Sari la conținut

cunoaste careva mai multe detalii?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti sector 6
Postat

nu raspunde la tel , am tot sunat azi.S-o fi retras ?

Nu lucrez zilnic . Lasa mi mesaj asa ma gasesti mai repede 💋
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost si eu ieri la Ana dupa ce inainte am fost sa o vad pe purisanca care mai degraba este bunica decat purisanca dar fiecare cu pasaricile lui.Despre Ana pot zice ca este o fata draguta , miniona dar vesela si zambitoare.Mie unul mi-a placut interactiunea cu ea.Dar iata cum a debutat actiunea.dus facut de ea dupa care m-am dus si eu.Baia dotata cu tot ce tine de igiena.Intors in camera am gasit-o pe Ana dezbracata si am inceput cu pupaturi mangaieri pe la pula din partea ei si un masaj la pizdulice din partea mea ,iar dupa ce ne-am infierbantat bine am pus guma si a inceput domnisoara cu un oral lent ,bunicel cu atentie la oua deci una peste alta un oral ok.Dupa ceva timp am decis sa incepem actiunea cu o caprita sa pot admira acel fund demential.Am introdus-o pt inceput in pizda dar dupa cateva minute am rugat-o sa trecem si la un anal.A intrat destul de usor dupa ce mi-a uns soldatul cu putin ulei de masaj si am inceput actiunea cu un anal stramt si destul de bun.Simtind ca explodez am schimbat din nou gaura si am mai dat cateva minute in pizda unde am si capitulat.

Notele : aspect fata - 8

locatie - 8

oral 9

normal si anal - 9

halatul 150 ron finalizarea

• Like 3
Postat

Am fost si eu ieri la Ana dupa ce inainte am fost sa o vad pe purisanca care mai degraba este bunica decat purisanca dar fiecare cu pasaricile lui.Despre Ana pot zice ca este o fata draguta , miniona dar vesela si zambitoare.Mie unul mi-a placut interactiunea cu ea.Dar iata cum a debutat actiunea.dus facut de ea dupa care m-am dus si eu.Baia dotata cu tot ce tine de igiena.Intors in camera am gasit-o pe Ana dezbracata si am inceput cu pupaturi mangaieri pe la pula din partea ei si un masaj la pizdulice din partea mea ,iar dupa ce ne-am infierbantat bine am pus guma si a inceput domnisoara cu un oral lent ,bunicel cu atentie la oua deci una peste alta un oral ok.Dupa ceva timp am decis sa incepem actiunea cu o caprita sa pot admira acel fund demential.Am introdus-o pt inceput in pizda dar dupa cateva minute am rugat-o sa trecem si la un anal.A intrat destul de usor dupa ce mi-a uns soldatul cu putin ulei de masaj si am inceput actiunea cu un anal stramt si destul de bun.Simtind ca explodez am schimbat din nou gaura si am mai dat cateva minute in pizda unde am si capitulat.

Notele : aspect fata - 8

locatie - 8

oral 9

normal si anal - 9

halatul 150 ron finalizarea

💋te astept oricand ☺ï¸

Postat

O sa apara , este plecata momenan

S-a intors si colega?

Cum o cheama?

Postat

S-a intors si colega?

Cum o cheama?

Am alta colega daca e intereseaza . Giulia 🤗

Postat

Am alta colega daca e intereseaza . Giulia

Merci, eu pe cea blonda vroiam sa o mai gasesc...

Giulia e asta noua sau asa o chema pe blonda?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dacă faci finalizare orală neprotejat vin dacă nu .....ai să ne vedeam mai rar .....Ha Ha Ha

Postat

La multi ani !!! o primavara frumoasa sa ai.

Postat

La multi ani !!! o primavara frumoasa sa ai.

💋

Postat

Merci, eu pe cea blonda vroiam sa o mai gasesc...

Giulia e asta noua sau asa o chema pe blonda?

Nu mai vine blonda 😩

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...