freeati69 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Salut pe toata lumea , am o intrebare , m-ai stie cineva ceva de Cristina din manastur bbw ca tare mie dor de ea. Link spre comentariu
freeati69 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Am pus o intrebare i-mi pare rau daca te-am deranjat , nu am cerut ajutor am intrebat doar . I-mi cer scuze inca odata de la toti pe care i-am deranjat . Parazitul. Si din 29 decembrie 2017 au trecut intradevar doi ani sau chiar trei. Link spre comentariu
freeati69 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Eu lucrez in Franta si din decembrie acum am venit in concediu acasa de acea intrebam , dar nu m-am gandit ca o sa deranjez pe cineva , scuze Parazitul ! Link spre comentariu
freeati69 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Multumesc . :bow Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Pe vremea mea erai banatAi de pula mea, aveai si tu o vreme? Vreo epoca de aur o fi fost. Eu imi aduc doar aminte ca banai ca prostul intr-un timp, inclusiv membrii care aveau contributie serioasa. (Nu-i pacat, si-au gasit un forum mult mai bun.) Link spre comentariu
111213 Reputație: 213 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Salutare tuturor ! Am sa atasez eu topicul Cristinei . https://nimfomane.com/forum/topic/6316-bbw-christina-0749316872/ . [ps: si eu sunt curios daca mai activeaza , ultima data cand am fost pe la ea cred ca a fost acum 2 ani , pe atunci activa pe izlazului si avea si ceva colega , tot ceva bbw si cred ca se numea oana ] . Sper ca am fost de folos , seara faina ! :) Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Septembrie 13, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Posibil intre timp sa nu se mai poata scula din pat. Trebuie macara ca in documentarele cu obezi din SUA. 1 Link spre comentariu
freeati69 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum