Sari la conținut

Curva da lux cu aere da diva

javra ta

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

luoas pe mama in pula ca asa e la mine in familie =))

Geez, esti ciudat sofer sarac

post-252675-0-86428000-1537025923_thumb.jpeg

PS: ce isi bate pula de tine Dragnea :))))))))))

• Like 2
Postat

Doar atat poate, un catelus obedient care asculta de comanda stapanului :D

Tu vorbesti ba javra jegoasa, lache flausat? Esti mai penibil decat doctor pampers, tu care ai stat sa banezi pe userii de incredere dupa ce le-ai lins in pizda pe cristina tanya si raluca inesis, se rugau disperate de tine si de popa pishorcos avpop sa ii banati de pe conturile voastre?

Tu care ai spamat topicul din valcea a lui clarisa vistantric, dupa ce a enervat-o pe tanya cristina luni bune de aia ajungea sa o urasca in ultimul hal pentru ca stia ca asa va ajunge si ea?

Postat

Au ras de tine la misto niste handicapati si tu ai cedat psihic.

Nu esti in stare sa distingi opiniile de realitate?

Te intreb:

ai fost platita pt futaiuri?

in general ai avut parte de futaci ingrijiti ori ba?

Atunci nu te mai plange ca idioata ca te injura niste retardati oligofreni.

Parca-ai fi o pizda virgina, asa te lamentezi

ai dreptate doar pana la partea userilor cu care a intrat alexa in conflict, conflict complet artificial. Am boldat varianta corecta ;)

• Oras:FALASTOACA
Postat

Tu vorbesti ba javra jegoasa, lache flausat? Esti mai penibil decat doctor pampers, tu care ai stat sa banezi pe userii de incredere dupa ce le-ai lins in pizda pe cristina tanya si raluca inesis, se rugau disperate de tine si de popa pishorcos avpop sa ii banati de pe conturile voastre?

Tu care ai spamat topicul din valcea a lui clarisa vistantric, dupa ce a enervat-o pe tanya cristina luni bune de aia ajungea sa o urasca in ultimul hal pentru ca stia ca asa va ajunge si ea?

Asa e fa parasuta proasta,s-au rugat disperate de mine sa le ajut sa baneze dusmanii,iar eu le-am prostit si le-am luat conturile SP  :laugh2 cu ele am dat plusuri enoriasilor.

Asta inseamna sa fi mafiot.

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Hellou, nu mai vorbiti prostii...

Ăstia oricum sunt oameni nervosi si...nu mai e necesar sa fiu si eu enervantă. Sunt oameni care si-au pierdut integritatea si si-au gasit aici o cale de refulare...

• Like 1
Postat

Asa e fa parasuta proasta,s-au rugat disperate de mine sa le ajut sa baneze dusmanii,iar eu le-am prostit si le-am luat conturile SP  :laugh2 cu ele am dat plusuri enoriasilor.

Asta inseamna sa fi mafiot.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Come again ?
Postat

sluga =))

Ba Xoxo,buna rau de pula Maya,stie meserie moldoveanca.

• Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

sluga mea, de ce vorbesti ne intrebat ? :))

altii are enoriasi.. eu am slugi

esti sensibil cand se vorbeste de fetele astea 2. Nu te mai umfla in pene ca un cocos xoxonel. :girly

• Like 1
Postat

nu cunosc

PLM da tu ce futi de nu stii de bunaciunea aia??

Ba ce PLM ma faci de ras,futi doar expirate si refuzate la export ca Ines??

Postat

fac misto de voi

ce fut eu voi nici nu visati, baietii mei =))

Iar visezi aiurea analfabetule.

SIngurul lucru ce-l futi tu este palma ta labar muist ce esti. =))

Ia-ti ma o pereche de pantofi noi nu mai umbla cu curu rupt la inaltimea ta de 150  ca se vede 

Apropo vezi ca ma-ta azi a prosdus bine  am scos-o de dimineata.

Ai de pula mea :))))

Pana seara mai astept sa vad cat scoate

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...