Sari la conținut

Lorena Slim 📨 0720513202

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:antile
Postat

tati , baga nr de telefon pe poze daca vrei sa nu ti le foloseasca alte fete, au valoare comerciala buna .

sai ai grija de tine , si sper sa  ajungi cit mai apreciata.

saptamina care vine iti trimit si ultima transa de fotografii

• Like 1
Postat

tati , baga nr de telefon pe poze daca vrei sa nu ti le foloseasca alte fete, au valoare comerciala buna .

sai ai grija de tine , si sper sa  ajungi cit mai apreciata.

• Like 1
  • Oras:Constanța
Postat

sai ai grija de tine , si sper sa ajungi cit mai apreciata.

De obicei pun nr pe poze dar la asta am uitat .

Mersi de sfat si te mai astept .

Ps: tre sa mai facem o sedinta foto :)

• Oras:Patagonia
Postat

Lorenna draga investeste in trun fotograf si fa poze calumea renunta la retus si nu mai face poze dinastea ca in alcatraz ca meriti sa te scoti din standardt-ul asta care zace pe internet in romania. scuze dar eu ca hobby fotograf am facut shootinguri cu nevasta-mea de ati cad dinti daca vrei ati trimit niste poze!

• Like 1
Postat

Adica nu ma intelege gresit dar te injosesti rau la nivelul apartamentului chiar daca toti vorbesc de poze in apartament nu esti pentru mereu acolo si 2,3 selfieuri ajung, zic ca un fotograf are atelier te pune in fel si fel de poze diferite si te prezenta cat mai optimal. Mor sa te vad pe o canapea dinasta care o avea probabil bunica sau strabunica cand meriti sa pozezi la cum arati pe o canapea dinaia fitoasa de piele imperiala, o motocicleta sau poate si outdoor undeva mai extravagant.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

...am facut shootinguri cu nevasta-mea de ati cad dinti...daca vrei ati trimit niste poze!...

Da si io vriau sami trimiti pozili ??? :))))))))

• Like 5
Postat

Adica nu ma intelege gresit dar te injosesti rau la nivelul apartamentului chiar daca toti vorbesc de poze in apartament nu esti pentru mereu acolo si 2,3 selfieuri ajung, zic ca un fotograf are atelier te pune in fel si fel de poze diferite si te prezenta cat mai optimal. Mor sa te vad pe o canapea dinasta care o avea probabil bunica sau strabunica cand meriti sa pozezi la cum arati pe o canapea dinaia fitoasa de piele imperiala, o motocicleta sau poate si outdoor undeva mai extravagant.[/quote

Da , am inteles ce ai vrut sa zici .

Ideea e ca astea au fost niste poze de moment deoarece nu mai aveam poze si vroiam sa mai schimb intelegi ?

Deja am vorbit pentru niste poze mai profesionale ( poate ceva in aer liber ) etc ..

Oricum va urma ceva frumos :*

• Like 1
Postat

tati , o sa trebuiasca sa iei legatura cu gyo pentru pozele despre care am discutat noi , eu  nu mai sint in zona  ,, imi pare rau ,te-am mai  cautat dar nu ne-am potrivit la programari.

• Like 2
Postat

tati , o sa trebuiasca sa iei legatura cu gyo pentru pozele despre care am discutat noi , eu nu mai sint in zona ,, imi pare rau ,te-am mai cautat dar nu ne-am potrivit la programari.

Ok :*

• Like 1
Postat

da ati trimit sterge din mesagerie ca o ai plina pana in texas si inapoi

Da si io vriau sami trimiti pozili ??? :))))))))

lorenna mai baga si tu pe aici niste posturi inutile sa ajungi la 200 sa te poti folosi de mesagerie ca altfel nu pot sa ati transmit pm

https://nimfomane.com/forum/topic/81317-acces-la-mesagerie/page-183

Da , am inteles ce ai vrut sa zici .
Ideea e ca astea au fost niste poze de moment deoarece nu mai aveam poze si vroiam sa mai schimb intelegi ?
Deja am vorbit pentru niste poze mai profesionale ( poate ceva in aer liber ) etc ..
Oricum va urma ceva frumos :*

• Like 1
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Disponibila :*

fata o poza cu picioarele tale se poate pe acilea?

ia spune tu daca te si pricepi sa faci ceva cu ele 

Postat

fata o poza cu picioarele tale se poate pe acilea?

ia spune tu daca te si pricepi sa faci ceva cu ele

Fac si footjob.

O poza voi pune maine dimineata :*

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...