Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Situat in Herastrau,cu menu diversificat cu peste si nu in ultimul rand raci 7 Link spre comentariu
xoxotalent Reputație: -617 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 pesti are ? Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 pesti are ?Are .Exact atatia cat a supt neamu tau pula pana te-o fatat vita de ma-ta pe tine =)) Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat August 29, 2018 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat August 29, 2018 daca vrei un peste de calitate incearca Ivan Pescar & Scrumbia Bar eu nu ratez niciodata locatia din tulcea , presupun ca nici locatia din bucuresti nu este mai prejos . https://www.facebook.com/IvanPescarScrumbiaBar/ 1 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat August 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2018 Situat in Herastrau,cu menu diversificat cu peste si nu in ultimul rand raci Bucatare, iar esti gresit si postezi dupa contul "matracucei" :D . Daca vrei sa fiu mai explicit nu imi raspunde ca pierzi din gestiune... Link spre comentariu
bigdickthug Reputație: 119 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Scump si prost la Taverna Racilor. Mi-au adus niste raci MINUSCULI, foarte greu de mancat. Au crescatorie proprie si sunt LACOMI, nu ii lasa sa creasca cat ar trebui pentru valorificare. Tipic romanesc... Link spre comentariu
kent81 Reputație: 60 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat Septembrie 27, 2018 daca vrei un peste de calitate incearca Ivan Pescar & Scrumbia Bar eu nu ratez niciodata locatia din tulcea , presupun ca nici locatia din bucuresti nu este mai prejos . https://www.facebook.com/IvanPescarScrumbiaBar/Yep.. afirm si eu ca e buna. Link spre comentariu
Vizitator ionutv081 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Situat in Herastrau,cu menu diversificat cu peste si nu in ultimul rand raci. Așa w bucatare are peste 😀 Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 8, 2018 Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Au si o filiera in parcul ior Link spre comentariu
gsp Reputație: 134 Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Nu face cat costa. Link spre comentariu
gsp Reputație: 134 Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Nu face cat costa ! Link spre comentariu
jhon baston Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2019 Partajează Postat Februarie 16, 2019 Mai este o Taverna Racilor si la intersectia Octavian Goga cu Nerva Traian.Persista mirosul de peste printre mese. :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum