 16.26.45.jpg

Sunt frumoase si de privit si de mangaiat! Dar nu poti sa-ti alegi toti interlocutorii, asa cum doreai si atunci trebuie sa ingati si multe marlanii...

Vizitator aiudeanu
Postat

Nu mai e vis la voi in Cluj, am facut-o in ciuda voastră cat mai adânc cu cine am vrut eu.Niste norocoși care va asigur eu ca nu o sa vorbească...Stiu sa-i aleg pe cei care nu scriu recenzii, in plus...sar si ei sa-mi confirme fara sa ii intreb eu.

Lent, usor-usor cât mai adânc pana in punctul cat mai fierbinte...apoi cateva secunde rapid si de la capăt.I-am soptit cuiva la ureche..."Simte-ma sa te pot simti!".M-a ofticat ca la hotelul ales de el mi-a cerut sa zic la receptie numele sau de familie...Aiurea, nu-mi plac hotelurile mici care se vor de lux!

Dobitocii aia nu meritau un vis la Cluj, doar un cosmar. Fericiti cei care te-au putut visa. Te pupa un ardelean si fost clujean, in studentie...

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Pacat ca nu vii si la Bucuresti :( !!! Speram sa te rasgandesti si te asteptam !!!

Vizitator tanarul31
Postat

Buna,nu te supara,cum te pot contacta?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...