Sari la conținut

Cristina bbw

freeati69

Postări Recomandate

Postat

Am pus o intrebare i-mi pare rau daca te-am deranjat , nu am cerut ajutor am intrebat doar . I-mi cer scuze inca odata de la toti pe care i-am deranjat .      Parazitul.     Si din 29 decembrie 2017 au trecut intradevar doi ani sau chiar trei.

Postat

Eu lucrez in Franta si din decembrie acum am venit in concediu acasa de acea intrebam , dar nu m-am gandit ca o sa deranjez pe cineva , scuze Parazitul !

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Pe vremea mea erai banat

Ai de pula mea, aveai si tu o vreme? Vreo epoca de aur o fi fost. Eu imi aduc doar aminte ca banai ca prostul intr-un timp, inclusiv membrii care aveau contributie serioasa. (Nu-i pacat, si-au gasit un forum mult mai bun.)

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Salutare tuturor !  Am sa atasez eu topicul Cristinei . https://nimfomane.com/forum/topic/6316-bbw-christina-0749316872/   . [ps: si eu sunt curios daca mai activeaza , ultima data cand am fost pe la ea cred ca a fost acum 2 ani , pe atunci activa pe izlazului si avea si ceva colega , tot ceva bbw si cred ca se numea oana ] . Sper ca am fost de folos , seara faina ! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.