jackcurvaru Reputație: 21 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Sibiu/Deva Oras:Sibiu/Deva Postat Septembrie 26, 2018 Am inteles... :) ce sa zic, te astept prin zona daca zici ca nu mai ramai si vineri la deva.
matxxx Reputație: 1392 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 27, 2018 Buna Andreea.Că tot primești oferte...și Oradea ar putea fi gazdă bună pt.tine. :)
Vizitator bruneta andreea Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Postat Septembrie 27, 2018 Buna Andreea.Că tot primești oferte...și Oradea ar putea fi gazdă bună pt.tine. :)O sa încerc sa ajung și pe acolo
Vizitator bruneta andreea Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Pozici noi, va pup pe toți ❤️ https://i.imgur.com/bxJSDkVh.jpg https://i.imgur.com/BmXmzNAh.jpg https://i.imgur.com/yTpYEWJh.jpg Powered by API/PUM imgur uploader
gigi291 Reputație: 1759 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 28, 2018 😉 Cand revii la Deva?
matxxx Reputație: 1392 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 28, 2018 Pfuuuu,ce fată făină.Ce îmi plac mie proporțiile astea.Clar ai de zis ceva in domeniul ăsta.Felicitări :) 1
bobymaxx Reputație: 16 Postat Septembrie 29, 2018 Postat Septembrie 29, 2018 Salutare. Aspect:8 fata este de etnie, ceea ce nu ma deranjat neapărat, având în vedere că are o atitudine super ok pro client. Mica de statură, sâni medii spre mici, un fund mic și bombat numai bun de strâns și de împins..ma avertizat de la început ca este noua în domeniu și nu are multa experienta dar vrea sa facă pe placul clientului. Igiena 10 proaspăt ieșită de la duș, mirosea bine :DAcțiunea: OP 7, nu a fost rău dar am avut parte de mult mai bune. Ceva tentative de deep, fără atenție la oo, un plus pentru ea ca nu s-a oprit decât atunci când iam spus. ON 9 ma lăsat să o întorc pe toate părțile, pe la spate având parte de o priveliște mișto, a avut momente când mă trăgea în ea..a fost chiar ok. Concluzia:merita vizitată, mam simțit bine cu ea, nu știu dacă eu o mai vizitez, pe principiul ca apar și alte căprioare care merită incercate. 1
gigi291 Reputație: 1759 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 29, 2018 Ești țigancă?Sau ciorex cum se zice pe aici Nu sunt nici una, nici alta dragul meu ;) Salutare. Aspect:8 fata este de etnie, ceea ce nu ma deranjat neapărat, având în vedere că are o atitudine super ok pro client. Mica de statură, sâni medii spre mici, un fund mic și bombat numai bun de strâns și de împins..ma avertizat de la început ca este noua în domeniu și nu are multa experienta dar vrea sa facă pe placul clientului. Igiena 10 proaspăt ieșită de la duș, mirosea bine :DAcțiunea: OP 7, nu a fost rău dar am avut parte de mult mai bune. Ceva tentative de deep, fără atenție la oo, un plus pentru ea ca nu s-a oprit decât atunci când iam spus. ON 9 ma lăsat să o întorc pe toate părțile, pe la spate având parte de o priveliște mișto, a avut momente când mă trăgea în ea..a fost chiar ok. Concluzia:merita vizitată, mam simțit bine cu ea, nu știu dacă eu o mai vizitez, pe principiul ca apar și alte căprioare care merită incercate. :thinking 1
Vizitator bruneta andreea Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2018 Postat Septembrie 29, 2018 Salutare. Aspect:8 fata este de etnie, ceea ce nu ma deranjat neapărat, având în vedere că are o atitudine super ok pro client. Mica de statură, sâni medii spre mici, un fund mic și bombat numai bun de strâns și de împins..ma avertizat de la început ca este noua în domeniu și nu are multa experienta dar vrea sa facă pe placul clientului. Igiena 10 proaspăt ieșită de la duș, mirosea bine :DAcțiunea: OP 7, nu a fost rău dar am avut parte de mult mai bune. Ceva tentative de deep, fără atenție la oo, un plus pentru ea ca nu s-a oprit decât atunci când iam spus. ON 9 ma lăsat să o întorc pe toate părțile, pe la spate având parte de o priveliște mișto, a avut momente când mă trăgea în ea..a fost chiar ok. Concluzia:merita vizitată, mam simțit bine cu ea, nu știu dacă eu o mai vizitez, pe principiul ca apar și alte căprioare care merită incercate. Mersi,și te mai aștept cu drag :*
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2018 Postat Septembrie 29, 2018 Buna Andreea! Prin ce modalitate am putea discuta mai multe? In afara de cea telefonica.
Vizitator bruneta andreea Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2018 Postat Octombrie 30, 2018 Bună dragi mei de joi voi fi prezenta în Deva. Pupici :*
Vizitator between 3 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2018 Postat Octombrie 30, 2018 O revenite in forta frumoasa domnosoara?! Te asteptam c drag
Vizitator bruneta andreea Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2018 Postat Octombrie 30, 2018 O revenite in forta frumoasa domnosoara?! Te asteptam c dragDa,te pupicesc:*<3
ionica73 Reputație: 17767 Postat Octombrie 30, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Octombrie 30, 2018 Bună dragi mei de joi voi fi prezenta în Deva. Pupici :*Sperăm să stai mai mult prin Deva și te așteptăm cu .....
Vizitator bruneta andreea Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2018 Postat Octombrie 31, 2018 Bună seara dragi mei, sa anulat venirea la Deva. Va doresc o seara plăcută :-*
Vizitator bruneta andreea Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2018 Postat Octombrie 31, 2018 Poze noi :) :*
kasiano Reputație: 27 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Postat Aprilie 8, 2019 Am vizitat-o pe dominisoara si am plecat foarte multumit de srviciile ei. Tarif: 100lei/fin/30min 200lei/2fin/1ora Ii simpatica, draguta si se vede ca ii place ceea ce face.Vorbeste frumos cu tine.Se implica in actul sexual cum trebuie.Respecta timpul si nu te grabeste. Din partea mea are nota 10.De revenit: cu siguranta 1
Vizitator bruneta andreea Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Am vizitat-o pe dominisoara si am plecat foarte multumit de srviciile ei. Tarif: 100lei/fin/30min 200lei/2fin/1ora Ii simpatica, draguta si se vede ca ii place ceea ce face.Vorbeste frumos cu tine.Se implica in actul sexual cum trebuie.Respecta timpul si nu te grabeste. Din partea mea are nota 10.De revenit: cu sigurantaMersi,dar subliniază ca ai fost în Alba nu în Deva. Pupicei :*
conect Reputație: 125 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Aprilie 10, 2019 Clar la Alba.La Deva nu ai mai fost de foarte mult timp 4 3
elhamed Reputație: 6 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:Deva Oras:Deva Postat Aprilie 11, 2019 În Deva când ajungi?
Vizitator bruneta andreea Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Hello dragilor, vreau sa va anunț ca voi reveni la voi în oraș. Va pupicesc și va aștept cu drag ❤
conect Reputație: 125 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 8, 2019 Hello dragilor, vreau sa va anunț ca voi reveni la voi în oraș. Va pupicesc și va aștept cu drag ❤cred ca ai gresit orasul.doreai sa scrii la ALBA 4 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum