Sari la conținut

Lorena Slim 📨 0720513202

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna Lorena... poate totusi reusesti sa iti gasesti locatie... ca as vrea tare mult sa iti fac o vizita...

te pup,

Vaporeanul

Nu gasesti si tu o cabina libera la vapor sa-ti faci treaba ?

• Like 1
  • Oras:Calea Lactee
  • Oras:Calea Lactee
Postat

Disponibila😘

Doar deplasari 😊

Hmm...doar deplasări...păi deplaseaza-te până la Baia Mare că-ți găsim noi unde să stai😊😉:))
  • Minus 1
  • Oras:Constanța
Postat

Pentru ca domnișoara are destule recenzii despre calitatea serviciilor, am sa scriu doar ce am constatat in plus.

A ajuns mai devreme decat anticipam asa ca m-a surprins la dus si am facut apa prin toată casa ðŸ˜

O prezență agreabilă, râde foarte plăcut și reconfortant...

E skinny dar in sensul bun nu la modul in care sa nu ai pe ce pune mâna. Oral protejat ok, normal protejat la fel (cam scurt din cauza mea ðŸ˜). In tura a doua un masaj cu crema de bebelusi care m-a pregatit total pentru petrecerea de Revelion. Halatul 350 ora, un pret oarecum normal pentru deplasări acasă si pentru seara asta...

Ca minus nu era epilata proaspat pe picioare...

Va doresc un An nou fericit si de acum mai scriu recenzii in 2020!

• Like 3
Postat

Pentru ca domnișoara are destule recenzii despre calitatea serviciilor, am sa scriu doar ce am constatat in plus.

A ajuns mai devreme decat anticipam asa ca m-a surprins la dus si am facut apa prin toată casa ðŸ˜

O prezență agreabilă, râde foarte plăcut și reconfortant...

E skinny dar in sensul bun nu la modul in care sa nu ai pe ce pune mâna. Oral protejat ok, normal protejat la fel (cam scurt din cauza mea ðŸ˜). In tura a doua un masaj cu crema de bebelusi care m-a pregatit total pentru petrecerea de Revelion. Halatul 350 ora, un pret oarecum normal pentru deplasări acasă si pentru seara asta...

Ca minus nu era epilata proaspat pe picioare...

Va doresc un An nou fericit si de acum mai scriu recenzii in 2020!

Te pup.

An nou fericit 😘

• Like 1

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Bai pulifrix!tu vrei futai de revelion?Părerea mea să faci o labă,căci fetele sunt la lăutari...hahaha

On topic te rog!

B

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...