danutza tm Reputație: 70 Postat Martie 29, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 29, 2013 OK. Se accepta ca si gluma.Ma bucura faptul ca se poate discuta si rational, la ce ma si asteptam din partea dumneavoastra.Numai bine va doresc.Cu respect Dana.
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2013 .Prin natura mea,mie nu mi-e dor de barbati,fie si prieteni.Mi-e dor insa de AlexandraCe ma oftica faptul ca unele femei sint maritate sau au un iubit.O mai tineti minte pe Alexandra?Ea e:
euflo96 Reputație: 5 Postat Martie 30, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Martie 30, 2013 Nu il mai citez, ca nu merita si nici macar nu e vreo mare scula pe bascula, dar cred ca cineva nu are RAR-ul facut sau pur si simplu i-a sarit tancu de pe senile. Casca? A pierdut-o de mult, i-am zis io demult.Domnule S., ai luat-o pe aratura in ultima perioada. Esti ok? Da un semn. Nu te mai avem pe radar...
euflo96 Reputație: 5 Postat Martie 30, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Martie 30, 2013 Cand am zis domn ma refeream la Stalingrad.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum