Sari la conținut

Caut pula personala

Postări Recomandate

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

sa mori tu ?!

pupa-i tu picioarele

Acum ca veni vorba, o alta conditie.. trebuie sa ai si creier pe langa pula ori ala nu se gaseste pe toate drumurile

Din ce ai scris tu la pozele lui ca reply, ca inseamna ca e mica.. Inseamca ca tu nu te uiti sa aiba si creier persoana, ci doar pula mare.. Eventual de 1 metru sa ajunga la omușor.. Eu asta inteleg.. Si titlul "caut pula" iarasi alta dovada ca TU nu ai creier si nu dai dovada de ratiune.. Las o asa bby...

Postat

Din ce ai scris tu la pozele lui ca reply, ca inseamna ca e mica.. Inseamca ca tu nu te uiti sa aiba si creier persoana, ci doar pula mare.. Eventual de 1 metru sa ajunga la omușor.. Eu asta inteleg.. Si titlul "caut pula" iarasi alta dovada ca TU nu ai creier si nu dai dovada de ratiune.. Las o asa bby...

Nu am sa intru in polemica cu tine despre dimensiunea "agreata" de mine, a pulii si am sa fiu de acord cu tine ca doar am dat un ochi pe acea poza si asta pentru ca sunt sau pot fi "satula" de cate puli mi-au vazut ochii si mai stiu un lucru despre barbati... sunt tare mandri de "ce le atarna" iar majoritatea nu-si dau seama ca nu acel lucru este important pentru o femeie desi este o parte semnificativa intr-o "relatie".

Bby, daca nu-ti convine topicul, stai departe de el ... eu sunt in cautarea pulii perfecte :D 

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

... ... eu sunt in cautarea pulii perfecte :D

Poate ca ai trecut pe langa ea fara sa o vezi  :laugh2  :laugh2 

• Like 1
Postat

Poate ca ai trecut pe langa ea fara sa o vezi  :laugh2  :laugh2 

=))

posibil si asta dar nu este vina mea ca nu a facut nimic sa fie bagata in seama ... o fluturare, ceva care sa-mi atraga atentia ... nu te-ai gandit ca am obosit sa iau eu mereu initiativa ??? ;) pretentiosule sau sa-ti zic pretiosule?! :thinking

=)))

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

=))

posibil si asta dar nu este vina mea ca nu a facut nimic sa fie bagata in seama ... o fluturare, ceva care sa-mi atraga atentia ... nu te-ai gandit ca am obosit sa iau eu mereu initiativa ??? ;) pretentiosule sau sa-ti zic pretiosule?! :thinking

=)))

n-ai gasit nimik pana akum?

• Oras:Ibiza
Postat

pai , daca aveai agenda plina nu mai tipai dupa pula pe aici ... stai calm ca iti gasesc si tie una capabila ...sa te sature 

ce am vrut sa zic este ca nu fut 24/7, mai am si zile cand ma odihnesc pentru refill, multora le place sa inghita, stii ce zic ?

Postat

ce am vrut sa zic este ca nu fut 24/7, mai am si zile cand ma odihnesc pentru refill, multora le place sa inghita, stii ce zic ?

pe bune?! 

mie mi-ai dat impresia ca duci lipsa de pula =))) 

eram dispusa sa impart cu tine ...pula (nu te gandi ca as imparti si altceva)

Postat

pe bune?! 

mie mi-ai dat impresia ca duci lipsa de pula =))) 

eram dispusa sa impart cu tine ...pula (nu te gandi ca as imparti si altceva)

faci cum consideri Anonna  ;)

Vizitator freeway1
Postat

( nu acel lucru este important pentru o femeie desi este o parte semnificativa intr-o "relatie".)

Oare daca prelungirea, asa zisa inutila a ei(a pulii),  iti va oferii ceva ce nu credeai ca vei avea prea curand spre niciodata, este o pula perfecta?

Postat

( nu acel lucru este important pentru o femeie desi este o parte semnificativa intr-o "relatie".)

Oare daca prelungirea, asa zisa inutila a ei(a pulii),  iti va oferii ceva ce nu credeai ca vei avea prea curand spre niciodata, este o pula perfecta?

un iaht ?!  ce naiba sa-mi ofere? crezi ca duc lipsa de ceva dpdv materialiceste? pfff....

gata...se pare ca lumea ia in serios acest topic deschis intr-un moment plin de plictiseala ... nu caut pula personala si de as vrea una, sunt destul de capabila si nu numai , sa mi-o aleg fara sa dau anunt

Sa aveti un weekend minunat !

Vizitator freeway1
Postat

un iaht ?!  ce naiba sa-mi ofere? crezi ca duc lipsa de ceva dpdv materialiceste? pfff....

gata...se pare ca lumea ia in serios acest topic deschis intr-un moment plin de plictiseala ... nu caut pula personala si de as vrea una, sunt destul de capabila si nu numai , sa mi-o aleg fara sa dau anunt

Sa aveti un weekend minunat !

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

probabil ca ai "ce-ti atarna" =)) dar nu cred ca iti ajunge =)))

sau 

nu te poti satisface singurel =))

pe laba nu o ard, de atarnat atarna intradevar, ai ochiul format :))

Postat

ochiul format ... dar eu cred ca tot ai nevoie de o pula care sa-ti umple gaura din dos

nu sunt chiar asa de open mind, not yet =))

Vizitator freeway1
Postat

am eu impresia sau asta e un ras suspicios ?! 

Mi se pare ca ti se pare! Eu nu cred sa am ceva suspicios!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...