dorinel18 Reputație: 672 Postat Martie 28, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Martie 28, 2013 Anunt recent: http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/bruneta-simpatica-rau-te-astept-in-dormitorul-meu-sa-petrecem-clipe-de-extaz_6183396.html BRUNETA simpatica rau, te astept in dormitorul meu, sa petrecem clipe de extaz in compania mea, iti ofer sex normal si oral de calitate, poze reale, suna-ma, te astept, 28 Mar 09:12 0736.878.637 Bucuresti Pret: 50 L/finalizare Cateva poze:
steev Reputație: 410 Postat Martie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2013 Din cate imi aduc aminte au mai fost ultimele 2 poze intr-un anunt pe forum la orientare.
alex1199 Reputație: -505 Postat Martie 29, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2013 Am fost eu la ea acum ceva timp, stiu chiar data exacta: 3 decembrie 2012, in jurul pranzului(deh...tocmai cunoscusem o piti care m-a incins si nu a dat si ea pasarica). Domnisoara din imagini presta la zepter, in blocul cu ing si psd, intrare fiind chiar intre cele 2. Locatia e ok, am primit prosop, era gel de dus. Ca un minus, la intrarea in bloc este portar care intreaba unde mergem si din ce am inteles eu de la caprioara, stie despre activitatea lor. La corp arata asa cum o vedeti, cu putina burtica, sani frumosi si fundulet obraznic. La fata insa, este uratica(o aseman cu un iepuras). Bun...povestioara: Am mers, m-a asteptat ascunsa dupa usa(nu mai stiu in ce era imbracata, cred ca un maieu si niste colanti). Am mers la dus, m-a condus in camera, dupa care a venit mancand o merdenea. Am ignorat asta pentru ca nu m-a deranjat foarte rau, poate chiar de loc. A inceput cu oral neprotejat apoi am trecut la normal. Pentru ca mi se inmuia obiectul muncii, mi-a propus un masaj de relaxare si mi-a mentionat ca a cam trecut jumatatea de ora pentru care am platit. Am zis sa vad cum se descurca la masaj, poate (ar fi trebuit sa ma plateasca pentru ca am acceptat sa faca "experimente" pe mine, chiar daca venisem cu gandul la o finalizare, cu alte cuvinte nota 0 pentru masaj). Am mai facut cateva experimente de normal si mi-aspus ca s-a cam dus si a doua jumatate de ora. Pana la urma am finalizat facandu-mi singur un lucru manual si sarutandu-i sanii. In incercarile ei de a-mi trezi interesul, s-a apropiat cu gura de mine, parca ar fi vrut un fk, dar nu mi-a placut mirosul. Locatie: 9Fizic: 7 - o cam strica fataOral: 5Normal: 5Pret: 50/fin Era colega cu: https://nimfomane.com/forum/topic/7702-0766803759/ 2
catamix Reputație: 30 Postat Aprilie 24, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 24, 2013 Anuntul suna cam asaSENZUALA, 20 ani, seducatoare, te astept intr-un cadru intim si discret, pentru a petrece clipe unice in compania mea, revenire garantata, 24 Apr 11:000762.046.895 locatia ar fi vizavi de mall vitan o garsoniera modesta si curata cred ca se pot gasi si locuri de parcare ca servicii sex normal oral 69 la 50lei fin si 100 lei ora oral normal 69 dus masaj dupa spusele ei aspect tanara cca 22ani poate 20 cum zice ea 1.65 m inaltime cam 50kg par negru si lung piele alba catifelata draguta vorbareata si un mic defectt dinti din fata cam incalecati nu deranjeaza stie sa se poarte cu clienti si arata destul de bine actiunea am sunat am fost programat rapid eu locuind in zona ajuns la cumatra am fost intrebat cit vreau sa sa stau si mi au fost turuite serviciile si tarifareare apoi am trecut la actiune tipa ma primit in bikinei sa dezbracat si sa suit pe mine la un 69 scurt si scurt a fost ca ma lovit un miros nasol mi a executat un oral mecanic parca era facut de o masina apoi a trecut ea deasupra unde a obosit dupa scurt timp si am trecut eu peste dinsa unde am si finalizatnote locatie 9comportament8.5oral5normal 769 1eu unul nu cred ca mai repetpoze cred ca reale 6
alex1199 Reputație: -505 Postat Aprilie 30, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 30, 2013 Mai are un topic dar cu alt numar de telefon:https://nimfomane.com/forum/topic/12094-bruneta-0736878637/ 1
roberto99 Reputație: 138 Postat Decembrie 12, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2013 Salut! Rasfoind AT de astazi am revazut anuntul Brunetei.Am vizitat-o in vara, pe mine m-au fermecat sanii ei. Statea atunci vis-a-vis de Mall Vitan, in blocul inalt (parca raiffeisen la parter). Cand am ajuns la intrarea in bloc, portarul m-a intrebat unde merg, am zis ca la un prieten la apartamentul X. Acesta imi zice "E la un prieten... Nu cumva mergi la altcineva?". I-am raspuns ca daca stie unde ma duc, de ce ma mai intraba, iar acesta i-a spus colegului sa-mi ia datele. L-am intrebat daca se crede cumva politist, si i-am zis ca mai mult de numele meu nu primeste. Dupa incidentul cu portarii am ajuns la fata acasa (nu mai tin minte la ce etaj statea). Mi-a deschis si mi s-a confirmat ce banuiam deja: o fatuca tanara, nu prea inalta (cam 160 cm as zice eu) si cu forme voluptoase (fundul destul de mare si ceva burtica). M-a asteptat imbracata cu un maieu destul de lung, tras pana la jumatatea fundului. I-am povestit aventura cu portarul - a zis ca o sa se ia de el. Facand o greseala, cand am discutat despre servicii am uitat s-o intreb despre oral daca face neprotejat sau nu si am optat pentru o finalizare, 60 Lei (acum vad ca a scazut la 50). Astfel ca dupa ce am iesit de la baie ma astepta dezbracata in pat. Sanii sunt exact cum ma asteptam sa fie, asa ca eram destul de fericit. Putina mana pe la putza, ceva preludiu si se scoala. Atunci mi-a pus prezervativul, pt oral, si nu stiu cum s-a intamplat dar eram tare excitat si am terminat razand, cu ea facandu-mi o laba mica si bucurandu-se ca a scapat de treaba asa usor. Concluzii si note: Contact: telefon, ca in titlu.Locatia: Apartament nou, vis-a-vis de Mall Vitan, accesibil, locuri de parcare, portar bagator in seama, singura in casa. In casa era curat, m-a servit cu apa de la frigider. Nu mai tin minte cum era baia sau prosopul. Nota 9Fata: Poze reale. Mi s-a parut usor distanta, undeva pe la 20-23 de ani, inca avea corpul ok dar era obligatoriu sa mearga la sala. Nu mai tin minte cum arata la fata insa stiu ca nu m-a deranjat deloc, sanii frumosi si tari, fund cam mare. Nota 7Oral: N/ANormal: N/AGFE: incerca sa zambeasca si sa comunice dar parea distrasa de ceva si era aproape lipsita de implicare.Pret: 60 lei/finalizare, nu am intrebat daca exista pret/ora. Astfel ca desi am terminat repede (asa repede n-am mai patit niciodata), nu am simtit ca avea rost sa mai platesc si raman inca un numar. Sau ca as vrea sa ma intorc la ea. Sper sa va fie de folos povestea mea! 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum