votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 14, 2019 =)) in fiecare zace ceva ce abia asteapta sa fie descoperit ... cum spuneam ... am ochiul format =)) spor la cautari :laugh2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2019 spor la cautari :laugh2 multumesc.. dar eu chiar ma hotarasem sa ti-o iau de proba :(( Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 14, 2019 multumesc.. dar eu chiar ma hotarasem sa ti-o iau de proba :(( nu e timpul pierdut Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2019 nu e timpul pierdut te anunt cand vreau sa dau in patima alcoolului pana atunci ... sa vina pula sa am de unde alege :D Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 14, 2019 te anunt cand vreau sa dau in patima alcoolului pana atunci ... sa vina pula sa am de unde alege :D=))) Link spre comentariu
alchemistu Reputație: 416 Postat Aprilie 30, 2019 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Partajează Postat Aprilie 30, 2019 te anunt cand vreau sa dau in patima alcoolului pana atunci ... sa vina pula sa am de unde alege :DAdevarata odisee cautarile tale, dar cred ca cel mai bine se conformeaza cu standardele tale daca iei vreo 5 pule in loc de una, oboseste prima bagi a doua ... and so on .Si la cheltuelile lunare tot mai usor daca sunt mai multi care cotizeaza, deci daca stam sa ne gandim tot la aceeasi meserie ne intoarcem. 1 Link spre comentariu
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 te anunt cand vreau sa dau in patima alcoolului pana atunci ... sa vina pula sa am de unde alege :D greu te decizi, te prinde 70 de ani... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Mai 1, 2019 greu te decizi, te prinde 70 de ani... lasa, pulica, te astept pe tine, sa te faci mare =))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Mai 1, 2019 Adevarata odisee cautarile tale, dar cred ca cel mai bine se conformeaza cu standardele tale daca iei vreo 5 pule in loc de una, oboseste prima bagi a doua ... and so on .Si la cheltuelile lunare tot mai usor daca sunt mai multi care cotizeaza, deci daca stam sa ne gandim tot la aceeasi meserie ne intoarcem. nu e graba, man, s-o gasi una si pentru mine :D.... fiecare surub isi gaseste piulita :D sau invers :D Link spre comentariu
rolion janvier Reputație: 0 Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 Buna. Sunt interesat de anutul tau daca mai este valabil. Sunt din Ct, insurat, posed auto, bani etc. As fi disponibil pt sex ocazional in schimb, Cum facem sa luam legatura? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Mai 5, 2019 Buna. Sunt interesat de anutul tau daca mai este valabil. Sunt din Ct, insurat, posed auto, bani etc. As fi disponibil pt sex ocazional in schimb, Cum facem sa luam legatura? ;) am la profil un numar de telefon .... ce simplu!!!! ;) Link spre comentariu
admiralfrost Reputație: 45 Postat Mai 15, 2019 Oras:U pizdu materinu Oras:U pizdu materinu Partajează Postat Mai 15, 2019 Dildăurile nu-și mai fac treaba?În ce situație o ajuns lumea de acum... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Mai 15, 2019 Dildăurile nu-și mai fac treaba? În ce situație o ajuns lumea de acum... Plasticul e doar pentru voi.... mie imi place carnea tare si fierbinte ;) Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 17, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Mai 17, 2019 . mie imi place carnea tare si fierbinte ;)Deci iti place gratarul...... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Mai 17, 2019 Deci iti place gratarul...... doar daca e facut artistic Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 17, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Mai 17, 2019 doar daca e facut artistic Credeam ca mai mult conteaza gustul..... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Mai 17, 2019 Credeam ca mai mult conteaza gustul..... petrica, tie nici cu deshtu' de ti-as arata nu ai baga de seama ironia Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 17, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Mai 17, 2019 Topic de anvergura 15 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 20, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Mai 20, 2019 petrica, tie nici cu deshtu' de ti-as arata nu ai baga de seama ironiasi viceversa..... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Mai 20, 2019 si viceversa..... petrica, esti printre putinii pe care daca as pune mana, l-as bate pana i-ar da borsul pe nas si, nu ca ma laud, dar chiar am suficienta forta si nerv sa fac acest lucru ... Prostia ma nevrozeaza rau de tot Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 20, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Mai 20, 2019 petrica, esti printre putinii pe care daca as pune mana, l-as bate pana i-ar da borsul pe nas si, nu ca ma laud, dar chiar am suficienta forta si nerv sa fac acest lucru ... Prostia ma nevrozeaza rau de tot Mamaie eu te inteleg. Greu cu floaca si varsta ta sa mai vezi vreo maciuca vie. Cat despre bataie.....keep dreaming! O intrebare de final...te-ai enervat uitandu-te in oglinda, este? 1 6 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Mai 20, 2019 Sa-l lasam pe petricaputzamica si sa trecem la fapte... nicio jucarie disponibila pentru o biata pensionara? Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 21, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Mai 21, 2019 Sa-l lasam pe petricaputzamica si sa trecem la fapte... nicio jucarie disponibila pentru o biata pensionara?Jucaria sa fie de plus? Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 22, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Mai 22, 2019 varule tu ai fost ? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Mai 22, 2019 Domnilor, va rog, sa lasam copii sa se joace cu putza in tzarana si sa trecem la lucruri serioase. O bunaciune si pentru mine? :D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum