Sari la conținut

Saveni

Postări Recomandate

Postat

Este o tiganca mai in varsta care sta mai mereu pe bancile din fata la ,, Akta''. Abordeaz.o ... zii ce te doare si iti aduce ea ce vrei... iti spun sigur... si chiar la pret rezonabil...

• Like 1
  • Oras:Botosani
Postat

Este o tiganca mai in varsta care sta mai mereu pe bancile din fata la ,, Akta''. Abordeaz.o ... zii ce te doare si iti aduce ea ce vrei... iti spun sigur... si chiar la pret rezonabil...

un nr de telefon se poate

Postat

Scuze ca nu stii de ce erau acolo niste ghilimele, vad ca te agiti pe aici ceea ce arata ca nivelul si capacitatea ta cognitiva este de marimea unui boson. Te rog frumos sa nu-mi raspunzi, numai raspund frustratilor, o zi placuta sa ai!!!

Postat

Deocamdata nu am dat de tiganca mai invarsta...totusi observ prin zona ca sunt cateva tigancuse subtirele faine tare care se uita cam insistent...insa parca imi e jena sa le abordez, am auzit ca ar fi si niste liceene de prin comunele limitrofe care fac oral contra cost.

Postat

Ti-e jena sa le abordezi, dar vei la curve. Crezi c-or sa te strige ele sa te-ntrebe ce fantezii ai?

• Like 1
Vizitator mejust522
Reputație: 0
Postat

Caut Si Eu in saveni,plătesc bine

Postat

Astazi am vazut ca a aparut o tipa ce presteaza pe saveni...a umblat o bucata buna prin orasel,apoi a inceput sa mearga la podriga cu intoarcere pe jos...vopsita negru intens, pantaloni din piele neagra si geaca de piele rosie...nu am apucat sa o intreb tarife ca o luase unu deja...!!!Are cineva detalii?

• Like 1
Postat

Astazi am vazut ca a aparut o tipa ce presteaza pe saveni...a umblat o bucata buna prin orasel,apoi a inceput sa mearga la podriga cu intoarcere pe jos...vopsita negru intens, pantaloni din piele neagra si geaca de piele rosie...nu am apucat sa o intreb tarife ca o luase unu deja...!!!Are cineva detalii?

Sta într-o anumita zona? Sau cum poate fi contactata.
  • Like 1
Postat

A stat doar 3zile...locuia cred in satul nou! Vorbesc astia prin zona ca patroana de la coafor primeste pe oricine...Tipa cu x3...asa o fi?

Vizitator mejust522
Postat

Patroana de la coafor cu x3 inca mai presteaza?

Vizitator ionut12356789
Postat

Cum arata tipa? Brunesta si un pic grasuta?

Vizitator mejust522
Postat

Asa a descris o cineva

Vizitator mejust522
Postat

Am auzit ca presta

Vizitator mejust522
Postat

A reusit cineva sa dea de ea?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...