Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat August 27, 2018 Postat August 27, 2018 Situat in Herastrau,cu menu diversificat cu peste si nu in ultimul rand raci 7
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 27, 2018 Postat August 27, 2018 pesti are ?Are .Exact atatia cat a supt neamu tau pula pana te-o fatat vita de ma-ta pe tine =))
alexgama Reputație: 522 Postat August 29, 2018 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat August 29, 2018 daca vrei un peste de calitate incearca Ivan Pescar & Scrumbia Bar eu nu ratez niciodata locatia din tulcea , presupun ca nici locatia din bucuresti nu este mai prejos . https://www.facebook.com/IvanPescarScrumbiaBar/ 1
strong Reputație: 1138 Postat August 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 30, 2018 Situat in Herastrau,cu menu diversificat cu peste si nu in ultimul rand raci Bucatare, iar esti gresit si postezi dupa contul "matracucei" :D . Daca vrei sa fiu mai explicit nu imi raspunde ca pierzi din gestiune...
bigdickthug Reputație: 119 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Septembrie 27, 2018 Scump si prost la Taverna Racilor. Mi-au adus niste raci MINUSCULI, foarte greu de mancat. Au crescatorie proprie si sunt LACOMI, nu ii lasa sa creasca cat ar trebui pentru valorificare. Tipic romanesc...
kent81 Reputație: 60 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Postat Septembrie 27, 2018 daca vrei un peste de calitate incearca Ivan Pescar & Scrumbia Bar eu nu ratez niciodata locatia din tulcea , presupun ca nici locatia din bucuresti nu este mai prejos . https://www.facebook.com/IvanPescarScrumbiaBar/Yep.. afirm si eu ca e buna.
Vizitator ionutv081 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Situat in Herastrau,cu menu diversificat cu peste si nu in ultimul rand raci. Așa w bucatare are peste 😀
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 8, 2018 Postat Noiembrie 8, 2018 Au si o filiera in parcul ior
jhon baston Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2019 Postat Februarie 16, 2019 Mai este o Taverna Racilor si la intersectia Octavian Goga cu Nerva Traian.Persista mirosul de peste printre mese. :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum