Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2018 Postat Octombrie 8, 2018 eu am gasit ceva dar a zis ca nu mi-o da decat daca sunt fata mare ... apoi, cautai si eu un doftor sa-mi repare ghizda da' nu gasii ca zice ca am kilometrajul dat peste cap si nu e legal sa-l intoarcaatunci nu mai căuta de doamne ajuta, caută de doamne ferește :))))
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2018 Toate pulele cu probleme de erectie sa o caute pe Anonna.
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 9, 2018 Toate pulele cu probleme de erectie sa o caute pe Anonna. Multumesc hanzo , dar ca trebuie sa lamurim un aspect ... nu tot ce pisa se numeste pula =)))
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2018 Parca erai disperata, mai ai si pretentii?
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 9, 2018 Parca erai disperata, mai ai si pretentii? Disperata nu sunt, imi pare rau daca am dat aceasta impresie.
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2018 Postat Octombrie 10, 2018 normal =))Intreb si eu,nu ca as deveni mai destept daca aflu,o sugi doar normal? Fara artificii,sau o sugi pana vede el artificii?
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 10, 2018 Intreb si eu,nu ca as deveni mai destept daca aflu,o sugi doar normal? Fara artificii,sau o sugi pana vede el artificii? de ce vrei sa afli daca nu vrei sa devi mai destept/intelept? vrei sa te inscrii pe lista de asteptare? =))
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2018 Postat Octombrie 10, 2018 Vorba ceea "o data nu se pune" :pAdica este gratis!?
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 10, 2018 Adica este gratis!? =)) =)) =)) nimic nu e gratis, cavadoro =)) cu atat mai mult timpul meu :D
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2018 Postat Octombrie 10, 2018 de ce vrei sa afli daca nu vrei sa devi mai destept/intelept? vrei sa te inscrii pe lista de asteptare? =))Nu am spus ca nu vreau sa devin mai destept/intelept,am spus ca nu cred ca ma ajuta cu ceva raspunsul.In ce priveste statul la coada,hmm,am impresia ca voi fi deja pe lista de casare pana imi vine randul.
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2018 Postat Octombrie 10, 2018 =)) =)) =)) nimic nu e gratis, cavadoro =)) cu atat mai mult timpul meu :DStiam ca nimic nu este gratis,dar am prferat sa intreb ptr. a ma convinge,cu ajutorul raspunsului tau, ca nu s-a schimbat nimic in scara mea de valori referitor la aceasta problema.
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2018 N-a zis nicaieri ca o suge, vezi sa nu-ti iei teapa daca aplici.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2018 Stau si ma gndesc ... cu o tuica "cruda" in fata.... noi ce platim??? suptul - ca si actiune in sine sau timpul petrecut pe durata suptului rotunjit superior la 30 minute??? :bad 2 3
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 10, 2018 Nu am spus ca nu vreau sa devin mai destept/intelept,am spus ca nu cred ca ma ajuta cu ceva raspunsul.In ce priveste statul la coada,hmm,am impresia ca voi fi deja pe lista de casare pana imi vine randul. De multe ori e bine sa te risti, trecand peste "conveniente". Stiam ca nimic nu este gratis,dar am prferat sa intreb ptr. a ma convinge,cu ajutorul raspunsului tau, ca nu s-a schimbat nimic in scara mea de valori referitor la aceasta problema. Intr-un fel sau altul, si unul si celalalt plateste... timpul este doar o unitate de masura N-a zis nicaieri ca o suge, vezi sa nu-ti iei teapa daca aplici. eu stiu ca esti invidios, dar de ce nu lasi pe altul sa vada daca o sug sau nu ? :P Stau si ma gndesc ... cu o tuica "cruda" in fata.... noi ce platim??? suptul - ca si actiune in sine sau timpul petrecut pe durata suptului rotunjit superior la 30 minute??? :bad Dragule, ce ai vrea sa platesti? tuica sau actiunea? asta e intrebarea :D
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2018 Postat Octombrie 10, 2018 De multe ori e bine sa te risti, trecand peste "conveniente". Intr-un fel sau altul, si unul si celalalt plateste... timpul este doar o unitate de masura eu stiu ca esti invidios, dar de ce nu lasi pe altul sa vada daca o sug sau nu ? :P Dragule, ce ai vrea sa platesti? tuica sau actiunea? asta e intrebarea :DDa, timpul este o unitate de masura inventata de oameni, ca si banii, de altfel. Teoretic timpul nu exista atata timp cat nu i-l percepi! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 16, 2018 sa-mi iau gandul?!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2018 Postat Octombrie 16, 2018 Da.Marinarul singura ta sansa :) 1
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 16, 2018 Da.Marinarul singura ta sansa :) =)))zici tu? sa nu mai insist? sa-l astept pe marinel sa-si termine tratamentul? :D 1
dimontana2407 Reputație: 1 Postat Ianuarie 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2019 Prezent! Scuze de intarziere
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 22, 2019 Prezent! Scuze de intarziere vezi ca am vreo doua gauri sa le umpli ;) PS: dar nu ale mele PPS: doi baieti abia asteapta =))
utilizatort Reputație: 10 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 23, 2019 Ma treci si pe mine pe lista de asteptare?
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 23, 2019 Ma treci si pe mine pe lista de asteptare? cu mare placere! am un loc disponibil pe lista celor ce doresc sa-si umple gaurile :D
paul2014 Reputație: 559 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Ianuarie 25, 2019 ANONNA nimic, pana acum? Nici un loz castigator ?
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 25, 2019 paulica, intai dai un AVE dupa aceia intrebi ce ai de intrebat. Am contract cu loteria nationala, cred ca inca nu s-a tras lozul :P 1
andreiciobanu499 Reputație: 38 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2019 Strap on sau ce?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum