boo123 Reputație: 147 Postat Februarie 6, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 6, 2019 Aici*Cea de aici
anabeuneta Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti sector 6 Oras:Bucuresti sector 6 Postat Februarie 13, 2019 Cea de aici O sa apara , este plecata momenan 🙂
cornel77 Reputație: 203 Postat Februarie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 14, 2019 greu mai esti de gasitpoate pui si tu un program, aproximativ,
bobe68 Reputație: 250 Postat Februarie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 14, 2019 nu raspunde la tel , am tot sunat azi.S-o fi retras ?
anabeuneta Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Bucuresti sector 6 Oras:Bucuresti sector 6 Postat Februarie 14, 2019 nu raspunde la tel , am tot sunat azi.S-o fi retras ?Nu lucrez zilnic . Lasa mi mesaj asa ma gasesti mai repede 💋
bobe68 Reputație: 250 Postat Februarie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 15, 2019 Am fost si eu ieri la Ana dupa ce inainte am fost sa o vad pe purisanca care mai degraba este bunica decat purisanca dar fiecare cu pasaricile lui.Despre Ana pot zice ca este o fata draguta , miniona dar vesela si zambitoare.Mie unul mi-a placut interactiunea cu ea.Dar iata cum a debutat actiunea.dus facut de ea dupa care m-am dus si eu.Baia dotata cu tot ce tine de igiena.Intors in camera am gasit-o pe Ana dezbracata si am inceput cu pupaturi mangaieri pe la pula din partea ei si un masaj la pizdulice din partea mea ,iar dupa ce ne-am infierbantat bine am pus guma si a inceput domnisoara cu un oral lent ,bunicel cu atentie la oua deci una peste alta un oral ok.Dupa ceva timp am decis sa incepem actiunea cu o caprita sa pot admira acel fund demential.Am introdus-o pt inceput in pizda dar dupa cateva minute am rugat-o sa trecem si la un anal.A intrat destul de usor dupa ce mi-a uns soldatul cu putin ulei de masaj si am inceput actiunea cu un anal stramt si destul de bun.Simtind ca explodez am schimbat din nou gaura si am mai dat cateva minute in pizda unde am si capitulat. Notele : aspect fata - 8 locatie - 8 oral 9 normal si anal - 9 halatul 150 ron finalizarea 3
anabeuneta Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2019 Oras:Bucuresti sector 6 Oras:Bucuresti sector 6 Postat Februarie 16, 2019 Am fost si eu ieri la Ana dupa ce inainte am fost sa o vad pe purisanca care mai degraba este bunica decat purisanca dar fiecare cu pasaricile lui.Despre Ana pot zice ca este o fata draguta , miniona dar vesela si zambitoare.Mie unul mi-a placut interactiunea cu ea.Dar iata cum a debutat actiunea.dus facut de ea dupa care m-am dus si eu.Baia dotata cu tot ce tine de igiena.Intors in camera am gasit-o pe Ana dezbracata si am inceput cu pupaturi mangaieri pe la pula din partea ei si un masaj la pizdulice din partea mea ,iar dupa ce ne-am infierbantat bine am pus guma si a inceput domnisoara cu un oral lent ,bunicel cu atentie la oua deci una peste alta un oral ok.Dupa ceva timp am decis sa incepem actiunea cu o caprita sa pot admira acel fund demential.Am introdus-o pt inceput in pizda dar dupa cateva minute am rugat-o sa trecem si la un anal.A intrat destul de usor dupa ce mi-a uns soldatul cu putin ulei de masaj si am inceput actiunea cu un anal stramt si destul de bun.Simtind ca explodez am schimbat din nou gaura si am mai dat cateva minute in pizda unde am si capitulat. Notele : aspect fata - 8 locatie - 8 oral 9 normal si anal - 9 halatul 150 ron finalizarea💋te astept oricand ☺ï¸
boo123 Reputație: 147 Postat Februarie 28, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 28, 2019 O sa apara , este plecata momenan S-a intors si colega? Cum o cheama?
anabeuneta Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti sector 6 Oras:Bucuresti sector 6 Postat Martie 1, 2019 S-a intors si colega? Cum o cheama? Am alta colega daca e intereseaza . Giulia 🤗
marque Reputație: 167 Postat Martie 4, 2019 Oras:Buzeldorf Oras:Buzeldorf Postat Martie 4, 2019 tot plecata, sau ai revenit in Buc?
boo123 Reputație: 147 Postat Martie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 4, 2019 Am alta colega daca e intereseaza . Giulia Merci, eu pe cea blonda vroiam sa o mai gasesc... Giulia e asta noua sau asa o chema pe blonda?
gladiato Reputație: 758 Postat Martie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2019 Dacă faci finalizare orală neprotejat vin dacă nu .....ai să ne vedeam mai rar .....Ha Ha Ha
cornel77 Reputație: 203 Postat Martie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 8, 2019 La multi aniii!!
bobe68 Reputație: 250 Postat Martie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 8, 2019 La multi ani !
bobe68 Reputație: 250 Postat Martie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 8, 2019 La multi ani !!! o primavara frumoasa sa ai.
anabeuneta Reputație: 0 Postat Martie 14, 2019 Oras:Bucuresti sector 6 Oras:Bucuresti sector 6 Postat Martie 14, 2019 tot plecata, sau ai revenit in Buc? Am revenit 😊
anabeuneta Reputație: 0 Postat Martie 14, 2019 Oras:Bucuresti sector 6 Oras:Bucuresti sector 6 Postat Martie 14, 2019 La multi ani !!! o primavara frumoasa sa ai. 💋
anabeuneta Reputație: 0 Postat Martie 14, 2019 Oras:Bucuresti sector 6 Oras:Bucuresti sector 6 Postat Martie 14, 2019 Merci, eu pe cea blonda vroiam sa o mai gasesc... Giulia e asta noua sau asa o chema pe blonda? Nu mai vine blonda 😩
anabeuneta Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Bucuresti sector 6 Oras:Bucuresti sector 6 Postat Aprilie 10, 2019 ..💋💋💋
podaru Reputație: 126 Postat Iunie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 30, 2019 ? A revenit?
anabeuneta Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Bucuresti sector 6 Oras:Bucuresti sector 6 Postat Iulie 4, 2019 Buna ! Mai lucrezi ? Da lucrez !
anabeuneta Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2019 Oras:Bucuresti sector 6 Oras:Bucuresti sector 6 Postat Iulie 5, 2019 ? A revenit? da
ohaarom Reputație: 211 Postat Iulie 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2019 In ce zona?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum