Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2018 Postat Octombrie 15, 2018 Disponibile pt show
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2018 Postat Octombrie 16, 2018 Disponibile pt show
vinsatefut Reputație: 34 Postat Octombrie 23, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 23, 2018 Cred ca fetele ar trebuiiiii trecute la testate chiar merita , le.am vizitat si impreuna si separat si a fost o deosebita placere
vinsatefut Reputație: 34 Postat Octombrie 23, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 23, 2018 O sa revin cu o recenzie mai tarziu acum nu am timp.
vinsatefut Reputație: 34 Postat Octombrie 23, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 23, 2018 Salutare! Am avut ocazia sa le vizitez pe fete.Am sunat am făcut o programare, deja fusesem cu ambele dar separat, deci ne cunoașteam. Mi-a răspuns Daria după ce am stabilit câteva detalii am ajuns în aprox 1h zona Rond Alba Iulia. După dușuri și țigările aferente, mers în dormitor am privit o mica joaca între fete pt început, după care Daria a început cu un oral umed continuând cu Giulia la normal și schimbând 2 pozitii am terminat în aprox 20min. Note : Aspect : ambele 8Oral : 10 pentru Daria (femeia asta chiar face un oral bestial)Normal: 10 pt Giulia (se mișcă foarte bine deasupra)Igiena ireproșabilă.Locația noua GFE : 10 CU FELICITĂRI PENTRU AMBELE Amenda: 400 RON /40 min, am stat doar la o finalizare eram puțin grăbit. Concluzia : Merita încercate!
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2018 Postat Octombrie 25, 2018 Salutare! Am avut ocazia sa le vizitez pe fete.Am sunat am făcut o programare, deja fusesem cu ambele dar separat, deci ne cunoașteam. Mi-a răspuns Daria după ce am stabilit câteva detalii am ajuns în aprox 1h zona Rond Alba Iulia. După dușuri și țigările aferente, mers în dormitor am privit o mica joaca între fete pt început, după care Daria a început cu un oral umed continuând cu Giulia la normal și schimbând 2 pozitii am terminat în aprox 20min.Note : Aspect : ambele 8Oral : 10 pentru Daria (femeia asta chiar face un oral bestial)Normal: 10 pt Giulia (se mișcă foarte bine deasupra)Igiena ireproșabilă.Locația noua GFE : 10 CU FELICITĂRI PENTRU AMBELE Amenda: 400 RON /40 min, am stat doar la o finalizare eram puțin grăbit.Concluzia : Merita încercate!Mulțumim mult. Pupici.
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2018 Postat Octombrie 25, 2018 Salutare! Am avut ocazia sa le vizitez pe fete.Am sunat am făcut o programare, deja fusesem cu ambele dar separat, deci ne cunoașteam. Mi-a răspuns Daria după ce am stabilit câteva detalii am ajuns în aprox 1h zona Rond Alba Iulia. După dușuri și țigările aferente, mers în dormitor am privit o mica joaca între fete pt început, după care Daria a început cu un oral umed continuând cu Giulia la normal și schimbând 2 pozitii am terminat în aprox 20min.Note : Aspect : ambele 8Oral : 10 pentru Daria (femeia asta chiar face un oral bestial)Normal: 10 pt Giulia (se mișcă foarte bine deasupra)Igiena ireproșabilă.Locația noua GFE : 10 CU FELICITĂRI PENTRU AMBELE Amenda: 400 RON /40 min, am stat doar la o finalizare eram puțin grăbit.Concluzia : Merita încercate!Mulțumim mult. Pupici.
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2018 Postat Octombrie 26, 2018 Disponibile pana dimineata
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 Disponibile pentru un show incendiar :69 :girly!
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Disponibile pt show pana la ora 22. Va pupam și va așteptăm!
Vizitator darya90 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Disponibile pt show pana la ora 22. Va pupam și va așteptăm!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum