Sari la conținut

Lorena Slim 📨 0720513202

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat

Astazi : 100 fin si 200 ora .

Vreo ocazie speciala sau ai schimbat tariful?

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Astazi : 100 fin si 200 ora .

Vreo ocazie speciala sau ai schimbat tariful?

• Like 1
  • Telefon: 0721***170
Postat

Tarif?

Postat

Tot 100 sau nu mai e promo? :))

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Lorena e o tipa ok, arată bine si cu ușurință ar putea cere mai mult. Din pacate e cam retinuta și serviciile sunt minimale. 200 pe oră e un tarif corect.

• Like 1
  • Oras:Constanța
Postat

Lorena e o tipa ok, arată bine si cu ușurință ar putea cere mai mult. Din pacate e cam retinuta și serviciile sunt minimale. 200 pe oră e un tarif corect.

Te pup

• Oras:ROMANIA
Postat

tu esti?

Blonda?.....acum inteleg de ce nu-mi mai raspunzi ...cu blondele intotdeauna este mai greu .

• Like 1
Postat

tu esti?

Blonda?.....acum inteleg de ce nu-mi mai raspunzi ...cu blondele intotdeauna este mai greu .

Da eu sunt 😂

Ti.am scris in prv de ce nu am putut fii de gasit zilele astea.

Te pup

• Like 2
Postat

Ieri vizita la Loreen 

o cautam de mult dar eram mereu pe invers cand puteam eu sa o vizitez nu putea ea...si invers.ieri insa astrele s-au aliniat si iaca ca am reusit sa-i patrund in iatac 

Loreen cum o stiti cei care treceti mai des pe la ea si n-ati uitat-o pentru alte vedete de o vara ....zambitoare, primitoare si cu chef de munca. Am ramas un pic socat ca si-a schmbat parul dar m-am bucurat ca a fost ieri ca in zicala aia "lupu-si schimba parul dar naravul ba" ...in afara de par care l-a vopsit un galben cu tente roscate asa culoarea vantului turbat de toamna ...in rest nimic schimbat la ea .Acelas corp de zeita ,acelas zambet cuceritor si ceea ce este si mai important aceleasi servicii ireprosabile ....oralul bine executat fara mana si fara protectie pentru cine este pregatit corespunzator si doreste asta. La normal nu sunt eu destul de dotat pe cat ar putea ea sa duca ...ii place sa se joace sa se pisiceasca si mai ales ii place sexul . Mi-a soptit o pasarica ca nu va mai sta mult prin zona asa ca rupetii iatacul (si ce mai vreti voi) cat mai este prin zona pentru ca s-ar putea sa-i duceti lipsa ....si nu vreau sa spuneti ca n-am fost coleg de treaba si nu v-am averizat ....Note ? Notele se dau la scoala ....la Loreen notele nu-si au sensul poate si pentru ca i-as da 2 puncte din oficiu deci as fi subiectiv . Am stat o finalizare 150 roni foarte bine investiti...despre locatie conditii si patut nu are rost sa mai amintesc ....toate sunt super ok pentru scopul vizitei  . te pup Loreen si sa ramai aceasi lupoaica flamanda de sex chiar daca- ti mai schimbi parul . Am un singur regret ...funduletul ala bestial il tine numai pentru ea ....nu vrea si pace sa-l bage si pe el la treaba zice ca-i place munca dar nu vrea s-o usture ci sa o faca din placere si atat ...desi eu i-am spus ,ca unde este durere poate fi si placere ,ea este mai hotarata ca un catar in privinta asta. 

Postat

Ieri vizita la Loreen

o cautam de mult dar eram mereu pe invers cand puteam eu sa o vizitez nu putea ea...si invers.ieri insa astrele s-au aliniat si iaca ca am reusit sa-i patrund in iatac

Loreen cum o stiti cei care treceti mai des pe la ea si n-ati uitat-o pentru alte vedete de o vara ....zambitoare, primitoare si cu chef de munca. Am ramas un pic socat ca si-a schmbat parul dar m-am bucurat ca a fost ieri ca in zicala aia "lupu-si schimba parul dar naravul ba" ...in afara de par care l-a vopsit un galben cu tente roscate asa culoarea vantului turbat de toamna ...in rest nimic schimbat la ea .Acelas corp de zeita ,acelas zambet cuceritor si ceea ce este si mai important aceleasi servicii ireprosabile ....oralul bine executat fara mana si fara protectie pentru cine este pregatit corespunzator si doreste asta. La normal nu sunt eu destul de dotat pe cat ar putea ea sa duca ...ii place sa se joace sa se pisiceasca si mai ales ii place sexul . Mi-a soptit o pasarica ca nu va mai sta mult prin zona asa ca rupetii iatacul (si ce mai vreti voi) cat mai este prin zona pentru ca s-ar putea sa-i duceti lipsa ....si nu vreau sa spuneti ca n-am fost coleg de treaba si nu v-am averizat ....Note ? Notele se dau la scoala ....la Loreen notele nu-si au sensul poate si pentru ca i-as da 2 puncte din oficiu deci as fi subiectiv . Am stat o finalizare 150 roni foarte bine investiti...despre locatie conditii si patut nu are rost sa mai amintesc ....toate sunt super ok pentru scopul vizitei . te pup Loreen si sa ramai aceasi lupoaica flamanda de sex chiar daca- ti mai schimbi parul . Am un singur regret ...funduletul ala bestial il tine numai pentru ea ....nu vrea si pace sa-l bage si pe el la treaba zice ca-i place munca dar nu vrea s-o usture ci sa o faca din placere si atat ...desi eu i-am spus ,ca unde este durere poate fi si placere ,ea este mai hotarata ca un catar in privinta asta.

💋💋

Postat

Actualizare servicii, locație?

Oral pr/np (in functie de igiena fara fin)

Normal pr.

Masaj

Kissing

Tomis nord langa str Tulcei.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Oral pr/np (in functie de igiena fara fin)

Normal pr.

Masaj

Kissing

Tomis nord langa str Tulcei.

Masaj doar la ora?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...