Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 29, 2013 Postat Martie 29, 2013 Barzoiule...te urmez frate!
Vizitator barzaNoua Reputație: 0 Postat Martie 29, 2013 Postat Martie 29, 2013 Ce-ti veni frate? te scapa basanaul in budigai? Intra pe mess amu sa te trag de urechi! NU DEZERTA !!!
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 29, 2013 Telefon: anonna30@yahoo.com Oras:everywhere Telefon: anonna30@yahoo.com Oras:everywhere Postat Martie 29, 2013 La 29.03.2013 la 19:56, CactusJack a spus: Barzoiule...te urmez frate! Iar dai bir cu figitii @CactusJack? te lasa omu' cap de...deshert si vrei sa fugi ?? Mai mare rusinea!!!
Vizitator barzaNoua Reputație: 0 Postat Martie 29, 2013 Postat Martie 29, 2013 La 29.03.2013 la 20:04, anonna a spus: Iar dai bir cu figitii @CactusJack? te lasa omu' cap de...deshert si vrei sa fugi ?? Mai mare rusinea!!! Anonna,vezi ca tu esti sef de trib acum. Asta daca nu vine Baba-Novac cu ghioaga sau Cactusjack cu tzepu'Invarte-i si joaca-i intre picioare cum stii tu mai bine
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 29, 2013 Telefon: anonna30@yahoo.com Oras:everywhere Telefon: anonna30@yahoo.com Oras:everywhere Postat Martie 29, 2013 La 29.03.2013 la 20:10, barzaNoua a spus: Anonna,vezi ca tu esti sef de trib acum. Asta daca nu vine Baba-Novac cu ghioaga sau Cactusjack cu tzepu'Invarte-i si joaca-i intre picioare cum stii tu mai bine (( cum mey , eu o biata rosioara sa joc intre picioare un trib intreg? Nu ti-e mila ca ma mananca astia cu fulgi cu tot ??? AJUTORRRRR sa vinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cop
Vizitator barzaNoua Reputație: 0 Postat Martie 29, 2013 Postat Martie 29, 2013 Înmulțește-te și fă fața,spate tot ce poți ! Pe aici nu se trece!
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 29, 2013 Telefon: anonna30@yahoo.com Oras:everywhere Telefon: anonna30@yahoo.com Oras:everywhere Postat Martie 29, 2013 La 29.03.2013 la 20:19, barzaNoua a spus: Înmulțește-te și fă fața,spate tot ce poți ! Pe aici nu se trece! ) bueyyyy, or gasi astia o gaura sa se strecoare
Vizitator barzaNoua Reputație: 0 Postat Martie 29, 2013 Postat Martie 29, 2013 Nu contează ! Fi bărbată și-i pui tu pe fuga !! Curaj Zoitico...aaaa anonno
Vizitator barzaNoua Reputație: 0 Postat Martie 30, 2013 Postat Martie 30, 2013 La 29.03.2013 la 17:03, Baba-Novac a spus: D'apăi când m-o lovi și pre mine gălbinarea să vezi cum rup lanțul și dezertez. Propun ca și Cârmuitor de breaslă pe viteazul Harap Alb, că-i doară alb, chiar de-i harap! Și noi, restul de nefilistini incolori-inodori-insipizi, om strânge rândurile în fața asupritorilor! La 29.03.2013 la 19:06, barzaNoua a spus: Apăi Ghinarale, vad ca mădularul meu drept (cactusjack) o dat bir cu fugiții la văzul atâtor colorați ce ocărăsc incolorii\inodorii\insipizii ce cuteza sa grăiască. Sau și-o schimba budigaii de plini ce sunt… Iți las cu limba de moarte sa ridici norodul și sa mani gloata.Nu-ți fie frică, comenduirea te-o rasplati cu o țapă înfipta-n cur și te-or pârpăli oțârică la foc molcom . Le Sadique mândru te-o privi! Haiduce! Bag samă ca te cam codești! Pierdut-ai toată vlaga la conițe în iatac ?!?
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 30, 2013 Telefon: anonna30@yahoo.com Oras:everywhere Telefon: anonna30@yahoo.com Oras:everywhere Postat Martie 30, 2013 BarzaVeche, vezi ca mai prnsei o zi prin zona... spueai ca te retragi ... Vad eu bine ca-ti plac "masochismele" asa ca treci la ...carma. Gasesti tu ortaci sa te ajute in "carmuirea" cardului . Da' ma tot gandesc io , ca o rosioara, cum naiba sa faci ca doar o gaoaza ai ) . Hai sa nu-mi mai bat dragalasul capshor cu trebile astea grele ca nu degeaba s-a inventat sirul indian. Deci, revenim, eu cedez coloratura, CactusJack o da pe-a lui, Baba-Novac isi cedeaza Harapu... sa vedem ce mai apare prin zona
Vizitator barzaNoua Reputație: 0 Postat Martie 30, 2013 Postat Martie 30, 2013 Anonna,oi fi eu masochist dar mai am si alte lucruri de facut. Si nici atat curaj n-am. Dar am idei: De ce nu faceti voi o fratie a rosiaticelor si a incolorilor, hmmmm?!? Rimeaza si se asorteaza cu Marx Cum altii va joaca intre picioare, jucati-i si voi,Unde stiti mai bine. Doar pentru Fun. Poate va ajuta si haiducul Baba-Novac cu bidiviul lui si iasa un Zoofilo-gang-bang.Hai,ca ai OO vad. Curaj !
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 30, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 30, 2013 Cred ca ai fobia fratiilor stimabile !
Vizitator barzaNoua Reputație: 0 Postat Martie 30, 2013 Postat Martie 30, 2013 La 30.03.2013 la 21:31, Raffaello a spus: Cred ca ai fobia fratiilor stimabile !Corrrrrrrreect !!
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 30, 2013 Telefon: anonna30@yahoo.com Oras:everywhere Telefon: anonna30@yahoo.com Oras:everywhere Postat Martie 30, 2013 La 30.03.2013 la 20:21, barzaNoua a spus: Anonna,oi fi eu masochist dar mai am si alte lucruri de facut. Si nici atat curaj n-am. Dar am idei: De ce nu faceti voi o fratie a rosiaticelor si a incolorilor, hmmmm?!? Rimeaza si se asorteaza cu Marx Cum altii va joaca intre picioare, jucati-i si voi,Unde stiti mai bine. Doar pentru Fun. Poate va ajuta si haiducul Baba-Novac cu bidiviul lui si iasa un Zoofilo-gang-bang.Hai,ca ai OO vad. Curaj !Eu OO am problema e de cofrag daca gasesc ca stam cam prost cu amalaju )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum