cosmin188 Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Oras:Resita Oras:Resita Postat Martie 21, 2019 Eu sunt interesat de tn cum ne intalnim anonna
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 21, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 21, 2019 cu nickname-ul tau esti bun doar de covoras pentru picioare nicidecum de pula personala ,.,. stai la rand, nu te baga in fatamamaie acum ca a venit primavara ti-a inflorit stufarisu'??? 1 6
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 21, 2019 mamaie acum ca a venit primavara ti-a inflorit stufarisu'??? ti-ai baga botu' in stufarisul meu, nebunaticule!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 21, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 21, 2019 ti-ai baga botu' in stufarisul meu, nebunaticule!Exclus!!! Dar tu poti visa inca la asta......Tot prin zona Cismelei stai?
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 21, 2019 Exclus!!! Dar tu poti visa inca la asta......Tot prin zona Cismelei stai? mey, petrica-putzamica, dupa modul in care esti cu ochiul geana pe mine nu s-ar spune ca nu te intereseaza floaca mea.... m-am mutat pe strada cu putze ;)
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 21, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 21, 2019 mey, petrica-putzamica, dupa modul in care esti cu ochiul geana pe mine nu s-ar spune ca nu te intereseaza floaca mea.... m-am mutat pe strada cu putze ;)Si dupa ce te-ai mutat ai cules ceva?
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 21, 2019 Si dupa ce te-ai mutat ai cules ceva? n-am apucat .... din cauza ta ... te-ai repezit tu ca hulpavul, sa le executi pe toate
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 21, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 21, 2019 n-am apucat .... din cauza ta ... te-ai repezit tu ca hulpavul, sa le executi pe toateMamaica tu esti acolo, eu sunt la capitala...asa ca nu te rusina, le-ai cules sa iti fie de bine si sa te tina o perioada
pasha_man Reputație: 451 Postat Martie 21, 2019 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Martie 21, 2019 Asa cum spune titlul topicului, am decis ca e timpul sa-mi gasesc o pula personala :D dar nu oricum, ci una care sa intruneasca anumite conditii: Sa fie apta de munca la orice ora din zi si din noapte, cand i se scoala ghiocului meuSa nu comenteze la conditiile de munca la care este supusa zilnicSa nu comenteze cand este pusa pe standbySa produca suficient cat sa acopere cheltuielile lunare Astea sunt conditiile de inceput :DSi celelalte conditii?
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Postat Martie 21, 2019 Si celelalte conditii?Bănuiesc că "fără numar". Din cate vad eu Anonna cea o pula care are numai obligații, drepturi nexam,denehi,niente,nema,loc....! 2
pasha_man Reputație: 451 Postat Martie 21, 2019 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Martie 21, 2019 Bănuiesc că "fără numar". Din cate vad eu Anonna cea o pula care are numai obligații, drepturi nexam!tre sa le aflam
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Postat Martie 21, 2019 tre sa le aflamNu o vad pe ea sa spuna ce drepturi oferă nici " în fața Marii Adunări Nationale"! 1
michaelsc Reputație: 40 Postat Martie 21, 2019 Oras:buc Oras:buc Postat Martie 21, 2019 daca nu sunt doritori...........eu sunt disponibilintrunesc conditiile de pe prima pagina :)
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 21, 2019 Baieti, baieti, stati cuminti!!!! Am omis sa spun ca pula trebuie sa plateasca? :thinking nu cred ca am uitat un asemenea mic amanunt :blushing2 pula :crazylove , bani :crazylove , bani :crazylove , pula :crazylove :crazylove :crazylove :crazylove :crazylove
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Postat Martie 21, 2019 Baieti, baieti, stati cuminti!!!! Am omis sa spun ca pula trebuie sa plateasca? :thinking nu cred ca am uitat un asemenea mic amanunt :blushing2 pula :crazylove , bani :crazylove , bani :crazylove , pula :crazylove :crazylove :crazylove :crazylove :crazylovePai...daca este a ta, personala, nu acorzi si tu un discount, ceva acolo..!
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 21, 2019 Pai...daca este a ta, personala, nu acorzi si tu un discount, ceva acolo..! da, ii dau voi din cand in cand sa ... tuseasca :D
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Postat Martie 21, 2019 da, ii dau voi din cand in cand sa ... tuseasca :DNu-i frumos din partea ta! Trebuie s-o bagi la caldurica, nu de alta dar daca tuseste prea mult pot aparea complicatii!
michaelsc Reputație: 40 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:buc Oras:buc Postat Aprilie 3, 2019 Baieti, baieti, stati cuminti!!!! Am omis sa spun ca pula trebuie sa plateasca? :thinking nu cred ca am uitat un asemenea mic amanunt :blushing2 pula :crazylove , bani :crazylove , bani :crazylove , pula :crazylove :crazylove :crazylove :crazylove :crazylovepai hai in prv sa vedem ce iese ;)
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Aprilie 3, 2019 pai hai in prv sa vedem ce iese ;) in privat, clar nu iese nimic... in pat... poate ca da , poate ca nu.... marea dilema ce macina omenirea :D
doru34 Reputație: 11 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Aprilie 7, 2019 marita-te cu mine te voi tine ca in rai..goala si desculta :D
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Aprilie 7, 2019 marita-te cu mine te voi tine ca in rai..goala si desculta :D esti tot ce am visat ... a ta sunt!
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 esti tot ce am visat ... a ta sunt!gata Anonna, ai gasit pula ?
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Aprilie 7, 2019 gata Anonna, ai gasit pula ? hai dolores.jpg xoxo hai.jpg cam micutza ...
morakygr Reputație: 165 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Aprilie 9, 2019 cam micutza ...Daca ar intra o din asta in tine, cred ca dai ochii peste cap si faci infarct, ai înnebunit la creierii capului? :)) Ps: caz ca esti femeie intr adevar, i ai pupa si degetele de la picioare băiatului de a postat pozele de mai sus.
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Aprilie 9, 2019 Daca ar intra o din asta in tine, cred ca dai ochii peste cap si faci infarct, ai înnebunit la creierii capului? :)) Ps: caz ca esti femeie intr adevar, i ai pupa si degetele de la picioare băiatului de a postat pozele de mai sus. sa mori tu ?! pupa-i tu picioarele Acum ca veni vorba, o alta conditie.. trebuie sa ai si creier pe langa pula ori ala nu se gaseste pe toate drumurile
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum