Sari la conținut

Lorena Slim 📨 0720513202

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:antile
Postat

facind abstractie de gusturile tale , nu mi se pare normal sa faci aprecieri pe alt topic , comparindu-ma cu un cioban .

dupa felul in care te exprimi matale as putea sa te fac si eu analfabet , pina acum m-am abtinut, dar o sa fiu mai alert .

• Like 1
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

nu mai stiu unde, dar ai dreptate (uite dovada ca sunt partial analfabet) a fost foarte nenorocos formulat, imi pare sincer rau!

facind abstractie de gusturile tale , nu mi se pare normal sa faci aprecieri pe alt topic , comparindu-ma cu un cioban .

dupa felul in care te exprimi matale as putea sa te fac si eu analfabet , pina acum m-am abtinut, dar o sa fiu mai alert .

Postat

ok , hai sa ne vedem fiecare de treburile noastre sau mai bine formulat , fiecare de ale sale  si sa lasam pe cei care au intr-adevar ceva folositor de spus despre activitatea lorenei ,sa spuna , mai ales acum cind forumul s-a umplut de comentarii inutile facute de chibiti cu putini neuroni , care posteaza  mult dar nu spun nimic.

• Like 3
  • Oras:Constanța
Postat

Rog un admin sa imi treaca anuntul la inactive deoarece de mine nu voi mai fii in constanta .

Postat

Rog un admin sa imi treaca anuntul la inactive deoarece de maine nu voi mai fii in constanta .

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Rog un admin sa imi treaca anuntul la inactive deoarece de maine nu voi mai fii in constanta .

dar unde pleci? De ce si cui ne lasi?😟
  • Like 1
Postat

dar unde pleci? De ce si cui ne lasi?😟

Voi lucra in alt oras . Nu stiu sigur cand ma intorc .

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Mah baeti...triabai nasoala !!! :(

Pi Alina Super Slim ati gonito ! Pi Lorena Slim la fiel ! Cit di curind osa ramînieți numa cu grăsance sa futeti si voi...gen Jaga !!! Sa va vad atunsea cio sa fasiti !!!

• Like 4
Postat

Rog un admin sa imi treaca anuntul la inactive deoarece de mine nu voi mai fii in constanta .

De ce ai plecat fato ?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Poate fata e din Constanta de fel si nu-i place sa se întâlneasca cu cunoscuti, asa ca e de inteles.

Succes iti doresc fata draga!

Postat

Imi puteti trece topicul la inactive ?

Eu nu mai muncesc in Constanta si inca primesc telefoane de la persoane de acolo .

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Imi puteti trece topicul la inactive ?

Eu nu mai muncesc in Constanta si inca primesc telefoane de la persoane de acolo .

Dar unde muncesti acum?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...