laury Reputație: 24250 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 8, 2018 Intrebare ptr cine a fost. Are cosuri pe buci? Geme frumos la normal?
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 8, 2018 Intrebare ptr cine a fost. Are cosuri pe buci? Geme frumos la normal? N-are coșuri vere, ce-ti veni? Geme, dar mi s-a părut că un pic forțat, fals, gemea de la fk 😂 1
laury Reputație: 24250 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 8, 2018 N-are coșuri vere, ce-ti veni? Geme, dar mi s-a părut că un pic forțat, fals, gemea de la fk 😂In prima poza daca maresti se vad cosuri pe buci...daca spui ca nu are este perfect!Ms
stefania763 Reputație: 108 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Postat Septembrie 9, 2018 Mai pune pozeBuna ! O sa pun cat de curand *)
laury Reputație: 24250 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 9, 2018 Buna ! O sa pun cat de curand *)Topicul este al Evei...tu Stefania cine esti? Managerul?😂
delicios19 Reputație: 372 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2018 Cred ca Eva si Stefania sunt aceeasi persoana. Comparati pozele sa vedeti cat sunt de similare.
laury Reputație: 24250 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 9, 2018 Abia aparuta si umbla cu doua nume? De ce?Sa explice Eva... 8
Membru Premium only-me Reputație: 18233 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Septembrie 9, 2018 Abia aparuta si umbla cu doua nume? De ce?Sa explice Eva...Probabil nu a stiut sa isi faca cont,nu vezi ce user si-a pus?"buna ma numesc eva"🤣🤣
Membru Premium only-me Reputație: 18233 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Septembrie 9, 2018 O recomand clar pentru fund.Care frate?ala plin de bube!?😆PLM,cum puteti sa fute-ti asa ceva!, 4
sex pepi Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2018 Toate bune la Dms EVA a respecatat programarea chiar ma asteptat...imi e peste mana sa scriu o poezie dar:cur perfect tare ca piatra fara cosuri...miros de primavara..FK ok..oral de calitate,geme sa zicem un pic fals dar nu deranjant...normal ok.per total nota 8
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 10, 2018 Care frate?ala plin de bube!?😆PLM,cum puteti sa fute-ti asa ceva!, Avea bube pe cur când ai fost tu?
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 10, 2018 Cred ca Eva si Stefania sunt aceeasi persoana. Comparati pozele sa vedeti cat sunt de similare. Uitandu-mă mai atent la poze, da, este una si aceeasi. Una din pozele stefaniei este făcută chiar în garsoniera evei. Si bubele de pe buci sunt aceleași 😂Si eu cred ca e una si aceeasi.
Membru Premium only-me Reputație: 18233 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Septembrie 10, 2018 vezi bine!!???
Membru Premium only-me Reputație: 18233 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Septembrie 10, 2018 Avea bube pe cur când ai fost tu?
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 10, 2018 vezi bine!!??? Prietene, eu vad destul de bine. Si i-am văzut bucile de la vreo 10 cm. Nu am zis ca nu apar niște bube in poze.Da' tu cu cititul stai bine? Ai citit ce te-am intrebat?
Membru Premium only-me Reputație: 18233 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Septembrie 10, 2018 Prietene, eu vad destul de bine. Si i-am văzut bucile de la vreo 10 cm. Nu am zis ca nu apar niște bube in poze.Da' tu cu cititul stai bine? Ai citit ce te-am intrebat?nu am fost man,ca nu este genul meu + din ce vad in poze,acel popou nu ma atrage.esti happy acu'?
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2018 Postat Septembrie 11, 2018 Toate bune la Dms EVA a respecatat programarea chiar ma asteptat...imi e peste mana sa scriu o poezie dar:cur perfect tare ca piatra fara cosuri...miros de primavara..FK ok..oral de calitate,geme sa zicem un pic fals dar nu deranjant...normal ok.per total nota 8cur cu miros de primavara... voi aveti nevoie de licenta poetica :)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum